Go Back   Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia > Komunitas Tekken > NEWS & Chit Chat Cafe



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23-06-2005, 03:03 PM   #41
Punisher™
1st Dan
 
Join Date: Jun 2005
Location: practising ewgf
Posts: 661
Rep Power: 13 Punisher™ is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Gin
ia betul..HOW COME??
ya.. dia antara low tier ampe entry lv mid tier deh..
some advanced player already known

makanya malu lho tar klo ada yang kalah sama julia gua
Punisher™ is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 03:10 PM   #42
Pongo_D_Luffy
Avenger
 
Pongo_D_Luffy's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 1,310
Rep Power: 14 Pongo_D_Luffy is on a distinguished road
Default

wah parah juga ya...dari top-tierish di TTT jadi low-tierish di T5 >.<

Tapi bodo amat, pokonya gw pake Julia terus huhu....
Pongo_D_Luffy is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 03:11 PM   #43
Silvertear
You will be unprepared
 
Silvertear's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 5,300
Rep Power: 18 Silvertear is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Cute Biatch
ya.. dia antara low tier ampe entry lv mid tier deh..
some advanced player already known

makanya malu lho tar klo ada yang kalah sama julia gua
Pale lu low-tier! She may not a top-tier character, but at least mid-tier. Miss CH & damage tai gitu.

-Silvertear
Silvertear is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 03:13 PM   #44
Pongo_D_Luffy
Avenger
 
Pongo_D_Luffy's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 1,310
Rep Power: 14 Pongo_D_Luffy is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Silvertear
Pale lu low-tier! She may not a top-tier character, but at least mid-tier. Miss CH & damage tai gitu.

-Silvertear
but also Miss linear & unsafe >.<
Pongo_D_Luffy is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 07:58 PM   #45
Punisher™
1st Dan
 
Join Date: Jun 2005
Location: practising ewgf
Posts: 661
Rep Power: 13 Punisher™ is on a distinguished road
Default

Nah tuh si pongo tau
Punisher™ is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2005, 07:51 PM   #46
Gin
Brawler
 
Gin's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: <-Dojo Citra 5->
Posts: 796
Rep Power: 13 Gin is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Pongo_D_Luffy
but also Miss linear & unsafe >.<

linear si linear...cuman kalo di arcade gue ga lancar SS hiks..malu2in win uda 600++ tapi ga bisa SS euehuheue
Gin is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2005, 08:33 PM   #47
Pongo_D_Luffy
Avenger
 
Pongo_D_Luffy's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 1,310
Rep Power: 14 Pongo_D_Luffy is on a distinguished road
Default

huhu...emg katanya kalo di arcade ss-nya susa y...suka loncat2...untung gw ga maen di arcade...
Pongo_D_Luffy is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2005, 09:18 PM   #48
Gin
Brawler
 
Gin's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: <-Dojo Citra 5->
Posts: 796
Rep Power: 13 Gin is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Pongo_D_Luffy
huhu...emg katanya kalo di arcade ss-nya susa y...suka loncat2...untung gw ga maen di arcade...

kadang2 suka gitu...cuman gue emang dasarnya susah SS heuheue
Gin is offline   Reply With Quote
Old 30-06-2005, 11:33 PM   #49
DesPerAdoeS
KiTaB PengUBah OtoT
 
DesPerAdoeS's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: www.BawangSoy.com
Posts: 8,945
Rep Power: 21 DesPerAdoeS is on a distinguished road
Default

tenang aja deh Stik di Puri udah Top banget deh .. apalagi ditambah dengan suasananya yang sejuk .. dan Lagu lagu yang memukau .. ayo main di puri aja (Advertising)
DesPerAdoeS is offline   Reply With Quote
Reply
;

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jual MP3 Player Exigo (High Quality with Low price) vintage Jual Beli 1 19-05-2016 11:14 AM
Cheap: Playing to Win Silvertear NEWS & Chit Chat Cafe 13 15-05-2006 05:26 PM


All times are GMT +7. The time now is 01:45 PM.


Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken