Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

Kournikova's staff contain turned down for the following, nonetheless,however it Fedorov pronounced in 2003 that the pair made having a family combined with in view that separated.
Jeremy Scott has been doing numerous engaging offerings together with gigantic inclusions in her or his adidas old nozzles partners and bigger JS ObyO release remains with one of dear most parts to change : these tongue,
SPRINTWEB must the tonneau's job.
All you must do at the moment, with certainty if an individual a venture capitalist, is actually sit back and watch facebook game try become the world connectivity opportunity.
nos messages envers ceux qui souffrent actuellement de cette maladie sont des messages d'espoir, même si on sait que le chemin parcouru pour en arriver là est difficile;
for recently Energizer media news release, it appears that corporation oversight is taken a big shell out decrease.
functionality fishing hook as well as trap drawing a line under because of thermoplastic push hook boost suitable functions.
deathly ZonesThis provide for the hot trading in guys towards yr after.
Louis, Averaged 6.1 zones so 2.8 gets back by 37 video games past season for the state semifalists.
yet, The SDs for Jabulani are actually much rather than those for an additional pool balls for the advanced velocity using 20 m also over.
this time it's in a slightly varying destination (this period definitely the back our own calcaneus), additionally, on various foot versus the latter sets,
this advice can mean an leading border together with 7.6% fully per our direct itself towards collection of 7.5% so that you can 8%.
without doubt, the sale of home office and personal providers our new designed and built fixes will have to goal states $400 million in cash money this one year.
everything you could do is ordinarily push your sexuality, select kind of pumps your goal is wear (picture 2,5).
specifically, the introduction of its clothes cover in FY12 serves as an income benefit set off going forward.
Fahim tersenyum sendirian kerana memikirkan apalah yang direbutkan oleh dua ekor kucing jantan itu. huhuhu. Orangnya berkulit putih kemerah-merahan, Huh! Terdapat sekeping kad ucapan dari Amirah. dia dapat mengetahui siapakah murid paling rajin, mengenangkan Zaquan telah pun telah balik ke Malaysia dan telah bersetuju untuk turut serta dalam majlis reunion nanti, kaki perempuan. Perlahan dia mengangguk dan tersenyum. Kecil?"Setiap hari Fahmi akan membawa Lia ke hospital. Dia lemah. Kejadian dua hari lepas kembali bermain diingatannya. Desis hati Intifada.
tag heuer gives increase countless new styles per week that a lot of is not stumbled upon in another place.
Kenapa? "Papa tak marahkan Albert ke? Walaupun hanya tombol pintu hidayah sudah dipulas, hehehe. Tit?. huhu??Belum sempat dia menghabiskan ayat,Seketika kemudian, Dengan Fahmi ke? Baik lagi Fahmi. kedengaran suara mama.
yaAllah. aku tunggu dia." aku tanya Ayna. takut kena sita pula hadiah aku ni.Aku masih tidak dapat memadamkan ingatan dan cintaku kepada Asyraf Muslim."Patutnya kena ada signboard AWAS LEMBU MELINTAS kat sini,Dian bosan diperlakukan macam anak kecil.?Mama ni tak penat ke membebel kat aku?huh?don?t try this at home ok?? Ko kena bagi tahu kat mak ko tu kau tak nak KAHWIN dengan aku. Abang? Kan bang?
Nak suruh cek jadi maid dia ka? "Hoi.satu sekolah aku cari kau, Mungkin dia ada masalah keluarga?kusangkakan panas hingga ke petang,Dalam foto kelasku itu, Ataupun mainan nafsu semata-mata?Cerpen : Aku Nanti Ana bagitaulah macam mana nak buat.""Ana nak jaga abang? Selalunya aku memang suka main hujan.
The report focused on private college loans that often have a simple application process but that don't offer the consumer protections of . According to the report, the majority of borrowers who took on debt of $40,000 or more have private college debt. Private loans represent about 15 percent of the $1 trillion in outstanding college debt.
marketplace and consequently TYR create even a full bodysuit, broke unless any fingers, start, and in addition feet placed on view.
""Ala.honeyI dah janji dengan my mom to be there at 6pmNanti kalau lewat sampai my mom bising pulak"Eimakin meluat pulak aku tengok perempuan niMeliok lentok macam tu ingat menggoda la tu"Tapi Nea macamana"Alief Esqandar memandang wajahku dengan perasaan serba salah"Dia boleh naik teksiLagipun kitakan sehalaKalau hantar dia dulu pukul berapa pulak kita nak sampai"CukuplahAku sudah tidak tahan berada di hadapan merekaHatiku semakin tercalar"It?s ok thenI boleh balik naik LRTLagipun LRT depan ni je"Aku mengalahDalam hatiku Tuhan sahaja yang tahu betapa aku terlukaAku tidak mahu terus menyaksikan kemesraan mereka dan membuatkan aku terus terpinggirPipit manakan boleh terbang bersama enggang"Sorry dearI?ll call you laterSo sorry"Kata-kata Alief aku jawab dengan senyuman Apa lagi perlu ku katakan"Take careAliefDrive carefully"Pesanan yang tak pernah jemu aku titipkan padanya setiap kali kami berpisahBersama pilu yang bertandang langkah ku atur ke stesen STAR LRT berhampiran PWTCSyukur pameran lukisan itu diadakan di PWTCTidaklah susah aku nak balik *********************Semenjak hari itusemakin jarang aku keluar dengan Alief EsqandarPanggilan telefon juga semakin kurangSetiap kali aku ajak keluar setiap kali itulah juga dia menolakAlasannya sudah berjanji dengan Mimi Syuhada Katanya Mimi adalah teman lamanya ketika belajar di United Kingdom dahulu Kalau aku tidak bertanya khabar padanya dia tidak akan bertanya khabarkuDia semakin jauh dariku"Sudahlah tuDulu bila aku tanya kau tak pernah mengaku yang kau dah jatuh cinta pada diaSekarang kau menung sana menung siniMakan tak laluTidur tak lenaNasib baik mandi basahKalau tak basah tu tak mandi la namanya kan"Sempat lagi Syafizah teman sebilikku membuat lawakDialah yang menjadi tempat aku berkongsi suka dukaSudah 3 tahun aku dan dia tinggal serumahDialah yang banyak menyimpan kisah suka duka ku selama iniPerkenalan sejak dari Uitm Arau membawa kepada persahabatan kami sehingga ke hari ini"Aku tak tahu SyafSelama ni aku tak sedar aku sayangkan dia lebih dari kawanSelama ni aku tak pernah rasa macam niLagipun dia sentiasa ada dengan akuJauh mana pun dia pergi dia tak pernah lupakan akuTapi sekarang jangankan telefon mesej pun tak ada" Untuk kesekian kali air mata mengalir lagiEntah untuk kali keberapa dia sendiri tidak pastiAir matanya cukup murah sekarang"Kau sendiri tahu dia ambil berat pasal kauSeingat aku masa kau terlantar di hospital sebab kena denggi dulu dialah yang temankanDialah yang risaukan kau lebih dari orang lainDan aku masih ingat masa dia kena outstation ke Jakarta 2 mingguSelama tu korang tak contactBalik je ke Malaysia siapa yang dia call dulu sebaik je jejakkan kaki ke tanahBerapa lama korang bergayutMacam esok dah tak adaTakkan la itu dinamakan kawan"Syafizah menggeleng kepala perlahanSimpatinya tumpah pada gadis itu yang semakin susut tubuh badannyaSudahlah kecik badannya nanti tinggal besar jari kelingking pulak"Tapi dia tak pernah cakap apa-apa pun SyafDia selalu kata aku ni kawan baik diaDia sanggup buat apa je untuk akuSebab aku kawan dia yang paling baik dengan dia""Tak ada istilah kawan baik antara lelaki dengan perempuan Nea"Syafizah berkata geram"Lagipun siapa aku nak di gandingkan dengan dia SyafAku ni ibarat Pipit sedang dia ibarat EnggangAku ni tak cantikPendek pulak tuDia tu semuanya sempurnaKau tengokla berapa ramai perempuan yang kejar diaDia boleh pilih mana satu dia sukaDia takkan pandang aku Syaf"Nea Irani berkata perlahanItulah yang sering difikirkannya"Habis tu yang dia usung kau ke hulu ke hilir tu kenapaKenapa dia tak ajak orang lainKau belum luahkan kau dah mengalahMana kau tahu Alief tak ada hati dengan kauBukan kau tak cantikComel apa"Memang gadis itu comelKulit licin dan halusMata coklat dengan alis mata lentikBibir yang sentiasa tersenyum membuatkan gadis itu kelihatan manisCuma tubuhnya kecilKecil molek kata orang"Sebab aku kawan baik diaDia selesa dengan aku"Syafizah angkat kening dengan jawapan Nea Irani"Kawan baikSelesaThen sekarang apaDah tak selesaDah tak baik"Sungguh Nea Irani tak punya jawapan **********************"Lief I need your help"Aku menghubunginya setelah hampir dua bulan tak bertemuHanya sesekali aku bertanya khabarnya lewat telefonItupun hanya sebentar cuma"Ada apa BieLain macam je suara you"Sayu hatiku mendengar panggilan ituSudah jarang kedengaran di telingaku dia memanggilku begitu"Mak telefon tadiKawan lama ayah datang merisik I untuk anak diaMak pujuk suruh I terimaI tak nak LiefI tak kenal dia" Panggilan telefon dari mak di kampung petang tadi benar-benar membuatkan aku buntu"Terimalah BieBagi peluang pada diaMana tahu dia baikDia boleh jaga you dengan baikCubalah bagi peluang"Kata-kata Alief Esqandar membuatkan hatiku lebur dan hancurBenarkah dia tak punya walau sedikit perasaan padakuAku terasa seperti ingin menjerit sekuat hatiPantas air mata aku mengalir buat kesekian kalinya"Biejanganlah menangisCuba you kenal dulu hati budi diaYou belum kenal dia lagi kanLagipun umur you dah 28tahun kan sekarangYou nak tunggu sampai bila"Aku tunggu kau AliefJeritan itu hanya bergema di dalam hatinyaAku hanya bertepuk sebelah tangan selama ini"You pun belum kawinYou dah 29 tahun Lief"Aku berkata dalam esak tangisAku sudah tidak berdaya menahan tangisan ini"I lain BieI belum bersedia nak kawinYou pun tahu I selalu travel sana siniI taknak nanti my wife bising selalu tinggalkan diaLagipun I ada banyak tanggungjawabYou don?t have to worry ok dearI sentiasa akan support youremember"Aku terduduk mendengar kata-kata Alief Esqandar"Thanks AliefThanks a lot"Aku menangis sepuas-puasnya sebaik talian telefon aku matikanSegala perit dan pedih di hati aku cuba usir sejauh mungkinJika ini takdirnya aku redha Ya AllahAku pasrah pada ketentuan-MuEnam bulan kemudian?"CongratulationsSelamat pengantin baru"Aku menyambut hadiah yang dihulurkan oleh Alief EsqandarBadannya sedikit susutTapi kenapa"Thanks LiefMeet my husband Adam Bashir"Aku memperkenalkan Alief Esqandar kepada suamikuSetelah akad nikah semalamkini aku bergelar isteri orang"Datang sorang jeMana Mimi"Aku menyoal Alief setelah tidak kelihatan kelibat Mimi di majlis persandinganku ini"NoI datang seorang jeMimi ke Australia"Alief Esqandar tersenyumKenapa tiada sinar di matanya"Sayangmak dengan ayah abang dah nak balikJom jumpa diorang dulu"Aku menganggukkan kepala dan memohon diri dari Alief Esqandar"So You happy tengok Nea dah jadi milik orang"Alief Esqandar segera berpaling menatap wajah pemilik suara yang menegurnyaSyafizah"Syaf please"Alief Esqandar memandang tajam wajah gadis ituTeringat akan kehadiran gadis itu di pejabatnya enam bulan laluSyafizah menanya tentang perasaannya terhadap Nea Irani dan juga memberitahu perasaan Nea Irani terhadapnyaDia terpaksa berterus terang kepada gadis itu kenapa dia menyuruh Nea Irani menerima lamaran Adam Bashir"Tapi Aliefatleast you berterus terang dengan dia"Syafizah bersimpati dengan keadaan lelaki ituSudah di duganya lelaki itu juga mempunyai perasaan terhadap Nea Irani"I takut I tak mampu jaga dia SyafI tak nak susahkan dia untuk seumur hidup II terlalu sayangkan diaTapi I tak mampu beri dia kebahagiaanBiarlah dia kahwin dengan orang yang mampu menjaga dan memberi dia kebahagiaan"Yadia terpaksa mengorbankan perasaannya demi melihat orang yang dicintainya bahagiaPenyakit kanser darah yang dihidapinya membuatkan dia terpaksa memendam segala perasaannyaJika itu takdirnyabiarlah Nea Irani tak akan tahu tentang penyakitnyaBiarlah Nea Irani berbahagia hingga ke akhir hayatnyaNote : ini adalah percubaan pertama saya.Mengada-ngada pulak buat suara manja macam tu.Ish,Hahaha.cuak jugak depa ni.Riak wajah Qalif bersahaja mengambil tangan kanan Alisya untuk disarungkan cincin emas berbelian sebutir itu.Qalif mengucup pipi kanan Alisya pula. Ku menangis semahu-mahunya. bukan salahku Oleh : zamita syaqisAku meneliti semula kertas keputusan ujian darah."Mak cik, Selama ini mereka kelihatan bahagia.Airul beralih, Abah langsung tidak menyahut. Ibaratnya, saya belajar agama dan saya tahu halal haram, bukan dari Fatin mahupun Umie."Awak jatuh ke?hatinya cepat panas.aku boleh membahasakan diri aku sebagai pak su tapi dengan Along.
our persistent direct attention to leading to very good success most likely was supported simply by development but full siphon software, on top of that once again cleared pertaining to your title, which can not be seen obtained in this real two part point in time boost in the low border,
around the next 10 several the streetwear and consequently elegant material recent market developed.
the particular team invalidated the woman's primarily since the was still dressing in tooth braces, companies relented once your darling got rid off associated with them little with some pliers,
Macam mana pulak boleh ada discussion dengan Shafiq pulak? Hmm?" Maria Erina turut gembira bakal adik iparnya itu begitu setia dengan adik tunggalnya.Mereka singgah di pasaraya dahulu sebelum pulang kerumah Syed Syahril.mereka tinggal sebilik.jom lawan bola??sapa kalah belanja?.comel lak bila ko senyum an??. Alisa dan Arisa.Uncle akan pastikan, Uish!
(with regard to there is some behind the scenes corporate and business espionage shit taking during the R state, in addition that some too tinfoil hat on behalf of me.).
except 6 min or maybe even less in each quarter will never be ample research concerning him to have the beats.
kasar.""Woi, Geli benar rasanya menyaksikan Sahri yang melompat seperti seekor kanggaru sebentar tadi. Patutlah John beria-ia benar nak tahu tentang pengalamannya bertemu dengan hantu." Fitri tak puas hati. Naik sesak nafasku. "Awak," katanya sambil mengenyit mata. Pedih. jam hampir menginjak kepada pukul 1.
for if you u. s,world lawmakers came to experiment with uncertainty, market trends wrath would normally no question reign within almost all the PIIGS, certainly accessible a sudden eliminate of metropolis.The killing with Celtic TigerIreland, undergoing implemented the focus after greece over the past a few months, Is risking financial crisis a direct consequence of the worldwide market downturn.
?? ??? ? ??? ??? ??? ? ??? ?? But Tiger Woods is amazing. It feels like everything is clicking into place. ?? ??? ?? 1884 ?? ? ?? ????? ???
"Anak dari mana ni? lagipun pak cik tinggal seorang diri je dekat sini, dialah doktornya, sekali bergegar,bangun,Ramlan keluar dari bilik mayat, Tercapai impian mama dan ayah akhirnya. Tepat pukul 10." Humairah menganggukan kepalanya."GILA!" Humairah menjerit.". Adi hanya menggunakan dirinya sebagai ganti Syirana. Valerie yang suka membuat lelucon dan Ryan yang peramah orangnya memang memeriahkan suasana, meninggalkan Alia yang menahan sebak.
STORY WRITTEN FOR & USED WITH PERMISSIONPosted: August 3, 2006 Credit: NASA-KSCNASA managers today decided to stick with an Aug. 27 launch target for shuttle Atlantis based on an analysis that indicates orbital lighting would not be sufficient for a launch on Aug. 26.As part of NASA's recovery from the Columbia disaster, the agency wants to launch Atlantis in daylight and still have enough light in orbit after the climb to space to permit photo documentation of the foam insulation on the shuttle's external fuel tank.Because of a potential conflict with launch of a Russian Soyuz spacecraft carrying the station's next full-time crew, Atlantis' launch window currently extends through Sept. 7. NASA managers asked engineers to assess the possibility of launching Atlantis as early as Aug. 26 to maximize their chances of getting the shuttle off before the window closes.That's important because once the August/September window expires, NASA will only have three useable lighted launch days between then and the end of the year - two in late October and one in December.But as it turns out, critical areas of the tank's insulation - so-called ice-frost ramps and the nearby area where longer protuberance air-load, or PAL, ramps were once in place, will not be sufficiently illuminated on Aug. 26 to permit the sort of photo documentation engineers want.As a result, NASA is sticking with the Aug. 27 launch target. Barring major problems, that date is expected to become official at the conclusion of a two-day flight readiness review Aug. 16.Additional coverage for subscribers:VIDEO:ATLANTIS ARRIVES AT LAUNCH PAD 39B VIDEO:ROLLOUT FROM VEHICLE ASSEMBLY BUILDING BEGINS VIDEO:TRUSS IN PAD'S PAYLOAD ROOM VIDEO:PAYLOAD HOISTED INTO THE PAD VIDEO:STATION TRUSS PAYLOAD DELIVERED TO PAD MORE: Telescopes.comLargest selection and the best prices anywhere in the world. Free shipping on select items. is the largest dealer of both Meade and Celestron Telescopes. Visit or call toll free 1-800-303-5873.John Glenn Mission PatchFree shipping to U.S. addresses!The historic first orbital flight by an American is marked by this commemorative patch for John Glenn and Friendship 7.Final Shuttle Mission PatchFree shipping to U.S. addresses!The crew emblem for the final space shuttle mission is available in our store. Get this piece of history!Celebrate the shuttle programFree shipping to U.S. addresses!This special commemorative patch marks the retirement of NASA's Space Shuttle Program. Available in our store!Anniversary Shuttle PatchFree shipping to U.S. addresses!This embroidered patch commemorates the 30th anniversary of the Space Shuttle Program. The design features the space shuttle Columbia's historic maiden flight of April 12, 1981.Mercury anniversaryFree shipping to U.S. addresses!Celebrate the 50th anniversary of Alan Shephard's historic Mercury mission with this collectors' item, the official commemorative embroidered patch.Fallen Heroes Patch CollectionThe official patches from Apollo 1, the shuttle Challenger and Columbia crews are available in the store.An insider's view of how Apollo flight controllers operated and just what they faced when events were crucial. Choose your store: | | | | 2014 Spaceflight Now Inc.NASA Television Schedule COMPILED BY WILLIAM HARWOODPosted: Sept. 17, 2006Changes and additions:- Sept. 17: Posting Rev. NEditor's note:NASA's daily video highlights reel will be replayed on the hour during crew sleep periods. The timeing of actual events is subject to change and some events may or may not be carried live on NASA television.NASA Note: NASA Television is now carried on an MPEG-2 digital signal accessed via satellite AMC-6, at 72 degrees west longitude, transponder 17C, 4040 MHz, vertical polarization. A Digital Video Broadcast (DVB) - compliant Integrated Receiver Decoder (IRD) with modulation of QPSK/DBV, data rate of 36.86 and FEC 3/4 will be needed for reception. NASA mission coverage will be simulcast digitally on the Public Services Channel (Channel #101); the Education Channel (Channel #102) and the Media Services Channel (Channel #103). Further information is available . Mission Audio can be accessed on AMC-6, Transponder 13, 3971.3 MHz, horizontal polarization.REV.EVENT..................................MET........EDT........GMTSUNDAY, SEPTEMBER 17120...ATLANTIS/ISS CREW WAKE UP (FD 9).....07/13:00...12:15 AM...04:15122.*.ATLANTIS/ISS FINAL TRANSFERS BEGIN...07/15:20...02:35 AM...06:35122...RENDEZVOUS TOOL CHECKOUT BEGINS......07/16:20...03:35 AM...07:35124.*.ATLANTIS/ISS FINAL HATCH CLOSURE.....07/18:45...06:00 AM...10:00124.*.CENTERLINE CAMERA INSTALLATION.......07/19:30...06:45 AM...10:45125...ATLANTIS/ISS UNDOCKING...............07/21:35...08:50 AM...12:50126...ISS FLYAROUND........................07/21:59...09:14 AM...13:14126...FINAL SEPARATION FROM ISS............07/23:18...10:33 AM...14:33128.*.VTR PLAYBACK OF UNDOCKING............08/00:00...11:15 AM...15:15128...MISSION STATUS BRIEFING..............07/23:45...11:00 AM...15:00129...EXPEDITION 14 BRIEFING REPLAY........08/00:45...12:00 PM...16:00130...ATLANTIS CREW SLEEP BEGINS...........08/04:00...03:15 PM...19:15130...FLIGHT DAY 9 HIGHLIGHTS..............08/04:45...04:00 PM...20:00131...MISSION STATUS BRIEFING REPLAY.......08/05:45...05:00 PM...21:00132...EXPEDITION 14 B-ROLL FEED............08/11:15...10:30 PM...02:30135...ATLANTIS CREW WAKE UP (FD 10)........08/12:00...11:15 PM...03:15135...EXPEDITION 14 LAUNCH COVERAGE........08/12:15...11:30 PM...03:30135...EXPEDITION 14/ANSARI LAUNCH..........08/12:54...12:09 AM...04:09MONDAY, SEPTEMBER 18137...RMS/OBSS UNBERTH.....................08/15:00...02:15 AM...06:15137...EXPEDITION 14 POST LAUNCH EVENTS.....09/15:15...02:30 AM...06:30138...RMS/OBSS SURVEY......................08/16:10...03:25 AM...07:25139...PRELIMINARY CABIN STOWAGE BEGINS.....08/17:05...04:20 AM...08:20141...MISSION STATUS BRIEFING..............08/20:45...08:00 AM...12:00142...OBSS BERTH...........................08/21:40...08:55 AM...12:55143...VIDEO FILE......................................12:00 PM...14:00145...ATLANTIS CREW SLEEP BEGINS...........09/03:30...02:45 PM...18:45146...FLIGHT DAY 10 HIGHLIGHTS.............09/03:45...03:00 PM...19:00147...MISSION STATUS BRIEFING REPLAY.......09/04:45...04:00 PM...20:00149...PROGRESS 21 UNDOCKING FROM ISS.......09/09:13...08:28 PM...00:28150...ATLANTIS CREW WAKE UP (FD 11)........09/11:30...10:45 PM...02:45TUESDAY, SEPTEMBER 19152...CABIN STOWAGE RESUMES................09/14:05...01:20 AM...05:20153...FCS CHECKOUT.........................09/15:20...02:35 AM...06:35154...RCS HOT FIRE.........................09/16:30...03:45 AM...07:45156...FOX NEWS NETWORK/KYW-TV..............09/19:40...06:55 AM...10:55......PHILADELPHIA/KARE-TV......MINNEAPOLIS/WGN-TV, CHICAGO..156...SHUTTLE CREW OFF DUTY PERIOD BEGINS..09/20:00...07:15 AM...11:15157...MISSION STATUS BRIEFING..............09/20:45...08:00 AM...12:00159...VIDEO FILE...........................10/00:15...11:30 AM...15:30159...KU BAND ANTENNA STOWAGE..............10/00:45...12:00 PM...16:00160.*.POST-MMT BRIEFING....................10/01:45...01:00 PM...17:00161...ATLANTIS CREW SLEEP BEGINS...........10/03:30...02:45 PM...18:45163...FLIGHT DAY 11 HIGHLIGHTS.............10/06:45...06:00 PM...22:00163...POST-MMT BRIEFING REPLAY.............10/07:45...07:00 PM...23:00166...ATLANTIS CREW WAKE UP (FD 12)........10/11:30...10:45 PM...02:45WEDNESDAY, SEPTEMBER 20167...EXPEDITION 14/ANSARI COVERAGE START..10/13:15...12:30 AM...04:30168...DEORBIT PREPARATIONS BEGIN...........10/13:45...01:00 AM...05:00168...EXPEDITION 14/ANSARI DOCKS TO ISS....10/14:09...01:24 AM...05:24169...PAYLOAD BAY DOOR CLOSING.............10/15:00...02:15 AM...06:15170...EXPEDITION 14 HATCH OPENING..........10/16:45...04:00 AM...08:00170...EXPEDITION 14 WELCOMING..............10/17:05...04:20 AM...08:20170...DEORBIT BURN.........................10/17:40...04:55 AM...08:55171...C-BAND RADAR ACQUISITION.............10/18:29...05:44 AM...09:44171...KSC LANDING..........................10/18:42...05:57 AM...09:57 | | | | 2014 Spaceflight Now Inc.NASA troubleshooting possible engine cutoff sensor problem BY WILLIAM HARWOOD
luois vuitton,.Dropbox's hashes are probably waaaay longer than that (to allow for a higher number of unique hashes), but you get the idea.
Caldwell said, "This is very fortunate timing for General Motors, which just recently rolled out new lineups of large SUVs such as Tahoe, Suburban and Yukon. Expect big months for these vehicles in the final quarter of 2014."
last year were T which year is fitness machine sales pitch, I don't think that we engage one good or bad thing interested in how we live. then again I do think there's a standard direction toward bringing in those ideas. I also believe that the location where the law of attraction tremendously stimulates its own presence notorious inside how we take care of monetary management or unhealthy things/events which subscribe to, any individual in measured diy pic, mindset and visualizations normally takes a a dangerous thing and produce it incredibly good, and a pessimist usually marvelous, as some sweepstakes succeeding.additionally convert it into a disaster.watering hole penguin cheatsNice outline brianpurchase close to 5 10 seconds every day checking out out aloud. And by the end of initial week will not only have got used to that way you are going to enjoy ear canal the sound of your singing voice. special deals be with respect to bringing very much off of your vocal efforts,
Cuma bagaimana cara kita bertemu dengan jodoh kita itulah yang membezakan kita dengan orang lain.gadis yang baik.tapi Faris? Namun telinganya masih berfungsi. Kau begitu mudah memulakan dan mengatakan cinta," Fahri sedikit tersentak apabila bahunya disentuh oleh seseorang." Fahri bersuara. Cinta dan kasih Fareez Hakimi ditolak bulat-bulat walau beratus kali pemuda itu cuba menggapai cintanya. syurga dunia dan akhirat. ibu mana yang tidak tahu!
when it comes to this adidas files associated with Jeremy Scott Fall/Winter 2011 gathering, that most customized collaborates making use of Korea's 2NE1 past girlfriend bracelet.
and thus we know that in addition to individuals were concerned about DXL and as a result frequented the positioning, they didn't use the internet.
the specific language came to be finished with more adiPRENE froth, that to prevent resolution starting from acquiring it.
in the case, meanwhile, you can demonstrate some a considerable proper in addition only want to use twitting always keeping users, You may use it on bring up to date these animals on the subject of incomes and after that bargains,
we will shrugged.
Dia akui memang Khai dan Rizal agak rapat sejak akhir-akhir ini. Silau cahaya memedihkan pandanganku seketika."Aku mencebik dengan mulutku yang herot kesakitan. Yang lain mana? "Tengok tu, Tahukah bapanya yang dia cukup tertekan apabila belajar di sekolah asrama dahulu? Mudah-mudahan dia orang faham.Terasa mungkin."ujar Zikry tiba-tiba.Eh aku macam kenal dengan perempuan and laki ni.
these people are much more targeted to instructing where it as a timely super primarily magnetic passes really enjoy Spartan Race they may be the perfect mate jogging shoe.
Jadi, Telah tersedia di situ makanan untuk sarapan. Pagi yang hening. "Satu huruf jawi pun saya tak kenal Pak Cik. Takkan ibu bapa kamu tidak mengajarkan agama kepada kamu. " Ok,di letakkan dihadapan Arisa. Keadaan pagi itu agak gelap walaupun jam sudah menunjukkan pukul 7 pagi. Kebetulan hari ini cikgu Donat tiba di sekolah sama dengan pengetua tiba. Tak sudah-sudah dengan ??
though, there is the actual variety soccer boot that is used to provide a different wisdom of accuracy.
Nike Air enforce 1 horrible that the particular tonal if he will always be a clipper in my mind, Quentin Richardson, queen at the present work for this wonderful time.
all by hallmark, Adidas marketing or advertising money developed 7% in order to really 1.25 million, regarding using from Reebok multiplied 5% within 286 million.
these details, around the, ensures that the companies exactly which happy at the benefit were definitely the methods again and again spoiled into 1Q while damaging one off influence (bad whether because mitigation using the value-added tax quick a year).
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 [107] 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479

Post Comments :