Go Back   Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia > Komunitas Tekken > [PSN/XBOX LIVE] Online Match and Card DM



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2008, 09:43 PM   #1
LuCieD
scrub
 
LuCieD's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 6,342
Rep Power: 19 LuCieD is on a distinguished road
Default Customize info: PIMP my Chars!

okay, ni thread buat ngebahas customize2 di T6, sharing info item2, roulette, etc etc

(tadinya mo nyempilin di card discussion tapi kyknya lebih enak jadi thread sendiri)

reminder: item move command
Quote:
Originally posted by Hungrywolf
Taken from another thread...the movelist for the special item for each characters...

Miguel: 1+2+3

Zafina: f+2+3

Leo: 1+2+3 (has a pistol and shoots it straight in the air does little damage if you hit someone

with it.

Bob: 1+4

Lili: d/b+1+2

Dragnov: 1+2+3

A.King: f+2+3 (takes the spiked bat off his back and slams it to the ground.)

Eddy: 2+3+4

Raven: 1+2+3

Feng: d/f+1+2 (he does his throw that looks like BT 2+3 but throws you up in the air and instead of

hitting you with his shoulder he hits you with his bald head. And it shines twice. Once when he hits

you and once when you land.

Asuka: d+1+2 (fan)

Paul: D (He crouches like he's about to do the flip but charges up and his hair grows and sticks up

like a 2x4 but moves like rubber.)

Jin: u+1+2

Law: 1+4,1

King: d/b+1+2

Yoshi: 1+2+4

Nina: 3+2+4

Hwoarang: 1+2+3 (Soccer ball)

Ling: b+2+3

Christie: 2+3+4

Lei: 2+3

Julia: 1+3+4 (she plants a little plant in the ground)

Bryan: 2+3

Kazuya: u+1+2

Lee: 1+2+3

Steve: 1+3+4

Marduk: f+2+3

Jack6: 1+2+3

D.Jin: 1+2 (has kanji beside it)

Heihachi: 1+2+3

Kuma: 2+3+4 (has the name tokishira-Z under it)

Baek: 1+2+3

Ganryu: d/b+1+2,1+2

Bruce: 2+3+4 (he adjusts his shorts with a lil "thrust" and poof! a chicken pops out!

Anna: 1+4 (blows a kiss and kicks her heel at you)

Wang: 1+2,1+2..........has some kanji before the notation

Roger Jr. 2+3+4
Onad, nih item move nya Hwoarang, ternyata lu harus beli

Quote:
Bought "Feathered hair" for 350,000 gold. Kicking soccer balls around now
credit to: catfish


gue bingung nih chars gue yg ada kartunya mo dicustomize gimana yaa~ (leo, DJ, raven)

Leo mo beli spike hair takutnya jelek
DJ ada yg jadi pimp ga sih? males ah pake armor2 norak gitu, jadi DEVIL beneran jg mendadak ilfeel gara2 beli rambut SUPER SAIYAN LUMUTAN
raven pengen customize yg ky greyfox MGS tapi ga tau nama item nya apaan.... /argh

Last edited by LuCieD : 03-03-2008 at 10:48 PM.
LuCieD is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 10:00 PM   #2
Mr. KuLa
MOD OF THE YEAR
 
Mr. KuLa's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Manji Hideout
Posts: 2,590
Rep Power: 15 Mr. KuLa is on a distinguished road
Default

Xiaoyu: On the menjadi psychedelic atau rabbit still dilema, yg pasti ga dijadiin cheerleader berhubung cheerleader apaan kok pake celana bukannya mini skirt ZZZ..

Zafina: perlahan2 menjadi cleopatra

Bob: maunya jadi ring master kaya sirkus, tinggal beli bajunya >.<

leo & bryan can go to hell.

soal rollete itu kayanya kalo sampe dpt no bonus mendadak rush elo kepotong banyak deh, masak gue ud lucky 3x rollete setelah lucky yg terakir ga sampe 5x pdhal harusnya bisa sampe belasan kali ZZzz..
Mr. KuLa is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 10:02 PM   #3
R~TecH
Indotekken Premium Member
 
R~TecH's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Not With HYPOCRITE
Posts: 4,335
Rep Power: 17 R~TecH is on a distinguished road
Default

Bryan Gas Masknye Aje 1Jt

Baru Beli Shotgun 260k-_-"
R~TecH is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 11:17 PM   #4
lion_@rt
Brawler
 
Join Date: Aug 2005
Location: interkon
Posts: 909
Rep Power: 13 lion_@rt is on a distinguished road
Default

waaaah mahalnyaaaa....kumpulin duid dl deh...kynya sih sapeceng uda ada...

gw g ada pengalaman buat customize char neh, sbtulnya klo item murah lom tntu jelek dan item mahal lom tentu bagus g c?mksdnya bagus dalam hal keren2nya gitu...

terus, ada g web buat liat2 item2nya ky gmn aj g?
lion_@rt is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 02:50 AM   #5
XepheR
2nd Dan
 
Join Date: Dec 2007
Location: Jakarta,Kelapa Gading
Posts: 284
Rep Power: 10 XepheR is on a distinguished road
Default

Aw.. Cuztomize mah mahal banget dah itu.. gw aja duit baru skitar 10k kali yah..
Mau beli cape blkgnya Lee keren tuh o_O
Btw,itemnya Lee cmn gigit bunga ?
XepheR is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 09:40 AM   #6
Silvertear
You will be unprepared
 
Silvertear's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 5,300
Rep Power: 18 Silvertear is on a distinguished road
Default

Saya mau Lee saya jadi Liquid Snake. Rambut silver gondrong, shirtless, pake celana Tekken Force. Kalo Baek saya masih asdf. Kalo Christie, saya bingung... Mau bisa goyang-goyang tete 350k, atau pake bikini? Hadoooh...
Silvertear is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 10:12 AM   #7
Ling Ling Fat
terpaksapensiun
 
Ling Ling Fat's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sunset Road
Posts: 2,958
Rep Power: 15 Ling Ling Fat is on a distinguished road
Default

Gw masih gak tau Lei ada apaan aja....... yah duit baru 150k ini >.<
Ling Ling Fat is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 11:09 AM   #8
Fakin Freak
Cool SnoopS
 
Fakin Freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Yogyakarta
Posts: 2,555
Rep Power: 15 Fakin Freak is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Ling Ling Fat View Post
Gw masih gak tau Lei ada apaan aja....... yah duit baru 150k ini >.<
satu2nya orang yg dapet rolet bekali2 tapi no luck..... MUAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

tungguin yoshi gw.... ntar paling keren diantara semuanya!!!
Fakin Freak is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 11:47 AM   #9
Ling Ling Fat
terpaksapensiun
 
Ling Ling Fat's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sunset Road
Posts: 2,958
Rep Power: 15 Ling Ling Fat is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Fakin Freak View Post
satu2nya orang yg dapet rolet bekali2 tapi no luck..... MUAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

tungguin yoshi gw.... ntar paling keren diantara semuanya!!!
Kmrn gw dapet rolette di TA pas kalah... dan lagi2 no bonus...

Btw, buat yg mo liat custom-nya Bruce: http://tk6-bruce.seesaa.net/category/4322320-1.html

Last edited by Ling Ling Fat : 04-03-2008 at 11:57 AM.
Ling Ling Fat is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 12:27 PM   #10
Fakin Freak
Cool SnoopS
 
Fakin Freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Yogyakarta
Posts: 2,555
Rep Power: 15 Fakin Freak is on a distinguished road
Default

buat mo liat custom nya asuka

http://ymn1041.hp.infoseek.co.jp/6asukakcustam1.html

di klik2 aja tombolnyaaa... ntar dia ganti2 sendiri... hohohohoho
Fakin Freak is offline   Reply With Quote
Reply
;

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 10:33 PM.


Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken