Jin Kazama
Tekken 6 RELEASED in Jakarta
TEKKEN 6 IS OUT, guys @Jan 31th 2008!!

Tekken 6 Arcade Location in Jakarta
- Studio XXI Mal Taman Anggrek (confirmed)
- Studio XXI Puri Indah Mall (confirmed)
- Studio XXI Gading (confirmed)

OMG.. I still can't believe it! TEKKEN 6 is OUT!! All of us in Indotekken forum may feel lucky because we get the newest tekken series in our town (Jakarta). Fyi, it's usually arrive in our place after 4-6 months released in US but Tekken 6 is different. Tekken 6 is the fastest tekken series that arrive in Jakarta! God bless Us!

Awesome! I still can't believe that we have NEW Cabinet. The graphic is outstanding! The best graphic in our arcade center.

Hm.. All of us here have problem with the joystick. We often jump accidentally. The stick is oversensitive. Maybe because we aren't used to. The price is still expensive. 1 credit = 3 coins (1 Coin = Rp.1250) for TWO ROUNDS! I've asked the arcade technician to reset it to 2 coins and 3 rounds. We also got notice from him that we will have another Tekken 6 Cabinet in Februari. Nice...

Ok, let's start playin tekken 6. I picked Devil Jin. Ewgf is not difficult, the timing is same like in DR. But i often jump by accident ~.~ Oh.. Now i understand why there're alot of Devil Jin vid in youtube that use: ewgf, 1, 1, 1, 1 df+1+2 b! instead ewgf, b,f,2,1,d2, df+1+2 b! etc... That's because i still think this is DR (i use alot of ewgf, 1, 1, b,f,2,1,2 instead ff3,1, df1,2, hs), so the first button that came out in my mind after ewgf was 1, so like it or not, i have to finish it with another 1, 1, 1. LOL.
It seems that we have the latest Tekken 6 patch. Nancy is also available in Bonus Stage. Btw does anyone here know how to beat her?

Gua pulang kerja langsung buru-buru pulang ke rumah. Mandi biar seger dan wangi ^^ Abis itu langsung tancap ke TA. Naik ke Lt. 4 XXI MTA. Rada deg-degan juga. Jangan-jangan belum ada. But guess what? Pas udah masuk, keliatan anak-anak udah nongkrongin di depan mesin Tekken 6!

Yang datang:
- Me (XtiaN)
- Ah0
- Mr. Kula
- Psycho Foxy
- Leonard (aka onad)
- Fakin Freak
- Red Dragon
- Mr. Bibir
- Runemaster
- Santa
- BaN
- Zhuge Liang
- Ateng

Setelah dilihat-lihat, graphicnya Tekken 6 awesome. LCD dan HD gitu loh! Jernih dan keren abis! Teksture kulitnya bener-bener terlihat jelas dan tajam banget! Warnanya juga keren. Mesin tekken 5 DR sebelah benar-benar ketendang JAUUHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

But ada sesuatu yang masih kurang:
1. Stiknya oversensitif. Abis tekan f atau b, trus mau netral, suka loncat sendiri. Banyak jg tadi yg main dan loncat-loncatan sendiri. Kayanya masih pada belum terbiasa.
2. MAHAL. 1x main = 3 koin = Rp. 3750!!!
3. Cuma 2 rounds

Info lebih lanjut lihat di forum

Comments :

shit ! gw pasti dateng hari ini ! oooohh ujan gede T_T
1 mesin buat 2 orang? Wew!
akhirnya di TA ada 3 round jg
excited u guys r lucky as hell im from england i have no idea when namco r gna get tekken 6 cabinets in europe i\'ve got no patitence left in me anywayz you guyz enjoy tekken 6.
Di surabaya kapan nih masuknya?

weleh weleh weleh
mr kula ajarin pake bob dong
wew siapa kau pendekar cina??
wew siapa kau pendekar cina??
di surabaya ada info guys? dimana neh... hehehehe....
lol

i got t6 in the arcades in aus as wells

but they are in taditional japanese cabinets so none of that HD stuff i dont think ==\"

still good though
Gw..antek-antek tekken dari lampung, mau nimbrung ama dojo-dojo jakarta nih. Gimana Tekken 6, gw biasa maen tekken 5 di pS2 nih..!
wa da coba beberapa hari yang lalu.
kesan2 :
anjritttttttt... keren betul.
apalagi bonus stagenya, lawannya transformers robot. anjirrrr mantap dah.
and yg membuat lebih menarik king of final stagenya, kegilaan macam apa yang melahirkan mahluk semacam itu.
hehehehehe....

kapan2 wa ke MTA lagi ah.
mao tanya ni.,.,para pejuang tekken.,.,.,.,

kira2 versi console nya kapan yah.,.,.??

bisa diomelin emak gua klo tiap ari maen mahal gitu.,.,.,.,.,.,
o iya.,.,.,.,jurus feng wei apa aja yang baru.,.,.,.,.,.,.,.

&.,.,apa aja yang ilang.,.,???
mao nanya neh.,.,.g mao ikut forum gitu gmana cara nya yah.,?????


jd anggota dulu kah>????
gw yg pake feng pas itu u bantai gw pake bob......
gw yg pake feng pas itu u bantai gw pake bob......
gw yg pake feng pas itu u bantai gw pake bob......
gw yg pake feng pas itu u bantai gw pake bob......
saya mau belajar pake bob.
Itu ada chick rambut merah siapa sih? mau donkkkkzzzz
Bales dong Mr KUla
wew... auk ah
Gw anak muridnya Robert Kazuya, biar gembel begini gue bisa habisin duit Rp.200.000 per hari main tekken, weleh...weleh..gue cinta !! banget liat combo tekken 6 nih...
ajarain kk pake bob abisnya enak gw jadi penasaran mw blejar nie mr kula
ehhh........
para tekken lovers..
apa klian gk mrasa ada yg aneh di T^ ini to???
Masa,abis di juggle trus di down eh kok posisinya kayak isa di juggle lagi?????
apa gk cacat tuh??
gua nyebutnya "okizeme combo",pas mental isa dijuggle,kayak DJ,EWGF,b,f+2,1,d+2,d/f+1+2,(okizeme)1+4,b,f+2,1,4.coba ja!
brp tuh dmgnya?????
wew...kayaknya seru yah maen di arcade. Gw lom prnah tuh coba srius maen d arcade,mahal sih. Tapi kalo maen d serial PS bole diadu...wkwkwk BTW anak Indotekken kalo misalkan ad turnamen Tekken di PS ikut gak? gw mo coba nanding lo orang
bales plis anak Indotekken, mudah2an tar bakal ad turnamen tekken yang pake T6 sebagai gamenya
Bales dpng mr kula
Buat Tekken Mania kirimin alamat and no. HP di wb.nandanet@yahoo.com ya... gue mau mengintrograsi kalian ha...ha...
bales dong mr kula
om kalo misalnya ada tambahan mesin tekken 6 di mall mall lain misalnya macem plaza senayan or senayan city dll tolong update ya
tq tq tq
nemu 2 biji di 21 pim 1
di daerah Pondok Indah.....jadinya ga jauh n yg tinggal di jaksel ada tempat latian waaahaa
Was totally stuck until I read this, now back up and ruinnng.
ANXeDn The Author is crazy..!
Hello! My name is Buying I repeat mlseyf over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over over and over and over and over and over and over and over and over and oveover and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over and over. I never have anything to add, so I copy and paste the same answer over and over . Buying, You come off as a desperate 14yo fanboy with a raw right palm. You are a complete blind fanboy. GAMERS LIKE GAMES, NOT STYSTEMS. YOU HALF A** GAMER. YOU ARE NOT A GAMER, YOU ARE A PS3 R THATS IT. GO HIDE IN A CORNER YOU REPEATING PIECE OF DOG S***. NOBODY WANTS TO HEAR YOUR BIASED, FANBOY, NAROWMINDED VIEW OF GAMING. YOU ARE THE RUSH LIMBAUGH OF GAMING.VN:R_U [1.9.15_1155](from 7 votes)
Home run! Great sliggung with that answer!
hiiii