Go Back   Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia > ANNOUNCEMENT!! > Facebook Fan Page dan Group Indotekken



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28-11-2006, 09:58 PM   #1
XtiaN
Indotekken.com
 
XtiaN's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 13,803
Rep Power: 10 XtiaN is on a distinguished road
Default Info User Reputation

Quote:
User Reputations:
vBulletin's user reputation system provides a way of rating users based on the quality of their posts. Users on your forums can add or subtract reputation points from other users by clicking the reputation link in their posts.

User reputations allow the users in your community to tell vBulletin which users are quality and which users are not. And in response to user feedback, vBulletin has the ability to label and reward users for the quality of their posts, as is indicated by their reputation.
Cara kasih cendol ijo / bata merah :
klik di bagian postingan yang bersangkutan, klik yg bagian icon timbangan (dibawah avatar, sebelah icon status online offline), trus pilih :
1. i approve: kasih good reputation point
2. disapprove : kasih bad reputation

Semakin tinggi reputation orang itu, tar icon ijo bakal nambah dan dapat special reward rank and makin disegani.

Tapi klo semakain banyak bad reputation (postingan disapprove), maka icon merah keluar dan reputasinya kan terpuruk. hehe
XtiaN is offline   Reply With Quote
Old 29-11-2006, 04:58 PM   #2
DFA
Master
 
DFA's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wangan Area
Posts: 606
Rep Power: 12 DFA is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by XtiaN View Post
Cara kasih cendol ijo / bata merah :
klik di bagian postingan yang bersangkutan, klik yg bagian icon timbangan (dibawah avatar, sebelah icon status online offline), trus pilih :
1. i approve: kasih good reputation point
2. disapprove : kasih bad reputation

Semakin tinggi reputation orang itu, tar icon ijo bakal nambah dan dapat special reward rank and makin disegani.

Tapi klo semakain banyak bad reputation (postingan disapprove), maka icon merah keluar dan reputasinya kan terpuruk. hehe
Hmmm... Tergantung koneksi jg nih Boss haha...
Wah bakal rame grepe2 nih hehehe.... :D
DFA is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 07:48 PM   #3
firmansyah
5th Kyu
 
firmansyah's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: nG@L@M EAST JAVA
Posts: 101
Rep Power: 13 firmansyah is on a distinguished road
Default

Wuah Saya Minta Di GRP yang banyak ya mas yaaa khan asyik bisa ijo2nya nambah...
firmansyah is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 08:04 PM   #4
DFA
Master
 
DFA's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wangan Area
Posts: 606
Rep Power: 12 DFA is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by firmansyah View Post
Wuah Saya Minta Di GRP yang banyak ya mas yaaa khan asyik bisa ijo2nya nambah...
Giman kalo kita berdua grepe2 ??? Hahaha... :lick: :D
DFA is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2010, 09:56 PM   #5
-LinKen-
4th Dan
 
-LinKen-'s Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Jakarta
Posts: 445
Rep Power: 8 -LinKen- is on a distinguished road
Default

kalo mau liat siapa yg ngasih reputation gimana ya? hehe..
thx..
-LinKen- is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2010, 02:13 PM   #6
Lizanias
(Dojo XTC)
 
Lizanias's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Depok, Jawa Barat
Posts: 6,651
Rep Power: 19 Lizanias will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by -LinKen- View Post
kalo mau liat siapa yg ngasih reputation gimana ya? hehe..
thx..

keliatan waktu buka User CP kok.
Lizanias is offline   Reply With Quote
Old 25-05-2010, 09:03 PM   #7
-LinKen-
4th Dan
 
-LinKen-'s Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Jakarta
Posts: 445
Rep Power: 8 -LinKen- is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Lizanias View Post
keliatan waktu buka User CP kok.
oh itu toh.. udah dapet nih ada 1 yg nongol.. kmrn2 udah ad rep nya tapi ga ada latest reputation received jadi ga nyadar deh..
thank you ^^
-LinKen- is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2010, 10:19 PM   #8
Nemesis
4th Kyu
 
Nemesis's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Pluit
Posts: 134
Rep Power: 8 Nemesis is on a distinguished road
Default

oh gtu toh ternyata
Nemesis is offline   Reply With Quote
Reply
;

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 11:18 AM.


Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken