Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia

Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia (http://www.indotekken.com/forum/forums.php)
-   Game Discussion (http://www.indotekken.com/forum/forumdisplay.php?f=51)
-   -   SoulCalibur IV (PS3-360) (http://www.indotekken.com/forum/showthread.php?t=805)

LuCieD 13-06-2007 01:08 PM

SoulCalibur IV (PS3-360)
 
taon depan looooo

dari forum tetangga:

Quote:

http://media.1up.com/media?id=3322547

Did Soulcalibur: Legends make you worried Namco Bandai had ditched the series' roots? Breathe easy, as we're setting your fears to rest; as we previously revealed, Soulcalibur IV is coming and today we can confirm the fourth iteration headed to both Xbox 360 and PlayStation 3 in 2008.

Details are scarce, but here's what we know so far: Ivy, Mitsurugi and Nightmare are all confirmed returns, new and unannounced characters will make their debut, and the game features "realistic environments, interactive stages, enhanced AI, and a new battle system," according to Namco Bandai. A lot more will be revealed in EGM's upcoming Soulcalibur IV cover story.

Oh, and did we mention 1UP has the first look at the teaser trailer? Check out GameVideos for a high-resolution version of the footage we have so far and HTML that'll let you drop the footage in your blog.

"Soulcalibur has been a cornerstone franchise for Namco Bandai Games and this latest edition will build upon its legacy of groundbreaking fighting experiences," said Makoto Iwai, exec. VP and COO at Namco Bandai Games America. "With Soulcalibur IV, long-time fans and newcomers to the franchise will be amazed by its visual beauty and intense, pulse pounding weapon combat."

Remember, for a far more in-depth look at Soulcalibur 4, pick up the next issue of EGM, where the boys flew all the way to Japan for the full scoop on what to expect from Namco Bandai's latest fighter. The issue, which also features a look at Soulcalibur: Legends, hits stands July 3rd.

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3160253

Runemaster 13-06-2007 01:24 PM

Bh.... bh... BHOOOOOOOBSSSSS~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!

Hell yea I'mm waiting for this one~!!!!!

garlic 13-06-2007 02:31 PM

Jantung gw cekot-cekot ngeliat "certain area"-nya Ivy...

Silvertear 13-06-2007 05:21 PM

Bener aja... Gak lama sebelom kabar ini di-post, gue emang sempet mimpi tentang Soul Calibur IV. Emang gue sendiri juga gak maen Soul Calibur (Soul Edge doank dulu), entah kenapa bisa mimpi tentang Soul Calibur IV. Ternyata beneran Soul Calibur IV nongol...

Kentang 13-06-2007 07:29 PM

BOOOOOOBS! tapi kok dah tua y ivynya..

Runemaster 14-06-2007 01:57 AM

32 kan umurnya Ivy?
Cewek umur segitu tuh lagi mateng2nya...... hohoho.
Lagian.. ga peduli juga sih umur berapa juga kalo body masih kayak gitu hahahahh...

Hehh....
Raphael jadi kayak apa ya. Sebenernya gue juga bingung kenapa gue kok maen SC malah pakek Raph sebagai jagoan utama. Padahal samasekali bukan karakter powerhouse, ilangnya dikit2 dan banyak stance, kayak Lei lah.

Mudah2an tambah badass lah. Jadiin vampir beneran, plis.
Atau pegang Soul Calibur kek, jadi Nightmare baru.

andre 14-06-2007 03:38 AM

errr... ngondoi??
too big for my taste.

btw, gw bingung, ini thread buat info SC4 yg baru, tapi kok komennya ttg boobs semua sih? :XD:

Kentang 14-06-2007 05:08 AM

karena memang dr screenshotnya, itu yang plg "menonjol" ^^

Ling Ling Fat 14-06-2007 08:06 AM

Let's work on the H! :D

Eh... tapi screennya kok jadi some cheap-DoA-shot gitu ye oOa

Mr. KuLa 14-06-2007 10:21 AM

kalo keluar juga pake beta testing & arcade dulu please.. biar ga ancur2an kaya sc3..


All times are GMT +7. The time now is 09:15 PM.

Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken