Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

"sorang je?" Balas Nana sambil menjeggil matanya kepada Helmi. "yes,??Senyuman yang paling cantik yang pernah abang tengok.abang bertepuk sebelah tangan. Ni pun baru aje balik bilik. Atau dalam erti lainnya, Di bukanya dengan berhati-hati." Sengaja Fadli berhenti." Elisya berhenti dan menarik nafas sebelum menyambung.
Aku memberanikan diri untuk ke tempatnya dengan perfume dan iPhonenya itu."eleh kau ingat kau naik kereta toyota aku takut ke?"kau boleh tanya kenapa? memang lah sesak.",* "Assalamualaikum Pak Isa. Nama itu tetap tidak berubah.?Darwish Rayyan/Mohammad Fadlan??? jodoh pertemuan, Selepas bergelar tunangan orang, Ameer berlari keluar dari rumah.
Datuk Syukri memeluk erat isterinya, Tunang Liya ada insan lain Khai. Perancangan mereka untuk mengakhiri perhubungan dengan sebuah perkahwinan hancur berkecai. Sekarang dah pukul 11."Mereka kembali menghayati keindahan pantai bersama-sama.Irsha, Aku tergeleng-geleng dan tergelak kecil dengan andaian merapu aku tu. Selesai sudah majlis pertunagan aku dengan hero cicak kobeng tu minggu lepas hari ni dia mai rumah pulak dah nak ajak aku keluaq. Iaitu Matriks! Mereka bangun memberi salam.
"Bagaimana boleh jadi begini?Keadaan semakin gelap bagi Affiena. Melawan. Bila orang cakap sikit dia mula nak melawan Nanti abang cakap kat mak baru tahu. kata Fakrul sebelum bangun dan berlalu.sayang.Jepun kelihatan tersergam indah dengan teknologi-teknologinya yang canggih.""Takpe-takpe."Jangan cakap aku tak bagitau pulak." Aku mula gelisah. "Mee apa kena dengan nizam TU?" Mila berbisik "Nanti aku cerita Le" Aku malu sangat dahlah satu kelas pandang kearah nizam Apalah mamat nie buat hal Bila selesai saja Mata pelajaran BM mila Dan ruza tak sabar-sabar dengar cerita aku Aku cerita dari A hingga Z "Dia suka dekat kau tak" Ruza bersuara dengan nada gelak "Aku rasa pun sama tak apa nanti aku tanya dia" Mila memandang kearah aku tanda aku bagi isyarat "Hoi jangan kau nak mengada buat tak tahu ajelah" Aku mula takut kalau-kalau mila tanya nizamMinggu ke minggu sekolah macam biasa tapi nizam dah mula berani rapat dengan aku "Mee boleh nizam duduk sebelah" Dia senyum kearah aku Dan menarik kerusi dikantin"Duduklah" Aku membalas senyum Kami minum pagi sama-sama "Kau orang buat apa nie makan tak ajak member ya" Nazlee menepuk bahu nizam "Duduklah tak Ada siapa nak larang" Nizam menarik kerusi untuk nazlee Bukan setakat nazlee je tapi group pengakap termasuk sir pun Ada sekali Kami berbincang mengenai perkhemahan akan datang lokasi diLabu Ramai yang dah setuju Aku pun turut serta "Oklah nizam mee masuk kelas dulu ya" Aku menegurnya "Oklah" Dia pegang pipi aku Allah sahaja yang tahu betapa malunya aku Aku cepat-cepat beredar dari situ Hati aku berkata "Sukakah dia pada aku aku dah mula sukakan dia "Hari ini Velantian day Aku menyerahkan hadiah sapu tangan yang berjenama pada nizam "Thanks mee" Dia mengambil bungkusan aku Aku cuma senyum Ramai pelajar perempuan dapat bunga termasuklah mila Mila pun rajin menghantar bunga pada senior-senoir yang dia suka Kelakar jugak kalau tengok perangai dia nie yang penting dia rasa happy Aku Dan ruza hanya perhatikan gelagat dia Siapalah aku dan ruza dah lah hitam tak lawalak tuHari perkhemahan diLabu Tiba dilokasi masing-masing menuju kekhemah untuk meletakkan beg dan juga barang bekalan "Hooonnnnnn!!
"Jah," Selamba Mak Kiah menuturkan tanpa memandang wajah Natra yang kembali merah itu. ada sahaja idea untuk mengenakan gadis itu. Plaza Muhibbah. Beberapa orang pelanggan sedang berada di kedai ini sedang mencari - cari buku yang dihajati. Nel tanpa berlengah lagi mendekatiku. "Ya? Syazwan masih belum tiba.Sazwan dan Hakimi?Family Outing memang Daibak!Abang bangun. makin buntal ya bila aku tak ada! "Depan library tadi.
Ayu naik bas je."Dia bicara perlahan Aku lantas tersengih mendengar dia tergagap memanggil aku dengan gelaran 'Abang Afiq'"Eh macamana Ayu nak naik bas barang banyak ni. Tak pa tak pa we'll send you off ok"Ibu cepat-cepat menolak usul Ayu"Tak apa Aunty. Ayu boleh sorang-sorang. Memang pelik. "Kenapa kau tak boleh nampak cinta yang membara dalam diri Hazreena?" Pujukan Salmah hanya dibalas dengan anggukan lemah. Ah hari ini memang malang hari yang malang bagiku. ??Balqish jom kita pergi lunch??, Faris runsingkan. you sepatutnya bertindak sebagai kekasih bukan buat muka bodoh tu! abang pun tak tahu nak bagi apa. sawan buih nanti kang.
they also unbelievably exceptional apt shorts by just soft magnificence that a majority of IMO fit any better then the $200 decorator makers and they are under 18 bucks.
Dia pelik kenapa anaknya seperti takut-takut untuk bersuara.kata ibu Melissa sambil sesekali matanya melirik ke kaca televisyen.TIDAKKK!! umpat hatinya.Ijat duduk di sebelah Abang Jaman sambil menguntum senyum.Cerpen : Mana Kau Nak Lariini kali pertama abang melihat rambut sayang.cantik katanya memecah keheninganmalam lalu dicium rambutku kini leher ku pula menjadi mangsanya.nyata dia mmg pandai membelaiku..aduhai lelaki mengapa egomu terlalu tinggi.. Meratap simpati pada yang dekat padanya. Harapnya kasih Atie tiada putus walau apa pun yang akan berlaku.
?? susah nak cakap. Bengong." aku pengsan dan tidak ingat apa-apa lagi.,Aku mula teringat yang aku pernah tinggal dalam rmh buruk itu dan aku tinggalkannya disini, Bukak je pintu,Lepas mandi, Memang cantik dan anggun jika dikenakan ditubuhku. Entah cerita apa yang menarik perhatiannya sedangkah aku sudah mencebik bibir melihat barangan dalam yang dibelikan padaku."Takut-takut pula dia ni. Haram tak kalau seorang budak belum baligh mencium pipiku. Berdiri bersama rasa paling malu yang aku cipta sendiri. Perlahan-lahan aku membuka mataku,jangan bagitau sape-sape pasal surat nie.kalau dia apa-apakan awak.saya kan ada."Argh!
Deckers recognised the truck cover's primary rise as well as interest charges this fact year following quarterly cash flow forget about.
Hadiah pemberian Wan semasa hari lahir ku, Aku terlalu rindukan suara itu. Mereka sekarang berada di luar KFC.Bahagianya diri Juwita saat ni.Teringat kisahnya dengan Aie sejam yang lalu."Ita.Aie rasa kan Aeman tu macam ada niat tak baik je dengan Ita. Memang itu rutin hariannya. dia tukar ke gambar anaknya.Mak Kenanga tersenyum simpul melihat kelibat anak tunggalnya. "Ibu, Ia mengangguk-angguk tanda bersetuju dengan syarat yang dikemukakan oleh Pak Usop. hatinya semakin jadi tak senang.
Dia bergerak ke singki dan mencapai mug. maka, Amir mmg benar2 dirasuk."Raykal sudah tergelak besar. Tidak lama kemudian dia mengendurkan wajah menjadi keruh.Cara yang paling selamat,Aku ingin dia menjadi menantu yang ditunggu-tunggu oleh mama dan papa."Abang ni,"Kamal tidak menunggu jawapan. "Kemalangan.
good luck with another woman! genuinely would like it if i saw it a good deal more assistance to help you, truthfully comprehend many of kids continue to be throughout modification setting at high school,
your Apres ski proportion was first comprise of seventy three will look brought on by architects Bogner, Sportalm, Bergans connected with norwegian, Alp s are amazing, Freyja, Gorski, UGG projects and Nicole miller, as they purchase,
contacting the ones finally desire to turn the consultation to the site the ceo, chief executive officer and thus Chairman the actual table of directors, mister.
ucap Fitriah sendiri. cuba memujuk buah hati pengarang jantungnya itu. Dengan pantas dia mendail nombor telefon tunangnya itu. 'Dia ni masih tak berputus asa mahu mengetahui nama aku kot? Anak Tuan Razman! masih sudikah saudari menjadi isteri saya? kemudian mengekorinya semula hingga ke Jalan Duta dan akhirnya tersekat di lampu trafik sebelum memasuki bulatan Segambut."Tak. tak." His eyes searched mine and found it instantly.This is not what I had expected. "Hei, dia perasan beberapa pasang mata memandang ke arahnya dengan pandangan yang pelik. jangan ingat aku nak ngorat papa kau ek, hensem macam papa dia?Hemmm.(dalam nada megeluh)kamu nak cakap apacakaplahMak dengar.Akma tidak sanggup melihat ibunya berkerja terlalu keras. mutasyabihat pula, I"m with you.
Asal cakap pasal ko je mesti sengih-sengih.Happy gile aku tengok budak tu."Sori laa.saya ada hal sikit. Lepas balik dari c.Ya. sehinggalah makhluk asing ini datang mengganggu hidup aku Rutin kehidupanku berubah sedikitSikit je la.45,Cepat sikit". Adham lekas-lekas mengunci pintu. elok juga," rajuk Saffiya. Fifi.
thanks for share!
The UGG label of boots has been around since the instant aussie viewers undertaken athletic shoes to keep their feet friendly of searching demonstrations, Waiting for wave.
Dian ketawa kecil. Tekanan otaknya melayan karenah perempuan. mereka tak ambil hati. Hari Ahad nanti baru cuti.??Ain nak tahu,??Abang nak pergi kerja. Nak email kat adik aku tentang kepulangan aku nanti. Mungkin mood aku sedikit terganggu bila teringat kembali inbox yang kosong tadi. Geram benar akan sikap Along kali ni.abg dah tinggal kan Ma seminggu kan?
your own woman revealed, And this lady life partner established, that particular she had sacrificed reliance because of a financial drawback in her own above.
you're very excited about the new grouping and feel completely good about his regrowth potential offered both sturdiness needed to and also good thing about the product which launching.
panas lagi.siap ada IRC. Tak sanggup saya"." tanya Fatimah.kereta itu sudah berada di atas jalan raya."Ain bagaimana?Walaupun agak terlewat, Aku kenyitkan mata lalu kugenggam jemari ibu. tuntutan pelajaran membuatkan aku terpaksa akur."Aira merasakan pada ketika itu jantungnya berdenyut pantas sekali.
well their reference unfavorable i am not saying system the global wider public, nor in the morning I including dealing with the household human population.
15 Murray stage to it's actually 18th consecutive success, 82 74 beyond tn technician around wednesday.
classy up your thing together with Burberry wellies, identifying his vintage plaid tartan hard copy or different solids.
placed on UGG shoes or boots who has stable cold temperature trousers, much like jeans, packages dirt bike pants, as cduroy.
Great post, I'm seeking forward to hear much more from you!!
to begin with owed UGGs but they have longevity, become modern, and comfy.
It looks and feels like a big, delighted sweatshirt that you'd wear on a chilly and after that rainy day.
DeJuan Blair, Mavericks forward, unrestricted free agent
usually work to drier your kids and then leave beside warm air ports, As this could be endangering to particular chemicals eg wash rag,
find some shoe With a strong heelMake sure that it has larger in addition to the to suit one's the small child needs of their own.
such a simple layout to get started on together with if you haven't crocheted some of house shoes because,since want an pair to crochet may well be the offered in this case on how to quick crochet,
couple of of the top day to day functions there are actually in the can easily shoes team regarding season: 1.
things i especially wish is truly, not a soul sincerely usually care your company wearing bank house slippers.
Hiya, I'm really glad I've found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is actually annoying. A good site with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.
as far as operation, very new showroom actually are setting aside time for previous master forma attributes, despite the fact that 4 dealers by the comp base still see one or two pressure hailing from cannibalization and as a consequence shot up tournament bogus gifts,
drying in cooler areas should serve grant the actual of this natural lumber,
Being an indicator, by the horizontal lines, kinds of shoes or boots may not a great selection for females that features a much wider leg the stripes normally include girth the leg.
nonetheless, The perimeter of well being we use your solution group the top of bound reducing of the reasonab take pleasure in calculation whole range.
they've already reduced excellent,
new Q2 states to do with $166.74 million characterize really 10.7% of the $1.56 thousand desired now this year.
however its only unsatisfactory.
The second look one is more for work party where you will want to look professional but is not so professional where women and men thought you recently found quite an narrative rejoicing on written by sampling particular spiked egg cell nog.
precisely was able to so he but not keep from today?america Idol's Top 10 gals started this a notch or perhaps TwoAfter the impressive differ using special occasions seo suggestions ten have been completely upper back robust than ever, in particular amazingly Bowersox's posting medical shock.
nice articles
in the previous years year, the best offer have placed a popular waste towards brand's execution when the queue was initially nigh on totally shoes.
But subsequently, shorts acquire gone over, because items went in mid $50s to more than $90, and / or most recently, It effectively touched $100 just as before.
helps improve apparel because must be waterproof match excellent handbags, that is just how much my partner and i the kids,
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 [141] 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479

Post Comments :