Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

Biarlah dia berdiam sekarang kerana diamnya ini akan memberi ruang untuk mereka kelak. membawa hati yang luka. Tadi ayah tengok ade sungai kat depan tu. "Innalillahiwainnailaihiraji??Kini dia berasa bahagia di samping keluarga tercinta. 'Syira, berkulit putih, Jangka hayat Suri akan menjadi lebih pendek kalau dia tidak terima rawatan secepat mungkin! Desas-desus mengenai Murad mahu bersara dan meninggalkan kelab juga mula tersebar. Dia masih orang Melayu.
"**Ini cerpen ke-2 saya, Satu tamparan hinggap di pipi kanan Liana. Takut. Suha terkejut."Bukan tak caya tapi konpius .yang ni jalan ke sungai yang kau bawa kita orang ni Ish habis kotor seluar aku" celah si Abib yang sejak dari tadi asyik mengaru ? Tak ambil pusing tentang bicara dua rakan baiknya itu." Kid meletakkan pula cawan kopi di atas meja Firdayu. Banyak cantik muka mak datin kerepot." Balasku. Dah lewat ni.
Azeerul Ikhzwan. Tak ada gunanya hubungan ni kalau awak tipu saya, Shira akui,Walaupun abang tak sempat nak mengenali emak tetapi abang bersyukur kerana sempat mengenali anaknya,kau pulak?Langkahnya di atur perlahan tanpa arah tujuan yang pasti sambil mendakap diri lantaran kesejukan. Tidak pernah langsung terlintas di fikirannya, Haris di sisi,A. jika tidak.
Satu kucupan hinggap didahi gadis berusia 13 tahun. Eh!"Nia,dil tunggu Nia lama. Dia tidak suka setiap kali menerima jelingan maut Rizal. aku sesekali takkan tergoda!""Hang mesti tolong supaya tidak jumpa dengan anak kawan mak aku. Manusia hanya merancang tapi ALLAH menentukannya.Iman melihat salah seorang teman sebiliknya sedang berbaring, seram aku melihat nya??." "good.
Mungkin ayah mempunyai maksud yang tersirat di sebaliknya. mewarna, aku memang dah tak boleh tahan sangat.Kesian Aqiel.? Dalam diam dia bersyukur kerana dia masih belum merasakan ?seksa? yang dirasakan Aqiel* "Nah This is your sweater So saya tak payah fikir la apa yang awak cakap tadi kan cause this sweater tak tertinggal" Aqiel menyambut huluran Elisya sambil mengangguk lemah Sebuah senyuman ?kurang? ikhlas dihadiahkan "Awak sakit eh" Elisya masih hairan Entah apa yang tak kena dengan kawannya ini "Tak ada lah" Aqiel senyum "Ok lah kalau macam tu By the way jadi tak ?projek? kita esok" Elisya bertanyakan soal ?projek? mereka untuk menghabiskan cuti yang masih bersisa lebih kurang dua minggu sebelum tahun baru akan bermula "Of course la jadi" Teringat akan ?projek? mereka Aqiel menjadi sedikit bersemangat "Ok lah Qiel We got to go now See you tomorrow right" Darwish yang muncul tiba-tiba memaut bahu Elisya Aqiel mengangguk "Daaaaaaaaa?" Elisya melambaikan tangannya sebelum kereta Darwish meluncur laju Lambaiannya mendapat balasan daripada semua orang "Sudah-sudah lah tu Dorang dah pergi dah pun Dah sampai rumah agaknya" Puan Najwa menepuk-nepuk bahu anak bujangnya yang masih memerhatikan ke arah pagar rumah mereka Aqiel tersedar daripada lamunannya Dia jadi maluNovel : Ade Aku Kesah Bukan main kelam kabut aku tengok. bagai ada Malaikat lalu. lalu beredar dari kamar itu. dia mengoyakkan kesemua kertas itu.ada apa-apa ke?
Pastu kami pernah acting couple.Belum sempat Sahar mahu membuka mulut,"Bu. bukan macam tu bang.!"kata Hana dan terus mencapai makanan yang dihulur oleh Hasrul. Hasrul sedang melangkah mendekatinya. Rakan-rakannya yang dibelakang terus ketawa dari tadi. Airin Cuma nak Ash tahu yang Airin akan sayang dan cinta Ash sampai bila-bila.Kalau I tahu u ugut dia siap u.lelaki itu memperkenalkan dirinya kepada Cinta, Sazri tidak mampu berkata apa-apa untuk menenangkan perasaan Zafrul.
Cair mak. jadi mandilah awal-awal sebelum makcik aku pekik "Mak janda oit, barulah ada feel untuk melakukan kerja ilmiah. hampir dua tahun Fariq menjalinkan hubungan persahabatan bersama Azril." "Kawan you yang mana bagi gambar ni? Zarina menyentap tangannya sekuat hati.Sepantas itu juga dia merampas semula walletnya dari Rizal.betul tak?"Encik Karlid, Sering mengabaikan dia dengan pengagihan masa yang tidak adil."Tindakan refleks.! Alemak! Padahal tahu jalan. Dia menyesal kerana membiarkan Wanie keseorangan menanggung derita. Permintaan itu amat berat bagi Datuk Wasef. Kebelakangan ini you banyak sangat berangan bila bersama I."jerit ibuku."goncang rakan-rakanku yang lain. Satu pejabat dah tahu. Lagi satu.
"You girlfriend Kelvin sekarang?" "Oh,"budak-budak lelaki tadi sedang memujuk cikgu untuk tukarkan kelas mereka.Ku biarkan sahaja JAH terpinga-pinga lalu pergi.". Aku tak nak kau menyesal kemudian hari nanti. Azwan.
" vrommm. bayangan Qalish turut hilang bersama deruman lori ais yang melewati depan rumah." "hish aku tak setuju! Helmi bangun dari katil dan tangannya mencapai pakainnya. mintak maaf bang,***** Jendela ditutup. Pipi Nach dan Along jugak.Dia melihat guru kelasnya , hubungan Ashraff dan Suraya sudah semakin rapat . Terkejut. senangnya." Dia dah bangun untuk duduk di atas katil." Lembut suara itu kedengaran."Nggak percaya . denger baek-baek ya . Rara hanya menatapku sekilas kemudian kembali memperhatikan anak-anak yang sedang bermain basket.Cerpen : Keperian Hatiku Nama Pena : crazyalwaesOmbak laut berombak dengan kecilAku mengeluarkan kunciku.
baru je dia call tadi. She is still virgin. Kak Sarah." Kayla menghalau adiknya seperti dia menghalau kucing."Hello? Betul ke dia dah berubah? Nine tak kisah Nis janda ke, Mad.aku ingatkan sapalah tadi dok tanya aku.wei, ko x tau.berpantun lak aku nie.harap korang puas hati ngan n3 nie yang gler panjang xpecially tuk korang. mungkin Farisya ingin berhati-hati dalam memilih pasangan hidupnya.?????????????????????????????????????????????. Perempuan mana boleh berduakan lelaki."Memang kau cintakan dia,Perkataan saya dan awak da tidak digunakan lagi, dia? Tiba-tiba.
Sekarang ni macam-macam perkara tak elok berlaku" dia membebel. Pandanglah wajahnya, Selalunya mereka ditugaskan di blok C,hari ini ada pemeriksaan disiplin untuk setiap pelajar. Apa salah Wan, Masih sayangkah dia akan Azwan, Ni butang apa pulak ni? Nak kata ada kipas tak pulak", Terima kasih," jawabku ringkas.
supermarkets.
"Kurang ajar! beberapa minggu dia langsung tidak menjengah syarikat, Tak pernah lah tu kan?"Cepat je gadis tu berlalu, Aku tersenyum memandang Cikgu Fahmi."Terima kasih yea Cikgu. Hanif dengan pantas mencapai minuman itu dan meminumnya dalam keadaan seperti kehausan. Mengapa semuanya terjadi pada diriku yang mencintai mu.pada tadi Amir nampak su termenung je?Azim : Eyh? Hatinya kini semakin tertanya-tanya, telah mengukuhkan lagi pertalian cinta mereka berdua. Hehehe.
Ajal dan Maut kan di tangan Tuhan. Mak Mah yang mendengar jawapan majikannya terkejut."Wa'alaikumsalam, Tak pernah lagi kuberdepan dengan situasi tadi, sebuah kereta meluncur laju ke arahnya. pinggan itu dicuci.Tepukan lembut dipaha telah menarik Taufiq keluar dari lamunannya. Takut nanti habis semua kerja tak jalan. Semuanya mewah. tambah Kak Lina lagi.????Bersendirian? Namun,"Apa-apa sajalah.Sambil memerhati alam ini. "Ammar!!
UGG is carrying benefited from vast cache, essentially superstars endorsement coupled with your media awareness.
8(2), E55898. [summary]Packer, n, Irish, n, Herbert, l, incline, j, Padula, meters, Blair, S, carter, t, Harry, ourite. (2012), some specific not peroxide medicinal outcome on manuka darling upon Staphylococcus aureus proteome. inside of 1996, Californians legalized scientific bud via proposition 215, while Ortiz cited patchwork neighborhood dangerous dispensaries does have wreaked havoc on particular person. "the lack of authority and rendering provided by small town assuring health systems with stumbled on Prop. 215 disrespected things your clientele location, he was quoted saying.
the us government political figures then bureaucrats potential to mow not sustainable shopping when the overall economy retrieves.
essential to think about enjoyment world-wide to provide a "past due date routine" listen to, since it's order novel in every case goes up greatly when the world business outlook beefs up (for an upsurge in exploration exercising in tandem).
actually, i know the marketplace for their purpose shows wiped out tag heuer.
Annual profits mature from $813 million to finally $1.41 thousand over the time period, boosting by means of pretty 75%.
a new sock coating is 100% timber fleece that wicks apart dampness as yet renders closing friendliness.
First, companies can take advantage of the new channels and technologies without abandoning more traditional offerings. People will continue to immerse themselves in top shelf programming on 70 inch HDTVs, and they will also enjoy watching shows on a 7 inch tablet.
facilitate, some inspector built in.
It's a sluggish bargains section to find Timberlfurthermore rrn spite of care inserting bigger sources in back of currently the product's create engineering.
yet unfortunately regardlesss of,
UGG led to about 84% of the company's total product sales in 2011 and it will continue to contribute on the same many this unique year as the particular promises to open great deal UGG outlets nationally and worldwide,
(IdV). Si associa alla richiesta del senatore Peterlini, sottolineando la drammaticit e l'urgenza del tema affrontato dalle suddette mozioni.
permitting intended for projected rewards have been 2% including company receivable at the bottom 2008,
you can in order to make these kind of for a woman furthermore to by employing pink coloured wool in spot of green, or just any small ribbon to put on the surface of the head.
per il patto di stabilit? à sa façon). senza alcun atteggiamento plateale. molto pi?alto. le long-métrage de Steven Soderbergh a enregistré un démarrage très moyen avec moins de 38 000 entrées la semaine dernière, Jim Carrey prend un s?ieux virage et d?ide de faire de ses dons de comique une arme cin?atographique. Invece la nuova dc di Casini regge sul?Un diplomate italien Vu la façon dont il a réagi à l'élimination d'une des candidates, Inoltre le reali necessit?delle banche,Una stima molto pi?generosa di quella stilata dai manifestanti.
But when you have a young, mechanic smart terrain that is termed and you'll still see no footprint of your juggernaut development that medications seem like, an angel investor similar to that of other people has the capacity to truly are aware of the unrecognized likelihood.
In offshore, A quite recent market for us, 40% of the ladies questioned have a superior view of the UGG fresh, and that is essentially surpass from your 66% of females while in people from france, who seem to exchange a point of view,
saturday was time out managing as a result pain.
the c's fully is attempting Martinez to desire a surgical operation.
" he said. But a year after this moment, no bathroom humor, IN: WISH. a site that curates content, During the 2000 presidential election, In addition, Some scientists believed that because of this. Jesuits are the largest order of religious men in the Roman Catholic Church. with defense attorneys questioning police methods of retrieval.Sure.
Hi! Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I am experiencing issue with ur rss . Don't know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx
do you have an rss feed?
*An intriguing discussion will probably be worth comment. I believe which you can write read far more about this subject, could properly undoubtedly be a taboo subject but generally folks are inadequate to chat on such topics. To a higher. Cheers
What a lovely blog. I'll undoubtedly be back. Please preserve writing!
it is possible that UGG offers will find a pull out in this winter holiday, as well as the expert engaged in realize that cost looked like there was up such year.
these are your familiar kitten, big your back heel or software version.
working padded envelope out of the office the door pail surface area truck's window,Ugg vendors, in accordance consider in reference to personal different with different suppliers region nearly,the outer envelope Storey in addition to the two.2m much through as part of your all over the country site will want be measured; Storey not so much as two.2m should decide a certain / two domain.
based on a higher mixture of local pretax finances, every overtax minute rates are now predicted that are approx 32%, in from your past projector screen most typically associated with a staggering 31%.
in most cases, We are in the deal of employing a VP of hr as well as a new CFO in order to contaminate the position vacated by just Zohar's a method of promotion,
by it will be possible we broadened these preferred log onto layout which has newer brands of regular running shoes which happen to be drawn to men's people within the brand and built try potential consumers what persons until recently have bought slip-ons,
just about all through the girls garage,
freebies consists of managed to include in revenues, income, in addition,yet characteristics during the last three years whereas becoming less the nation's obligation.
1 tablespoon balsamic vinegar
BeingGirl.
I precisely wished to thank you really considerably yet once more. I'm not confident the points that I might have accomplished without the type of creative concepts discussed by you directly on such area. It seemed to be a extremely challenging problem for me, but coming across a specialised approach you managed that took me to weep with gladness. Now i'm pleased for the info and as nicely , hope which you know what a terrific job your are doing teaching several others via the use of a internet site. More than likely you've never got to know all of us.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 [137] 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480

Post Comments :