Go Back   Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia > Others > Game Discussion



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14-04-2009, 12:25 PM   #1
Lizanias
(Dojo XTC)
 
Lizanias's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Depok, Jawa Barat
Posts: 6,652
Rep Power: 19 Lizanias will become famous soon enough
Default I Got Next(dokumenter ttg Fighting Game Scene)

Waktu gua lagi nyari thread yg bahas umur pemain2 veteran SF,
gw malah ketemu thread yg topikny itu film dokumenter, yang temany = komunitas fighting game.


Anyways ini description yang gue quote dari thread starternya:

Quote:
I Got Next is a free documentary on the fighting video game scene created by Ian Cofino (with much support from my friends and family). It originally started as my senior project at Purchase College, School of Art and Design, and has grown to something much bigger thanks to the dedicated and passionate players in the community. Originally envisioned as a short documentary, I Got Next has grown into a feature length production, which will see two releases, a short cut in May and a longer cut in the winter of '09.

for more details & trailer: http://forums.shoryuken.com/showthread.php?t=183587




Akhirnya ada film dokumenter selain 'Bang the Machine'....yg temanya kayak gini.


Yang bikin gw bete dari dulu...'Bang the Machine' itu cuma diputer di tempat2 terbatas & nga pernah direlease di DVD, ato VHS ato semacamnya..(itu yg gw tau)
Lizanias is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2009, 03:38 PM   #2
jozdrumz
2nd Dan
 
jozdrumz's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Jakarta
Posts: 290
Rep Power: 10 jozdrumz is on a distinguished road
Default

Trailerny aj udh mantab banget, ga sabar mo liat yg udh jadinya ntar
jozdrumz is offline   Reply With Quote
Reply
;

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 02:23 PM.


Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken