Go Back   Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia > Others > Game Discussion



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23-12-2006, 12:24 AM   #41
Ling Ling Fat
terpaksapensiun
 
Ling Ling Fat's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sunset Road
Posts: 2,958
Rep Power: 15 Ling Ling Fat is on a distinguished road
Default

That's it. I give up Ghost N' Goblins! Stage 5, sampe ke Boss, waktu tinggal 40 detik, dan dia selalu terbang diatas jangkauan kapak gw. GET DOWN HERE YE P*SSY DEMON!!! #%@&#*(@#&(

Last edited by Ling Ling Fat : 23-12-2006 at 12:40 AM.
Ling Ling Fat is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2006, 12:47 PM   #42
Ling Ling Fat
terpaksapensiun
 
Ling Ling Fat's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sunset Road
Posts: 2,958
Rep Power: 15 Ling Ling Fat is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Lizanias View Post
wah nga tau deh :confused:
btw, kalo nga salah kan Windows XP ada fitur buat bantu loe cari tau ttg file extension yg loe nga kenalin...
tapi musti online..
gw pake nya Win 2000
-asdfasdf-

Bisa maen di IE... DCR ternyata file Shockwave, jadi tinggal ada macromedia player plugin aja.
Tapi kok pas mo lawan bandit gak jalan ye -_-a

Last edited by Ling Ling Fat : 23-12-2006 at 12:52 PM.
Ling Ling Fat is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2007, 07:12 PM   #43
Ling Ling Fat
terpaksapensiun
 
Ling Ling Fat's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sunset Road
Posts: 2,958
Rep Power: 15 Ling Ling Fat is on a distinguished road
Default

Ada lagi game bangsat di NES... it's called Holy Diver.
Ling Ling Fat is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2008, 09:59 AM   #44
XtiaN
Indotekken.com
 
XtiaN's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 13,803
Rep Power: 10 XtiaN is on a distinguished road
Default

Mungkin ada yang udah tau ^^
but bagi para retro gamers or oldschool mesti cek ini

http://youtube.com/profile?user=JamesNintendoNerd

The Angry Video Game Nerd (abbreviated as AVGN, occasionally shortened to The Nerd) is the titular character and name of a series of Internet video farcical retrogaming video game reviews by James D. Rolfe.[1] The show revolves around retro game reviews that involve acerbic rants against the particularly low-quality type of video games. The series began as a feature on YouTube, and later joined ScrewAttack Entertainment, which would later have three of its features, including the AVGN, transferred to GameTrailers exclusively. The show was formerly known as The Angry Nintendo Nerd; a title that was abandoned to evade legal issues due to the Nintendo trademark.[2] The series' theme songs music was written by Kyle Justin with lyrics by both Justin and Rolfe.[3]
The titular Nerd character is an ill-tempered and foul-mouthed video game fanatic. He derives comic appeal from his loud New Jersey accent, his both excessive and inventive use of profanity, his constant flipping the bird, and his heavy drinking of beer, particularly Rolling Rock and Yuengling to "soothe the pain."[4] A particular characteristic is his favorable comparison of extremely repulsive and painful, usually firmly scatological, acts to playing the games he reviews. Varying amounts of physical comedy are mixed into the verbal abuse.



REviewnya najis dan kocak
salah satu vidnya yang rame:
XtiaN is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2008, 10:32 AM   #45
Ling Ling Fat
terpaksapensiun
 
Ling Ling Fat's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sunset Road
Posts: 2,958
Rep Power: 15 Ling Ling Fat is on a distinguished road
Default

Hahaha, gw tamat tuh dulu, emang lumayan frustrating tapi nothing compared to the legendary GnG. Salah satu cara mempermudah stage terakhirnya tu pas di stage yg... naek mobil itu kayanya, itu bisa ngumpulin beam weapon banyak2 jadi pas di stage terakhir bisa diabuse.

Btw, cara niup kaset NES ternyata dilakuin sama bule juga ya lol.

Oya, kalo gw karakter cewe yg bikin hard-on pertama kali itu fighter cewe di Fighting Master (Mega Drive). Gw liat covernya jadi suka terobsesi gitu buat gambar cewe bugil dulu. Cewe di cover Golden Axe juga kalo ga salah.


Last edited by Ling Ling Fat : 13-03-2008 at 10:47 AM.
Ling Ling Fat is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2008, 01:48 PM   #46
Runemaster
Runeimus Prime
 
Runemaster's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sentul City
Posts: 3,036
Rep Power: 16 Runemaster is on a distinguished road
Default

Hehe.
Angry Nerd sih gue lengkap videonya, dari yg masih jaman youtube sampe yg di screwattack.com (yg baru2). This guy rocks.

Dia juga review film2 tuh, tapi gak sebagai angry nerd, jadinya gak swearing2 gitu. Kalo yg review film sih cek di youtubenya aja, ada di link yg tian kasih.
Runemaster is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2008, 01:38 PM   #47
MaDDoGJin
Brawler
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 959
Rep Power: 13 MaDDoGJin is on a distinguished road
Default

bob / dip : ada yg punya url dvdnya? rapidshare diutamakan /pif
MaDDoGJin is offline   Reply With Quote
Old 21-03-2008, 09:34 AM   #48
Ling Ling Fat
terpaksapensiun
 
Ling Ling Fat's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sunset Road
Posts: 2,958
Rep Power: 15 Ling Ling Fat is on a distinguished road
Default

http://www.youtube.com/watch?v=_8LbrAYVrEw

Mario Bros NES in 5 minutes (mungkin dah pada tau juga)
Waktu itu gw nemu Metroid NES speedrun yg cuman 1 video tamat, kok gw cari lagi gak ada ye, adanya yg di-split 3 video semua boss dilawan (yg speed run yg gw liat boss ke-2 gak dilawan, lsg skip ke Mother Brain).
Ling Ling Fat is offline   Reply With Quote
Reply
;

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 03:56 AM.


Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken