Go Back   Indotekken - Komunitas Fighting Game Indonesia > Komunitas Tekken > NEWS & Chit Chat Cafe



View Poll Results: Double the fun or stay single like you
Single Elimination 0 0%
Double Elimination 6 100.00%
Voters: 6. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23-06-2005, 01:48 AM   #1
Jack-Karta
Sole Sekkaz
 
Jack-Karta's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: kay-EL
Posts: 137
Rep Power: 13 Jack-Karta is on a distinguished road
Default double vs single elimination

i prefer double, cause it gives u 2nd chance. being drawn to a good player early in the round suck. ex. silvertear vs kentang... we all know victor can go far in the tourney. but he was unfortunate to drawn against kentang in the first round. people might say it takes too long, but if we can have 3 rounds instead of 4, it should be no different. maybe at the next vgi tourney, we can all vote for double elimination. or we can have round robin pool, like the 1 sby tourney doin.

time to watch brazil vs japan game...
Jack-Karta is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 02:05 AM   #2
Runemaster
Runeimus Prime
 
Runemaster's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Sentul City
Posts: 3,036
Rep Power: 16 Runemaster is on a distinguished road
Default

Well.... ga bisa de kayanya, ya seperti yg lo bilang, bakalan terlalu lama.
Kemaren tuh peserta tekken ada 80an orang kalo gak salah.. kalo mau pakek double elimination mau sampe kapan?

Dan kita pernah kok pakek sistem round robin pas indotekken pertama kali di rumah remon (tekken4) Emang bener2 kliatan siapa yg paling sakti, tapi takes too much time dan hanya baru bisa dilakukan klo pesertanya kurang dari 20 orang. Itu juga makan waktu seharian penuh.

Menurut gue sih kalo turnamen besar tetep pake sistem single elimination....... dan kalo kita ngadain gathering (misalnya di STC) nah silahkan pakai sistem round robin, karena pasti pesertanya ga akan sebanyak peserta turnamen dan juga lebih enjoy maennya.
Runemaster is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 02:12 AM   #3
Punisher™
1st Dan
 
Join Date: Jun 2005
Location: practising ewgf
Posts: 661
Rep Power: 13 Punisher™ is on a distinguished road
Default

mendingan pakai 3 round, best of five deh spt yang pertama dulu!
Punisher™ is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 09:13 AM   #4
Michael R-[LX]
Mentor
 
Join Date: Jun 2005
Location: Off the record
Posts: 598
Rep Power: 13 Michael R-[LX] is on a distinguished road
Default

Ya ampun ?!? Cuma gua yang vote ? Yang lainnya kemana ? Kenapa juga si thread starter nggak vote
Michael R-[LX] is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 10:57 AM   #5
Jack-Karta
Sole Sekkaz
 
Jack-Karta's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: kay-EL
Posts: 137
Rep Power: 13 Jack-Karta is on a distinguished road
Default

hmmmm, gw pernah ikut CvS2 tourney dimana ada 70+ orang, best 2 out of 3, dan cuma pake 2 arcade. it took about 5 hours, including istirahatnya. nah vgi tourney yg kmarin, ada 100+ orang, 4 ronde. best 2 out of 3. tourneynya mulai jam 1an selesai jam 8an, skitar 7 jam lah.. itu pun ada 5 ps2. gw bilang, yg bikin lama istirahatnya. we should give it a try, it doesnt take that long as what people think.
Jack-Karta is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 11:04 AM   #6
Michael R-[LX]
Mentor
 
Join Date: Jun 2005
Location: Off the record
Posts: 598
Rep Power: 13 Michael R-[LX] is on a distinguished road
Default

Kenapa nggak buat 2 hari kaya di Surabaya ? Hari sabtu mulai malam, trus minggu full dari pagi sampai sore. Pasti cukup koq waktunya.
Michael R-[LX] is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 11:27 AM   #7
Gin
Brawler
 
Gin's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: <-Dojo Citra 5->
Posts: 796
Rep Power: 13 Gin is on a distinguished road
Default

ikuttt....tapi naek apaaan
Gin is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2005, 12:56 PM   #8
lion_art
4th Kyu
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 121
Rep Power: 13 lion_art is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Gin
ikuttt....tapi naek apaaan
Naek kuda !! Warning jangan OT!

:MASKOT: :MASKOT: :MASKOT:

Last edited by lion_art : 23-06-2005 at 01:09 PM.
lion_art is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2005, 07:53 PM   #9
Silvertear
You will be unprepared
 
Silvertear's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Jakarta
Posts: 5,300
Rep Power: 18 Silvertear is on a distinguished road
Default

Losers bracket, please... Biar yang kalah-kalah gak terlalu kecewa.

-Silvertear
Silvertear is offline   Reply With Quote
Reply
;

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +7. The time now is 09:23 PM.


Indotekken (http://www.indotekken.com/) adalah salah satu komunitas Game Fighting terbesar di Indonesia
Indotekken (http://www.indotekken.com/) merupakan situs Forum sebagai tempat kebebasan berekspresi dan berpendapat
namun teratur sesuai dengan hukum yang berlaku di Indonesia
Dengan berada di Forum ini, menyatakan bahwa anda sudah membaca dengan teliti isi dari persetujuan ini dan Anda menyatakan bahwa
Anda setuju untuk mematuhi peraturan-peraturan forum. Jika anda tidak menyetujui peraturan forum ini, maka anda tidak berhak berada di Forum ini


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Indotekken