Go Back   Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia > Others > Game Discussion



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22-12-2006, 07:06 AM   #1
Fakin Freak
Cool SnoopS
 
Fakin Freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Yogyakarta
Posts: 2,555
Rep Power: 15 Fakin Freak is on a distinguished road
Default Microsoft XBOX 360

ih discriminasi, thread buat console laen ada xbox ga ada... nich makan nich berita!!!

SEGA ANNOUNCES VIRTUA FIGHTER 5 FOR XBOX 360

Premiere Fighting Game Franchise Makes First Appearance on Microsoft’s Next Generation Videogame Console

STOCKHOLM, SWEDEN (December 21, 2006) – SEGA of America, Inc. and SEGA Europe Ltd. today announced that the highly anticipated arcade fighting game, Virtua Fighter™ 5, will make its way onto the Xbox 360™ video game and entertainment system. Virtua Fighter™ 5 is scheduled for release on Xbox 360™ in North America and in Europe during late summer 2007. The game will also be available for the PLAYSTATION®3 computer entertainment system on February 20th, 2007 in North America and will be available in Europe simultaneously with the system’s launch in March 2007.

“Those people lucky enough to have already played Virtua Fighter™ 5 will know that it’s laid the foundations to become the clear benchmark for fighting games on all next generation consoles”, said Matt Woodley, Creative Director, SEGA Publishing Europe Ltd. “Bringing Virtua Fighter™ 5 to the Xbox 360™ offers us a platform with power to handle the astonishing visuals, the complex and varied fighting styles of all the customisable characters and will undoubtedly put Virtua Fighter™ 5 into the hands of a gaming audience craving for a highly polished and credible fighting game.”

Virtua Fighter™ 5 features beautifully detailed stages from around the world where players face off in fast-moving martial arts battles against one of 17 characters. Two lively new characters join the elite group of fighters, adding two new unique fighting styles for players to try and master. With more skill and strategy than ever before, players are also given the opportunity to learn and employ the new “Offensive Move” technique to take down their opponents from different angles, adding a new dimension to the game and something for both new and old fans to master. Virtua Fighter™ 5 also includes the ability to customise characters by selecting from four base costumes and a wide range of unlockable accessories and earnable items. As players win more tournaments they will not only earn costumes and accessories, but also prizes and in-game money that will allow them to buy items from the in-game shop.

“The Virtua Fighter™ series from SEGA has one of the most prestigious histories in video games,” said Jeff Bell, corporate vice president of global marketing for the Interactive Entertainment Business at Microsoft. “It’s a franchise that has grown an army of loyal fans both in arcades and on consoles worldwide, and is consistently rated extremely high by the media. Fighting game fans have been hungry for Virtua Fighter™ 5 and we can now proudly deliver this game with SEGA to Xbox 360 gamers around the world.”

Developed by the highly renowned Tokyo based development team, AM R&D Development No.2, Virtua Fighter™ 5 for the Xbox 360™ will be available across Europe and North America during late summer 2007.
Fakin Freak is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2006, 10:36 AM   #2
Runemaster
Runeimus Prime
 
Runemaster's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sentul City
Posts: 3,036
Rep Power: 16 Runemaster is on a distinguished road
Default

360 ga enak controllernya buat maen gem fighting....
Runemaster is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2006, 11:18 AM   #3
Ling Ling Fat
terpaksapensiun
 
Ling Ling Fat's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sunset Road
Posts: 2,958
Rep Power: 15 Ling Ling Fat is on a distinguished road
Default

Virtua Fighter 5 juga nongol di PS3 kok.
Ling Ling Fat is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2006, 12:58 PM   #4
Fakin Freak
Cool SnoopS
 
Fakin Freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Yogyakarta
Posts: 2,555
Rep Power: 15 Fakin Freak is on a distinguished road
Default

aiii kalian ini berpikiran sempit.....

stick gak enak?? ya tinggal beli stick arcade....
kan 360 udah bisa bajakan sooo... game 20rb plus stick arcade 500rb = beli game ori ps3

dan gimana nich... pertama2 VF5 multi console
kemaren mgs4 sempet ada gembar-gembor multi console.... tapi konami sudah menekankan kalo 1 tahun pertama mgs4 pasti exclusive buat ps3, lha 1 tahun kemudian???
nah... kalo tekken 6 tuiba2 multi console gimana haaayooooo....
xbox 360 udah bisa bajakan lhooooo.... consolenya juga lebih murah....
Fakin Freak is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2006, 02:06 PM   #5
LuCieD
scrub
 
LuCieD's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 6,342
Rep Power: 19 LuCieD is on a distinguished road
Default

kalo Tekken, FF, MGS, DMC series semua pada ngacir ke 360... it's time to buy 360~
LuCieD is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2006, 04:48 AM   #6
Runemaster
Runeimus Prime
 
Runemaster's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sentul City
Posts: 3,036
Rep Power: 16 Runemaster is on a distinguished road
Default

Meh.... gue ga biasa make arcade stick.
Dan stik 360 tetep ga enak buat maen gem fighting. Kalo tar ada stik a la PS buat 360... baru mikir lagi.

Tapi yg pasti sih... gue beli yg bisa maenin Tekken..... kalo Namco tar ke 360 yaaaa terpaksa deh biasain pake stik 360 -_-


Its all bout the games, not the console.
Runemaster is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2006, 05:31 AM   #7
TerminatoR
Vanquisher
 
TerminatoR's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Skynet
Posts: 1,780
Rep Power: 14 TerminatoR is on a distinguished road
Default

alesan orang beli xbox mayoritas gara2 gears of war, lu orang musti cobain gears of war dulu. btw kalo emang ntar tekken cuman kuar di 360 trus ga ada yg kuarin stik bebentuk ps buat 360, kaenye gue bakal bikin sendiri stiknya, tapi buikine d mana ya
TerminatoR is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2006, 06:05 AM   #8
Fakin Freak
Cool SnoopS
 
Fakin Freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Yogyakarta
Posts: 2,555
Rep Power: 15 Fakin Freak is on a distinguished road
Default

hihihi,
luar biasa, selama gw tekken , gak pernah denger yg beginian, biasanya orang ngomongin... bikin stick arcade dimana yaaa yg custom, part nya yg bagus itu sanwa, sampe import segala, terus hori real arcade pro lagi discount yaaa... things like that...
lha ini... whakakkakakaakaka....
benar2 playstation fanboy, mestinya gak cuman stick nya doank.... itu bukusnya xbox 360 sekalian yg diganti... so luarnya persis seperti ps3 , mesin xbox 360 whakakakkakakak
loyalitas kalian emang luar biasa....
Fakin Freak is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2006, 08:10 AM   #9
Fakin Freak
Cool SnoopS
 
Fakin Freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Yogyakarta
Posts: 2,555
Rep Power: 15 Fakin Freak is on a distinguished road
Default

ooh ohhh tambahan niccccchhhh...
buatn yg ribut soal stick ini stick itu!!
colokin tuh dual shock ke xbox360

http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/360-xfps360.html
Fakin Freak is offline   Reply With Quote
Old 24-12-2006, 01:19 PM   #10
Runemaster
Runeimus Prime
 
Runemaster's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sentul City
Posts: 3,036
Rep Power: 16 Runemaster is on a distinguished road
Default

Fakin dudul....
Bukan masalah loyalitas ma Sony, cuman kalo stik d-pad buat maen gem fighting personally buat gue itu paling bagus dari semua d-pad itu masih paling enak d-padnya sony. Gripnya juga pas ditangan, susunan tombol 1,2,3,4nya juga pas banget ama layout tekken, dan shoulder button juga pas. Jadi gak ada hubungan ama loyalitas. mang lebih enak d-pad Sony aja.

btw, link lo yg ini http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/360-xfps360.html
membuktikan bahwa banyak permintaan untuk make stik PS di X-Box brarti yg ngerasa kae gue itu banyak

Anyway, thats a good news, kalo Tekken kluar di 360 MUNGKIN gue mau beli, dgn beli tambahan colokan itu. Tapi, gue lebih prefer keluar di wii sih daripada di 360.
Runemaster is offline   Reply With Quote
Reply
;

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 07:52 AM.


Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken