Go Back   Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia > Komunitas Tekken > NEWS & Chit Chat Cafe



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22-03-2013, 11:37 PM   #31
ElectricKazama
8th Kyu
 
ElectricKazama's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Karawaci, Tangerang
Posts: 47
Rep Power: 0 ElectricKazama is on a distinguished road
Default

Pengumuman ya, tdi aq maen TCT, tiba2 kartunya ada yg brubah efeknya dan ditambah2in tuh contohnya Kazuya inferno level 1 g ada apa2, skrg bs nge heal 10 hp klo opp fokus, trus searing edge udh bs nambah damage sejak level 1, EWGF udh ditambah efeknya sjk level 1, sm SR bru yaitu devil blaster ato laser terbang itu lah efeknya kita -10 hp, musuh -20 hp trus udh g ada sr power card dan kayaknya untuk smua sr power card udh g ada. Trus klo mw bli kartu pke stok sgl lgi, jdi klo krtunya abis, g bisa di beli lgnsung dah(mungkin fuse msih bs kli, ntar sy cb).
ElectricKazama is offline   Reply With Quote
Old 29-04-2013, 07:08 PM   #32
ManggaDuaPlayer
2nd Dan
 
ManggaDuaPlayer's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: -
Posts: 262
Rep Power: 5 ManggaDuaPlayer is on a distinguished road
Default

masi ad yg maen ini gk sih? =D
ManggaDuaPlayer is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2013, 01:42 PM   #33
ElectricKazama
8th Kyu
 
ElectricKazama's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Karawaci, Tangerang
Posts: 47
Rep Power: 0 ElectricKazama is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by ManggaDuaPlayer View Post
masi ad yg maen ini gk sih? =D
Sy msih maen koq udh level 35 pke Kazuya, eh ngomong2 TCT udh nerf dan buff smua karakter kan, seperti:
Kazuya :
Searing Edge :
-Common : dulu +25 hit skrg jdi +30 hit
-Uncommon : dulu +30 hit skrg jdi +40 hit
-Rare : dulu +40 hit skrg jdi +50 hit
Soul Thrust :
-Uncommon : dulu -20 hit skrg jdi -30 hit
-Rare : dulu -30 hit skrg jdi -40 hit
Oni Stomp :
Rare : dulu +30 protection skrg jdi + 25 protection (jdi gimana nih yg uncommon di fuse g jdi rare tpi cuman 25 protection?)
ElectricKazama is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2013, 12:56 AM   #34
XtiaN
Indotekken.com
 
XtiaN's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 13,803
Rep Power: 10 XtiaN is on a distinguished road
Default

Ada Berita Baru:

Tekken Card Tournament physical cards available this July in Singapore





Cards to feature QR code to add to player's in-game deck.

The physical cards and booster packs for the online card game Tekken Card Tournament will be out in Singapore on July 22 at Comics Connection outlets.

Each pack will cost gamers S$6.90 ($5.55), with each card featuring its own QR code so that players can add cards to their in-game deck. Gamers can also scan character images on cards to use augmented reality effects for photos, by using the Tekken Card Tournament app on their iOS and Android device.

Now Tekken fans can superimpose the Mishimas on their family photos.
Now Tekken fans can superimpose the Mishimas on their family photos.
The digital version of Tekken Card Tournament was released earlier this year for web browsers, as well as for iOS and Android devices.

source
XtiaN is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2013, 01:02 PM   #35
Lee_yo
Fighting Spirit
 
Lee_yo's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jakarta - Karawaci
Posts: 1,809
Rep Power: 12 Lee_yo is on a distinguished road
Default

Super impose itu kamsudnya gimana ya?

Kalau scan qr codes sih emang dah ada optionnya di latest update tekken card turney
Lee_yo is offline   Reply With Quote
Old 19-07-2013, 01:14 PM   #36
XtiaN
Indotekken.com
 
XtiaN's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 13,803
Rep Power: 10 XtiaN is on a distinguished road
Default

Untuk kartu2 gini harus tanyakan ke master kartu nih -> RTECH
XtiaN is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2013, 06:53 PM   #37
ManggaDuaPlayer
2nd Dan
 
ManggaDuaPlayer's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: -
Posts: 262
Rep Power: 5 ManggaDuaPlayer is on a distinguished road
Default

Ko xtian gk salah tempat nih? Hahahaha
ManggaDuaPlayer is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2013, 07:59 PM   #38
XtiaN
Indotekken.com
 
XtiaN's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 13,803
Rep Power: 10 XtiaN is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by ManggaDuaPlayer View Post
Ko xtian gk salah tempat nih? Hahahaha
oh iya loh. thx infonya, bhi.
XtiaN is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2013, 12:39 AM   #39
ManggaDuaPlayer
2nd Dan
 
ManggaDuaPlayer's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: -
Posts: 262
Rep Power: 5 ManggaDuaPlayer is on a distinguished road
Default

No prob...
ManggaDuaPlayer is offline   Reply With Quote
Old 23-09-2013, 05:49 PM   #40
XtiaN
Indotekken.com
 
XtiaN's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 13,803
Rep Power: 10 XtiaN is on a distinguished road
Default

Lagi liat2 kartu Tekken Card...






Last edited by XtiaN : 25-09-2013 at 03:06 PM.
XtiaN is offline   Reply With Quote
Reply
;

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 05:37 AM.


Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken