Go Back   Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia > Others > Jual Beli



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17-02-2010, 08:46 PM   #61
mask10
Throw Mixup=GODLIKE!
 
mask10's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bintaro
Posts: 1,824
Rep Power: 10 mask10 is on a distinguished road
Default

Liz Klo Misalnya gw Kaish Lu Pad Xboxnya Dan Lu Bikin Stick Arcadenya Gimana??..!!
mask10 is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2010, 12:02 AM   #62
Lizanias
(Dojo XTC)
 
Lizanias's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Depok, Jawa Barat
Posts: 6,652
Rep Power: 19 Lizanias will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by mask10 View Post
Liz Klo Misalnya gw Kaish Lu Pad Xboxnya Dan Lu Bikin Stick Arcadenya Gimana??..!!
boleh aj.. nga apa2 kok.

yg penting pad loe pake kabel..
kalo wireless, entar gw nga bisa test stickny..

p.s klo emang punya loe wireless, entar gw usahain cari org yg bisa pinjemin gw xbox 360.
Lizanias is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2010, 08:53 AM   #63
Lizanias
(Dojo XTC)
 
Lizanias's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Depok, Jawa Barat
Posts: 6,652
Rep Power: 19 Lizanias will become famous soon enough
Default




gw blom update hal. pertama

padahal udah stick AFN ud diganti artworkny + stick yg SF Tribute udah ditambahin pernak-pernik..

entar ganti ah..
Lizanias is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 12:04 PM   #64
Lizanias
(Dojo XTC)
 
Lizanias's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Depok, Jawa Barat
Posts: 6,652
Rep Power: 19 Lizanias will become famous soon enough
Default

SFTribute stick yg udah ditambahin pernak-pernik..




foto yg ini agak lama..jadi nanti gw harus upload foto yg ud lebih baru(ud pake shaft cover hitam),
Lizanias is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2010, 10:34 PM   #65
kakaruto2k4
Beginner
 
Join Date: Feb 2010
Location: surabaya
Posts: 1
Rep Power: 0 kakaruto2k4 is on a distinguished road
Default

@TS

cek PM brooo....!!!
kakaruto2k4 is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2010, 12:53 AM   #66
Lizanias
(Dojo XTC)
 
Lizanias's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Depok, Jawa Barat
Posts: 6,652
Rep Power: 19 Lizanias will become famous soon enough
Default

Ini foto2 SF Tribute stick setelah dimodifikasi..



Dan ini sesudah shaft cover diganti dari hijau ke hitam(foto terbaru).



Kalo yg ini, stick yg dipesen Yerbeh:


Stickny terus diganti artwork & bubbletop ny:



Terus shaft coverny diganti jadi hitam:



Quote:
Originally Posted by kakaruto2k4 View Post
@TS

cek PM brooo....!!!
ud dicek dan dibalas.. :D
Lizanias is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2010, 09:20 PM   #67
Lizanias
(Dojo XTC)
 
Lizanias's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Depok, Jawa Barat
Posts: 6,652
Rep Power: 19 Lizanias will become famous soon enough
Default

Hmm, yg mana ya..yg mau di dual mod?
pusing milihny..T_T

Anyways, lagi ngerjain casing yg ukuranny cuma sekitar 25x20 cm...
Mudah2 an bisa segera dipajang fotony disini.. :D

Last edited by Lizanias : 22-02-2010 at 09:25 PM.
Lizanias is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2010, 10:06 PM   #68
J4P4nFre4KKK
Beginner
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tebet
Posts: 17
Rep Power: 0 J4P4nFre4KKK is on a distinguished road
Default Mau Dual Mod Stick SFIV TE Xbox 360

halo saya saya J4P4nFre4KKK, saya punya Stick SFIV TE XBOX dan lagi nyari servis dual modding mau tanya apakah anda bisa dual mod supaya , dan kalo bisa pake board apa? yang baru Toodles Chimp, ato toodles Cthulhu? dan harga servis nya brp? terima kasih banyak.
J4P4nFre4KKK is offline   Reply With Quote
Old 22-02-2010, 11:59 PM   #69
Lizanias
(Dojo XTC)
 
Lizanias's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Depok, Jawa Barat
Posts: 6,652
Rep Power: 19 Lizanias will become famous soon enough
Default

Quote:
Originally Posted by J4P4nFre4KKK View Post
halo saya saya J4P4nFre4KKK, saya punya Stick SFIV TE XBOX dan lagi nyari servis dual modding mau tanya apakah anda bisa dual mod supaya

Halo J4P4nFre4KKK..
Gw sih baru belajar dual modding... Tapi nanti gw coba bantu loe..
Soalny gw juga mau dapet pengalaman ngedual mod TE.
Jadi gw nga bakal charge loe terlalu mahal.



Anyways gw jawab dulu pertanyaan2 ny ya.

Quote:
Originally Posted by J4P4nFre4KKK View Post
dan kalo bisa pake board apa? yang baru Toodles Chimp, ato toodles Cthulhu? dan harga servis nya brp? terima kasih banyak.
ah... jadi loe ud kenal ama produk Chimp toh.

Well setau gw Fightstick TE & SE emang bisa didual mod..

Dan kalo loe beli Chimp berarti loe ud dapet PS3 Cthulhu & Imp.

Yang artiny nanti cuma ada 1 kabel USB yg keluar dari stick loe. Trus sewaktu loe colok kabel ny ke PS3/360...stick loe akan kenalin sendiri console yg loe mainin.

Btw nanti gw copy paste beberapa info dari official thread Cthulhu & Chimp..


Tapi sebelum itu gw mau bilang.
Please beli Chimp yg ud dirakit.
Karena gw blom pernah rakit Chimp sendiri(entah loe bikin gw pusing..hehe ), dan supaya gw bisa langsung pake barang ny..

Lagipula kalo loe beli yg blom dirakit, ujung2 nya gw charge loe juga untuk rakitin Chimp ny..


Quote:
Chimp Questions

Q: What is it?
A: The Chimp is a new board that combines a PS3 Cthulhu with an Imp into one board. It's made for wiring along side an Xbox360 pcb so your arcade stick can work on both 360 and PS3 cleanly and easily.


Q: Why would I get a Chimp instead of just getting a Cthulhu and an Imp?
A: Lots of reasons.
1. With only one board instead of two, the Chimp will be easier to wire up to the 360 board.
2. Autodetection. The Chimp can identify when it is plugged into an Xbox360 and automagically go into 360 mode. No slide switches, no holding down buttons, just plug in and go on any system.
3. Since this sort of dual mod will always require soldering, the Chimp is available as an unassembled kit, meaning a lower cost to you.
4. Trigger inversion. If you want to connect the Chimp to an Xbox360 pad that requires the triggers to be inverted, the Chimp will handle this for you. No more transistor or inverter chip hacks.




Q: So why would I ever want to use a PS3 Cthulhu instead of a Chimp?
A: There are some reasons for that as well.
1. If you're going to mod more than just a 360 and PS3 pad together, you'll have more than one cable coming out of the box, and risk causing severe problems if its ever plugged into more than one console at a time. The diodes on a PS3 Cthulhu will help you route all of the power in a way that is safe in case that ever happens.
2. The PS3 Cthulhu can be upgraded to an MC easily. The Chimp can ONLY support PS3/PC USB, and cannot and will not be upgradable to a Multi-Console version.
3. If you prefer using the Xbox360 board when connecting to a PC, a regular Imp will make that easier for you. Using the 360 pad on a PC requires holding down three buttons (Short, Strong, RoundHouse) when using a Chimp, while the Imp used just the one button or slide switch, however you set it up.

Q: What about other consoles like PSX, Gamecube, and Xbox1 supported on the MC Cthulhu?
A: They are not and cannot be made to work on the Chimp.

Q: Will there be an MC Chimp in the future?
A: No. I simply can't. The pins that would normally go to the extra console cables are currently used to control the Imp chip present on the Chimp.

Last edited by Lizanias : 23-02-2010 at 12:07 AM.
Lizanias is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2010, 11:29 AM   #70
J4P4nFre4KKK
Beginner
 
Join Date: Aug 2009
Location: Tebet
Posts: 17
Rep Power: 0 J4P4nFre4KKK is on a distinguished road
Default

oh, itu Q&A yang di thread Shoryuken kan. umm, kalo bisa, bisa ga kk lizanias yg pesenin board chimp nya, ato bisa kasi tau cara pesen dari website lizardlick?
J4P4nFre4KKK is offline   Reply With Quote
Reply
;

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 04:31 PM.


Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken