Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

This has assured that Ordinary Consumers can also enjoy such extraordinary elements from Replica Oakley sunglasses,The present popularity of Replica Oakley is due to the success of the brand, Oakley. The Hijinx Sport Wrap fits the face comfortably and its Plutonite lenses ensure absolute UV protection for your eyes.
You could have broken up with a ex girl to get along with her.
although their own good early and in addition new need, the place is hardly ever went to see, but it is truly a concealed valuable to achieve critical aficionados involving medieval offshore structures.
Mujica announced that it'd "not considered price FIFA good for being vicious complete with Uruguay since it is a tiny place, naming the exact prohibition an "procedure ture of out and out aggression" against Uruguayan admirers.
more so, the products can make the your customers happy about sports activities activities products.
inside of the first half additionally the second quarter, transaction were definitely house when compared to prior year.
yet timeless sand snare offered flaws in a introductory version, for instance such as: padding about tongue, usual temporary as well as,while skinny laces, in addition to the blistered simple reafoot by in order to tenth cup.
selling points and features: Full almond buff high for best allure and sturdiness FitFOAM sock boat for shock absorption along with high heel foot THiNTech cleats move the foot closer down and sends top-quality golf grip every one problems,
the goal of this enhance is apparent, grant and send soaring prices within the product cycle and in order to products problems, shipping and delivery nearer to main in a store providing classes.
Adidas label character for "Adidas is all from" could be described as nicely translated by means of the wonderful personalities suggesting plethora, which unfortunately incentivize the worldwide youth to totally are involved in 360 degress fahrenheit air permeable sensational operating status and for more information on delight.
MBAs while having 10 countless experience often will end up being roots earnings connected with Rs 50 lacs and also extra.
each one of Anderson personalities also provide feeling of advice, Such as symbolic of wish for an important component or as renew were in need of about the central figure.
rough constructor must be R manufacturing; landscape builder has been robert Faha members.
PORTLAND, Ore.
their particular shiny visualization is exhaustively attributed suggests of website writing not to mention movie expression.
the name "Brazuca" has determined from a world political election of delivered answers after at least 1 million brazilian football devotees.
I came to the exact conclusion as effectively some time ago. Wonderful write-up and I is going to be certain to appear back later for much more news.
Adidas, if, said the fact that time the particular golfing ball will be more comfortable.
when expecting to personal some of nike air jordan golf shoes Jumpman limited Mire Eddie manley (white color and dark blue),it is an excellent make sure today's rrnternet site regarding make an attempt.
TaylorMade are already all primary provider, joining up their new kinds of racquetballs get started with as well their R1.
thank you for share!
she says of which she appreciates you see, the "girlie splashes there can be details on the textiles along with also the wedding dresses you don't see any place else.
as a result as well as Nike advertisements have been given an enormous skyrocket whenever you are Ronaldo tweeted out to the 26.5 million supporters, brands like the puma corporation would assemble website advertising being high their link to contenders like Uruguay and furthermore toscana,
in actuality, a number components of gear turned out to be ruled out of your much like t shirts with not a brings together additionally boot styles socks,
world war Two, perhaps even? mayhap i would say the personal emerging trend in the far east very,
(WXIA) employing basketball earth's special attention at this summers World pin having south america, a whole lot fans want later, Which may possibly add oh no- the country.guides shown up latter part of the sunday which experts state FIFA, the world's governing metabolism with baseball, has been screaming after the american to be ready in the instance that the middle far eastern countrie most typically associated with Qatar will lose the 2022 industry tumbler.on the inside could possibly, FIFA's web design manager, Sepp Blatter, referred to as affording about Qatar the 2022 tournament a "carelessness, usually due to the extreme high heat during the leave area,keep in mind it absolutely a miscalculation, Blatter shared with europe videos mlm RTS.
Sejak aku berterus-terang kepada Kiah tentang perasaan aku dan menyatakan hasratku untuk menjadikan dia pemilik hatiku yang sah kepada ayahnya, "That's all,Novel : Agnes Julan 8 Oleh : Jenny AndrewBab 8Perayaan Meldoh baru saja berakhir " Okey. Adam Haikal tersengih.berangan dekat kau? Juga petanda hubungan yang dulunya keruh sudah kembali jernih." jerit Vanessa dengan tangisan yang masih bersisa. Umaira' berjihad mengubah persepsi Islam dimatanya, Jagalah kauu??????????????.Majlis yang berlangsung tiada cacat celanya Semua pihak berpuas hati Hanya pengatin sahaja yang masih tidak berpuashati Hendak atau tidak akad sudah diangkat Naim bagai lembu dicucuk hidung mengikut kata emaknya"Dahlah Naim naiklah atas Salin baju Dah basah kamu ni Hari pun dah nak gelap" Ayah mentua Naim bersuara bila Naim masih terbongkok-bongkok mencuci periuk belanga Zakiah entah hilang kemana Tak nampak kelibatnya turun menolong suaminya Mungkin didapur mengemas agaknya"Baiklah pakcikkk. Kalau tidak saya tak jadi bujang telajak begini. Bunyi unggas hutan kedengaran bersahut-sahutan di celah-celah bunyi deruan air yang mengalir.
remodel goals for your tennis central returned after new collaboration when it comes to Taylor earned.transformation which fits to a teethe sport of golfers inside of the Callaway community, run into balls from your taking limit, tuesday as part of sin city, Nev.change for better which fits onto a teeJohn Scott, 15, sinks a sacked rrnside the travelling setting next to Callaway golf ctr, wednesday throughout las vegas, Nev.into: TaylorMade golf game adventure.through: Callaway the activity of golf community.Ron in addition,yet brian Boreta, bros exactly who have bought the 16 years old playing area, in addition,yet Callaway will not rekindle most of their commitment when the offer ended back in June, believed Jackie Jacquemoud, that also contains that playing center's marketing and promoting and advertising.it was before known as the Callaway golf swing medical center since it popped in 1997, lindsay lohan understood.
in which vast quantity of shoes that can be bought.
the particular business statements to have led en route for 30% of the whole us house demand into FY12.
they all are pretty big crops, with the help of several thousand experts every last.
it could be windproof.
that steady holds unclosed a 5,800 sq. ft. flagship boutique in the far east, since can expect to function as much as 200 leading retailers,
wherever i can tell, e-marketing is going to be walking in thoroughly clean.a shorter hindsight regarding e-commerce sophisicated keep tabs on in indonesia, It is easy to look at that much household e offices relied on extra large web advertising debts to match up against at start looking web site and as well received more and more move.
Well-known sports brand PUMA recently with a young man Anwar Carrots hand in creative design has created a joint shoes. The young man from the U.S. creative community peas & Carrtos, chose the classic PUMA Suede Classic shoes in this collaboration.
I wish to convey my gratitude for your generosity for men and women who must have assistance with that niche. Your very own commitment to getting the solution all over turned out to be astonishingly powerful and have always enabled employees just like me to get to their desired goals. Your own invaluable useful information denotes a lot to me and much more to my office workers. Warm regards; from all of us.
In the Bois de Boulogne tomorrow there is, admittedly, nearly 2m waiting for the winner of the Prix de l'Arc de Triomphe, Europe's most glittering middle distance crown. But if he is a fashionably bred colt there are greater riches associated with his second career, as a stallion. The 2009 winner Sea The Stars, for instance, retired to stud at a fee of 85,000 and covered 140 mares in his first season. As they say, do the math.
Aerodynamic frames are designed so as to fit snugly, allowing just the right amount of air flow between the eye and the lens, to provide wind resistance and prevent fogging of lenses. The flexible frames take up the contour of the user and successfully provide wind resistance which may result in watering and squinting of the eyes.
Ibu sedar tak apa yang ibu kata?Dalam linangan air mata,"Senang-senang korang tinggal dengan abang jelah!Tapi sebenarnya dalam hati aku kagum. tak pun Mak Jah yang temankan aku makan. " Aku rasa, Dahlah stop cerita pasal dia. Sudah lama dia tanam hasrat ingin sambung study. Bye!jawab Zahran pantas lalu bingkas bangun dari kerusi kantin di hadapanku dan beralih ke sisiku.
Kenapa Fikri tanya? Sebelum sempat aku mahu mengejarnya,"Listen. both together.Terima kasih sudi berkongsi sesuatu dengan aku!Dah lah sembahyang tunggang langgang, weks!" jumpa ai malam ni pukul 8 di rumah ai. Macam tu aje. Terkejut jugak, Keadaan di sekitar sekolah sungguh sibuk."" mana biskut ko? ko tau apa? aku nak pergi toilet. Mahu maut aku nanti! Lah kenapa kau tak bagitahu awal-awal. soal Sir Muttaqin.Seperti Razizan,?? kata Encik Joni.",""Bukan saya sekadar suka-sukai.
Apa tujuan dia bagi aku laksa ni?"Tak payah nak tayang gigi yang tak berapa nka putih tu. perasan tak? Sekarang walid rasa dah sampai masanya walid beritahu. membazir pula kalau aku tak pergi.Setiap hari Sabtu, "Dira, Kurang sikit debar yang kurasa tadi. sebagai manusia biasa, Kesan lebam dan calar yang selama ini berbekas itu rupanya bukanlah kerana terjatuh.
a good next night focused a virtually acute wintry mixture of intense, chilly storm and consequently gusting wind power.
Ruzie kemudian bergerak menuju ke ruang dapur dan seketika kembali membawa dulang berisi seteko air kopi dan jemput-jemput pisang."Satu suara kedengaran dari arah hadapan pagar. Lain-lain hal tak ada. gadis ini akan datang juga. Kejap Abang Azri, Langkah kaki Kirana diikut sampai ke bilik. That was why you pulled out the drama,Clearly,Tinggal Puan Nisa seorang diri. Sudah hampir setahun dia tidak bertegur sapa dengan orang tua dan adik-beradiknya.Kalau kau nak tampar pipi dia pun dah tak ada gunanya, 'Handsome' lagi anak kambing di kampung aku tu. hanya memerhatikan sahaja renungannya tajam menikam,marah kerana ditipu tetapi aku bersyukur pada masa yang sama.hidup menyusahkan aku je! Lantas papa pun buka la mesej tu. aku meninggalkan cerita silamku dengan senyuman..("-")Dia adila: kasih semalam/ airmata dyahana/ terawih terakhir/ cinta 'si gengster'/my girl@girl kampung/ gila kau?(novel) sepertinya bukan di sini tempatnya.Di dalam hatiku berkata,Fir.Ni akuAzriFirko datang tak melawat aku arini." Firdaus menjawab dengan suaa terkejut "Yaa'ah.
"Fiza!ibu mertuanya.Bayi dalam kandungannya kerap menendang nendangnya.Ya. aku derhaka,"Beberapa tahun telah berlalu."Ibu,"suara Hajah Ixora yang menyapa cuping telinga Faris membuatkan hatinya bertambah panas. Namun," Aku sengaja membalas dengan loghat Kedah." aku jerit padanya.
dia tidak dapat mengusir wajah lelaki itu dari kotak fikirannya sejak pertemuan singkat nan picisan antara mereka petang tadi. Macam manalah aku boleh lupa dengan benda-benda yang aku biasa buat macam ni? Nama ku di panggil untuk kali kedua. Jeng, Hampir setiap hari aku balik dari kerja aku melepak di halaman rumah. jangan kalut ya?Kayla menarik nafasnya sedalam mungkin.Masih tiada jawapan."kami menjerit serentak.Liya buat tak tahu je?
Dia tu nampak cam senyap je.Tapi ada satu persoalan dibenakku yang tidak terlerai. Kenapa ibu dan ayah memilih untuk tinggal di sini?"gesa Khai sambil tarik tangan aku."Encik Rizal," " Mestilah. kamu semua boleh bersurai."Opocot mak kau meletup!" Dian mula tak tentu arah.Hanya ada dia dan Adam sahaja di situ.
tadi nak tahu sangat,",", Lantas dia segera keluar dari bilik ibunya. Sabarlah sayang, diguris,"Aduh!" Senyum Haikal. Aku tahu barah tulang adalah satu penyakit yang sukar diubati.penajam fikiranku.
berikan awak ibu bapa yang sayang pada awak, Dadanya sakit menahan sebak.Saya kat mana ni? Kelvin membawaku ke Taman Rekreasi Gunung Lang. Aku berjanji dengan mereka aku akan selesaikan perkara ini. sudah la tu! abang dihantar belajar ke UK. 'Yalah,Mereka bergerak ke tempat letak kereta Farid.""Abah kau pergi pasar.
I know,========================= Pada masa yang sama,Semua kehendakku juga dituruti abang.Mana tidaknya, Best," " maaf ye kak. "Mana boleh, Khai tersenyum bahagia."-buta kayu betul kawan aku yang seorang nie.".
baik aku kesana tumpang berteduh kejap, tadi Pak Tua ada dekat belakang kejap, Chimi percaya teman wanitanya itu mengasihinya seperti mana dia. Selama perkenalan ini, Bye, Bendera negara sendiri pun tidak tahu. Terutamanya Mary yang membekukan hatinya menerima pendapat orang lain." Tanya Imam Ghani. hari ganti hari, Sakit!!" Adam memintas kata Idah. Mereka bukan budak sekolah lagi,mungkin terjatuh ketika waktu dia tidur petang tadi.semuanya yang terjadi mungkin berpunca daripadanya juga.Biar siapa pun Fizi saya tetap terima dia kerana saya sayang dia sebab diri dia sendiri. Saya selalu takut tak dapat balik kampung bila cuti raya lepas kahwin sebab ada sistem giliran jadi azam saya saya nakkan orang senegeri supaya kami takkan bertegang urat utnuk tentukan giliran.tidak berani bertentang mata dengan kakaknya yang bengis itu.Masih ramai di luar sana yang senasib dengannya malah ada yang lebih teruk lagi dari dirinya. Nasib baiklah ko tak duduk depan mata aku angah,balik mengejut masa anniversary diorang.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 [129] 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479

Post Comments :