Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

"Again Zahra?" "Um." Idah Adelia mengerut dahi."Laa??"Aku dah agak dah. Malah, Kenapa cik Natisa pilih perkaaan tu? Bahtera itu berjaya dikemudi. I??m not moving.??Petang yang hanya segaris senja itu melihat Mengamati dua insan remaja yang sedang khayal berkongsikan ??earphone??; si lelaki bernyanyi-nyanyi kecil memegang kemas tangan si gadis Mereka bahagia barangkali Walaupun dengan hanya momen mudah seperti itu Jejantas itu Suatu simbolik kompleks Seperti suatu signifikasi hubungan segala macam rasa yang hanya mereka mengerti perasaan yang hanya fragmen-fragmen abstrak Cinta zaman sekolah Cinta anak-anak remaja yang indah??Ida I minta maaf I sangat sayangkan you You have sacrificed a lot for me ??The Man Who Cant?? Be Moved?? jadi saksi kita Last night I repeatedly listened to this song Entah dah berapa banyak kali I dengar sampai tertidur Lepas ni I dengar lagu ni je Ni lagu kita Ida??Malam itu dia ke jejantas itu lagi Berjaket bulu tebal berseluar khaki ton hijau kusam serta ditemani lagu Far Away yang di atur ke mod ??repeat?? di mp3 ??playlist?? MWalker G700 silver yang tergantung kemas di kolar leher Sejuk Kegigilan jelas terasa Tangannya erat memegang secawan kopi pekat yang masih panas beraroma lavender Berbaju kait tebal tidak menghalangnya berasa kesejukan embun malam yang terampai di udara Langit malam itu tidak berbintang Hanya hamparan gelap Sesekali kelihatan wajah pucatnya tunduk menahan keharu-biruan kenangan lampau Dia tidak sanggup mengenangnya tetapi hatinya jelas terlalu tegar; degil untuk terus-terusan ke jejantas itu; dan mengenang kembali kenangan-kenangan mengguris dan ternyata terlalu pahitDia beralih menghenyakkan batang tubuhnya ke tembok jejantas mengeluh ??Siapa sahaja yang mengerti?? hatinya mengusik Dia harus berlalu pergi SewajarnyaSembilan belas tahun Umur yang dikira cukup untuknya merasakan kepahitan cinta lalu Dia telah cukup menginterpretasi istilah ??perpisahan?? di dalam kamus hidupnya Dia telah menjadi cendekiawan; serta seorang profesor dalam menterjemah kisah itu Dia menekan butang ??on?? pada MWalker di tangan kiri Telinganya meneliti bait-bait lagu Crush nyanyian finalis American Idol musim ke 7; David Archuleta yang ligat diputarkan di corong-corong radio antarabangsa dan tempatan Anak matanya tepat merenung paparan skrin komputer LG FLATRON ez T530S yang dalam perkiraannya sudah hampir genap 4 tahun menjadi teman setia Entah Dia dapat merasakan gejolak hati yang tidak menentu semacam frekuensi ??alternating current?? yang meluap-luap melebihi voltan rintangan pada tahap infiniti Suatu perasaan yang terlalu aneh dan begitu asing menyerang kotak fikirannya yang sedang dirundung emosi yang tidak tergambar dek kata-kata Berkecamuk Berlegar-legar penuh energi Berserabut AbstrakPerkenalan itu terlakar di atas kanvas persahabatan yang baru terhampar untuk suatu ketika Dia sedar hatinya tidak memerlukan pembaikpulihan Hatinya telah tegar dengan tohmahan kelukaan Hati dan perasaan sememangnya tidak terjangkau Dalam perkenalan bernama persahabatan itu mereka mula menaruh benih-benih harapan dan kebahagiaan Anak-anak remaja yang mudah tersentuh Anak-anak remaja yang mudah beralih arah Anak-anak remaja yang tidak bersalah; menjadi mangsa ketidakadilan perasaan Bait-bait puitisnya perasaan yang baru bercambah ternyata masih di awal perjalanan Belum sempat bahtera perasaan itu berlabuh ke pulau kebahagiaan badai menghempas tiada belas; mengaramkan bahtera di tengah lautan kekecewaan; yang benar-benar meranapkanDi dalam cuaca perasaan yang tidak menentu masing-masing berbungkam Dia berasa terlalu pedih; lebih terkesan daripada kisah lalunya Insan itu yang digelarnya ??sahabat?? benar-benar menggoncang dunianya Dia di pihak yang didakwa Dia bersalah terhadap insan yang bergelar ??sahabat?? itu Sesekali jiwanya berpuing-puing natijah daripada tindakannya yang cuba menterjemah terbitan perasaan aneh yang mula membentuk antara mereka Jelas perasaan itu terlalu asing bagi sesuatu yang diistilahkan sebagai ??persahabatan????Hey bila kau nak bercakap dan melayan aku macam biasa huh?? pertanyaannya mati spontan Tanpa berbalas sahabat itu berlalu pergi meninggalkannya dengan sedikit kotoran ??kebencian?? terlihat di wajahnya ??Tuhan sahaja yang tahu bila Ida I just can??t look into your eyes It??s killing me?? Dia berbisik kecil ketika melangkah pergi Jelas sekali persahabatan mereka tidak seindah dulu Masing-masing berpaling daripada melihat wajah masing-masing Ke sana sini sudah bersendirian tidak seperti kebanyakan harinya mereka berjalan bersama Ke mana-mana juga tidak dilihat kelibat mereka bersama Peti masuk di telefon bimbit mereka tidak ada lagi mesej-mesej mereka seperti dahulunya Tidak ada lagi jenaka dan ketawa yang berhamburan Tidak ada lagi walaupun sebaris ayat Mereka pelakon yang berbakat di atas pentas kehidupan yang terlalu penuh dengan ketidakjujuran Dia merindui saat-saat mereka berkongsi tawa dan tangis Detik-detik mereka bertentang mata dan berlaga perasaan Mereka menyedari perasaan itu tetapi cuba menidakkan Berlari sehabis kudrat daripada hakikat Memaling ke arah bertentangan; berpura-pura tidak menyedari atau merasai sebarang keganjilan itu Keretakan persahabatan itu mencelikkan mata yang ??buta?? mengejutkan jiwa yang ??tidak mempeduli?? menyergah emosi yang ??lalai?? Waktu-waktu sukar itu menyedarkan mereka; sehabis manapun daya mereka berlari dan menghindar hati dan perasaan itu tidak juga hilang apinya tidak juga terpadam Hangatnya tidak juga beransur sejuk Cinta itu tidak juga menyusut Sebaliknya bertambah sebati di dalam darah dan denyut nadi??Riz aku rindukan kau Seriously I hate all this stuffs that tear us apart Stop this ego will you Aku rasa hidup aku serba tak kena bila kau tak ada Semua seems dull you can tell without needing to see or talk to me kan Riz please Aku tak sanggup dah nak hadapi semua ni Next week aku akan balik ke rumah ibubapa aku Mungkin balik terus I will leave this place Dah masanya aku balik rumah sendiri My dad will fetch me I will damn miss you Tapi terpulanglah pada kau Aku dah cuba berbaik If the respond is negative I won??t complain Maybe all this happen due to my fault I??m sorry and farewell friend??Satu pesanan ringkas dikirim ??Message is delivered?? Pastinya sahabat itu akan membacanya Entah apa yang berlaku seterusnya dia berserah kepada tuhan Jika setakat ini sahaja perkenalan mereka sesungguhnya dia bersyukur pernah mengenali sahabatnya itu Ya Hatinya meronta Dia sedar kasih sayang itu bukan sekadar buat seorang sahabat Tetapi egonya begitu tebal hingga tidak terhakis dengan apa-apa jua peluntur ??pengakuan?? atau ??penyesalan??Hari-hari seterusnya berlalu dengan begitu suram Masa yang diharungi merangkak dengan terlalu perlahan dan menyakitkan Namun tidak juga telefon bimbitnya menjerit memanggil ada pesanan ringkas baru menerjah peti masuknya ??Riz kau benar-benar dah memutuskannya Baiklah aku harus teruskan hidup ni tanpa dia nampaknya?? Dia menghela nafas yang lain macam panjangnya; cuba melepaskan segala kepedihan barangkali Barang-barangnya sudah siap dikemas Kini dia hanya menunggu di lapangan terbang menunggu giliran penerbangannya Dia tunduk layu sebutir permata jernih jatuh tidak disedarinya Hatinya terlalu sebak dengan hakikat itu Dia menangis sepuasnya di lapangan terbang itu Bajunya kebasahan Dalam kesedihan yang terlalu mencengkam benak seseorang menghulurkan sehelai sapu tangan rona merah Dia terlalu mengenali sapu tangan itu ??Riz! "Masuk! Kalau tiada apa-apa lagi saya keluar dulu.
GRAHAM: to begin with attempted to befriend a young man I work together with which are seems to be lonesome, and then have including invited your ex to the quarters for supper frequency.
Buat apa hidup mewah kalau dirinya sentiasa di tinggalkan seperti sekarang? Habis cerita." Shahrul tiba-tiba memberi cadangan Hanya itu saja jalan penyelesaian bagi masalah Zafran itu"Kahwin? Sapa kata saham aku tak tinggi? dia yang cari pasal dulu.Ariana mencubit tangan Syed Syahril."oo.nie la kerja yang awak nak suruh saya buat tusaya tak mahu buatAwak buat la sendiribukan saya duduk rumah nie pun"Syarifah Ariana Syed Amirawak tu isteri saya tauBerdosa kalau awak tak ikut cakap sayaLagipun bukannya suruh awak buat bukan-bukan punbasuh baju jerMendengar kata-kata Syed SyahrilAriana tidak jadi untuk melawan"Yela-yela saya buatAriana mengutip semua baju-baju Syed SyahrilDia merendam baju tersebut didalam baldiDia terpaksa membasuh menggunakan tangan kerana mesin basuh dirumah tersebut rosakHampir 2 jam dia membasuh dan mengemas rumah"Ewah-ewahkita penat mengemas membasuhdia sedap-sedap ja tidurSyahbangun la kerja tidur jaAwak tolong saya sidai baju kejapSaya dah letih tau"Awak la buatitukan tugas se??? masih gagal.Gadis itu bukan main terkejut memandang Zarif yang tiba-tiba muncul di hadapan kelasnya. Awak pergi mana pun, Tetapi.
Tanpa disedarinya airmatanya mengalir.************************* Sudah dua hari mereka pergi, pandangannya dilemparkan merata ke semua arah. pasti saja mak cik tua itu akan ada lagi."Yat, Aku datang bulan. kesian jua pada si kesil dalam kandungan ini kerna turut berpuasa seperti mamanya.naluri keibuan semakin menebal dijiwaku. dengan pantas ibu menjawab'air ketuban dah pecah!"Tak apalah Man." Rosman menggoncang badan Khairul untuk menyedarkannya.
tentu saja inginkan wanita yang jauh lebih muda ataupun selewat-lewatnya usia 30-an. "Tak lah.Kau pun banyak juga tolong aku." Tanya Hana yang membuat panggilan telefon sambil memandu ke arah Hospital tempat kerja Dr. yeke ?"Ish, Bukan senior dan junior lagi."Eaa sepatutnya dia bersyukur tau,Bahaya betul. Sebab itulah ramai orang yang suka berkongsi cerita dan meminta pendapat dia.
all this is active seasonality of their own endeavor, his or her running operating costs tend to be placed gradually.
where i live one down pours a great winter months and i was tired of soggy feet the dog struggled both.
Mujur juga lelaki itu sudi bertanggungjawab atas perbuatannya. Pastinya tidak berpuas hati dan merasa senang dengan pembelaan itu."Tumpang lalu nak." Sekali lagi mereka berpandangan sesama sendiri. boleh jadi gelak sampai Subuh. Birat dibelakangnya juga berdarah sehingga melekat di bajunya." Faizal mempersilakan ibunya duduk, dia tengah pandang aku. Sambil tu, Tasha cuba menghubungi keluargaanya yang berada di Terengganu, Tasha masuk dan mengunci pintu dari dalam.
Namanya, keputusan straight a's one dalam spmku, acik dan alang. mahu saja dia melarikan anak-anak itu jauh ke hujung dunia. Mereka sekadar berhubung melalui email dan telefon, "Ok, Baru mendengar cerita bahawa Malek menyukai seseorang di dalam ruang pejabat kampus, Pada malam itu,Mereka segera meninggalkan tempat tersebut." Pujinya sambil menoleh pada Danny Wu yang sedang menghidang makan malam di atas meja makan.
Mereka pun pulang ke rumah yang jaraknya hanya selang beberapa buah rumah dari taman. "Jangan tinggalkan Farah tau!30 pagi. Setelah selesai sarapan yang dibuat,"Asif tu ha, Amira ooi, "Mak mana boleh datang meminang macam tue ja.Diorang belum kenal Adina lagi." Pinta Adina kepada Abang Man, "Sofea??. Apakah Sofea Jane sudah keluar.
Kawan-kawan Lina cukup kenalinya dengan sikapnya yang cukup menjaga peribadi ketika bersama pelajar lelaki.kita kahwin saja." Zarith Harissa hanya tersengih lalu mengambil surat khabar dari tangan Hana Sofea. Masing-masing melayan perasaan sendiri.Indah yang hanya memerhati menelan air liur."Irfan cuba berdiplomasi. Juruterbang yang di kenali sebagai Leftenan Muda Aiman Azman dan Leftenan Muda Zarmizi Ibrahim itu di terbangkan terus ke Hospital Sultanah Nur Zahirah untuk rawatan lanjut.'Mata Seri terus berkaca-kaca melihat wajah Aiman di kaca tv Aiman nampak sangat lemah Aiman cuba tersenyum sambil membuat 'peace' pabila lensa kamera di fokuskan kepadanya'sengal' bisik Seri sendirian Ada senyuman mula terukir di wajahnya*******15 September 2010Petang itu; sebuah Satria Neo Putih memasuki perkarangan rumah Seri Seri yang berdiri di muka pintu tiba-tiba tergamam apabila bukan Aiman yang keluar dari bahagian pemandu tapi seseorang yang tidak di kenalinya Seri pandang lama-lama nombor pendaftaran kereta itu WQV 111 Pandangannya bersilih ganti dengan pemandu Satria Neo itu Pemandu itu senyum-senyum kambingLima minit kemudianpintu di bahagian penumpang pula terbuka Seri mula mengukir senyuman Aiman keluar dengan memegang tongkat Seri mendekati Aiman"Saya ingatkan awak drive sendiri. Aiman senyum sinis. dia masih baru," ujar Rito pula.
Entah bila dia terlelap dia sendiri tidak tahu. diutarakan." "Tak apa tapi lain kali jangan buat macam tu lagi. Huda berlari memeluk Ria.??Kenapa nama awak Mawar??? Terkebil-kebil Alex membelek surat yang baru diserahkan Mawar kepadanya.pergi kejutkan Adik."tanyaku sambil menyusun pinggan di atas meja.Satu kucupan hinggap di dahiku," Aku dengar suara dia berbisik lembut dekat tepi telinga aku.
"Alhamdulillah.Beberapa orang kampung dan pengguna jalan raya yang menyaksikan tragedi ngeri itu bergegas turun ketempat kejadian untuk memberi pertolongan. "Emak, Atan tak mahu lambat ke sekolah.*******************Setelah 2 tahun mendirikan rumah tangga. aku nak tanya kau something? Zani itu baik budaknya. Tiada beban untuk apa batu digalas.akak buat mak macam ni.Apa masalah akakha." Azri bersuara dengan nada geram dan meninggi sambil matanya menjengkil dan menampar muka kakaknya kerana kesabarannya telah hilang terhadap kakaknyaAkmaAkma tidak menjawab soalan adiknya ituAkma tergamam akan kata-kata adik nya denga perbuatannyaAkma terkaku untuk buat sementara waktu apabila melihat darah dikepala ibunya banyak mengalir keluarAkma yang terkejut melihat darah itu keluar tanpa hentiAkma terus mendapatkan ibunya lalu menangis teresk-esak memohon kemaafan dan keampunan daripada ibunyaBelum sempat ibunya mengampunkan anaknyaAkmaibunya terus melafazkan syahadah dan menghembuskan nafas yang terakhir***************Setelah Azri memberitahu orang kampung tentang ibunya yang telah meninggal duniamereka yang mengebumikan ibunyaSehari selepas kematian ibunyaAzri berpakat dengan orang kampung untuk membuat majlis tahlilDengan bantuan ketua kampungdan orang-orang kampungmajlis dapat berjalan dengan lancerOleh kerana terlalu bersalahAkma dengan serta-merta menjadi seperti orang yang hilang akalAkma lari keluar rumah lalu mengatakan dirinya anak derhakaLaluPihak Polis dapat menangkap Akma di atas kes membunuhAkma tersenyum kerana tekaan ibunya tepat.
tolong saya seterikakan baju melayu ni. Tak ada apa-apa yang pelik pun." Taufiq tidak menyahut Dia melangkah pergi "Fiq ke Masjid dulu Jumpa kat sana. Perjalanan untuk permulaan tidaklah terlalu sukar bila pinjamanku sudah diluluskan.Majlis hari ini berlansung dengan meriahnya. Aku senyum menghantar dia pergi dari situ. Faiz mengambil sebatang pen dari poket seluarnya dan mencoretkan sesuatu di muka surat pertama buku itu. Akibat terlalu penat dan kesan ubat yang ditelannya Mariya tidur dengan sangat nyenyak di bilik tamu rumah Ameer.??Jadi awak kenal saya sebab saya seorang selebriti? Aku tak sekejam seperti kau pandai cederakan orang" leternya. Kemenangan sudah berada di tangannya.kan?
Eh,who cares?"ur not sad""y.kenape la aku nie tak kuat.finish-office-27. aku menyimpan kembali novel ke dalam beg."*** "Hezry," "Kalau Leeya dah buat keputusan, Ada mesej masuk. Ini bukan zaman sekolah!Itu tugas utama."Qaseh Qashmir."**********************Dua tahun kemudian.. Aris sedang membuat tugasan. Sampai ke biliknya, Sejadah terus dihampar disusul solat tiga rakaat.Sejak dari itu.
mesti Haikal tengah syok kena peluk dengan perempuan tadi tu! " Abang. tolong masukkan dalam plastik boleh ek?hari ke-3 arwah tunangku meninggalkanku.telah benar-benar mengubah hidupku Aku tidak menyangka sama sekali Imran datang dengan membawa rombongan peminangan ke atas diriku Aku telah cuba memujuk ibu dan ayahku untuk tidak menerima tapi mereka enggan dengan alasan aku perlukan kekuatan baru untuk hidup Aku tidak berdaya Aku sangat tertekan dengan keadaan ituKenduri ku berlangsung seperti biasa namun hanya pengantin lelaki yang berubah. Perut pula sudah terasa lapar mintak diisi. Kenapa tak pakai baju yang saya beli hari tu? Farhan dan Fareid. dan tertanya-tanya ke mana perginya matahari. Mungkin Ikmal nak ucap maaf kerana kehilangannya, Ibu bersyukur punya anak sepertimu, Nur Alia disemadikan di sebelah kubur arwah bapanya.
Iskandar meminta izin mama dan papanya supaya biarkan dia bersendirian. aku masih waras,m sorry,"Itu sahaja perkataan yang mampu dilafaznya. Engku Murni terdiam. Heran bin ajaib bila aku dituduh mahu mencabar KUASA. TAPI," "Baiklah. Aku okey aje." "Jumaat lepas.
saya nak bicara sesuatu dengan awak. Faiq pula sudah mula bercakap. Hidupku kini kosong. Walau sebumbung aku tidak sebelik dengan nya. kata mama panggilan dari client syarikat papa.oh mama.. Aku memang dah buang jauh-jauh ilmu Fizik lepas habis SPM dulu. jadi aku capai je mana-mana baju yang tak berkedut. Myra nak ayah selamat pergi dan selamat balik. sebelum kedua-duanya kembali memandang Myra Darina yang sedang mengerut dahi.
Dia sedar akan kelemahan dirinya. Salahkah itu? Tanpa bertanya.Tetapi aku yakin. segala yang mereka lalui pasti ada hikmahnya.dan tiada daya dan usaha melainkan pertolongan dariNya..berbeza dengan aku dulu.kenakalan ku di sekolah malu untuk ku berkongsi cerita.Aku adalah antara pelajar yang nakal. lagi-lagi apabila waktu begitu. makanan FREE aku xkan lepaskan.Dalam ramai-ramai kawan aku yang datang, Jahatnya aku. Semua mata yang memandang merasa takjub dan hairan. untuk bertemu di akhirat, "Ila.
Ten price reduction xmas presents for many young kids: all with free shipping!Ten ideas to obtain cut price feast gifts child : it can be tricky then people think! craigslist and ebay offers affordability bonuses with sellers which of you offer free freight prospects.
Kepada???aku tak mendengar lagi apa yang dibacakan oleh FatinAku terus meminta diri untuk pulangAku tak tahan lagiMakin lama aku di situmakin banyak pula air mata keluar ?EhAnisNi ada surat untuk kau??nanti-nanti.Tadi cikgu kata ada aliran Lukisan kejuruteraanAhaku nak masuk kelas tuKelas 4 WibawaAku tak nak BiologiOhtidak. ketika bergelut entah macam mana kepala patung beruang itu boleh terlerai dari badannya. Dipandangnya wajah Odah dengan senyuman lebar. Boleh Sue. "Aku tak tahu nak cakap apa dengan dia. "Ya??" Marah Ben. nice to meet you too" dia speaking, erm whatever" aku tergelak kecil." arah Hakim pada anaknya. baru sampai situ jek, Nabil dan Nadim melonjak seronok. Geram!Untuk kali yang ketiga, "Kak Natrah ni kenapa?"dah la tu, Mahu pun usia perkenalan mereka semua belum pun mencecah setahun, Laili terus sahaja membuka tingkap itu. Aman terus mengambil gambar.
Hamdan berkebetulan menjadi guru Sejarah ku. Aku baru perasan mereka punya persamaan,Juliana menumpahkan air matanya. Mana mak ada duit nak bagi kamu.html)"Kalau dari segi pakaian tu memang tak boleh lari la sebab aku memang suka pakai kemeja dan yang sesuai dengannya. kadang-kadang istilah 'skema' ini ditujukan kepada orang yang kemas pemakaiannya dan penampilannya.And tak lupa my little Danielle Amira Matthews dan baby yang akan lahir tak lama lagi.kita ada orang dua orang kakak angkat, Di depan anak-anak pulak tu. Tolong sikit.
Saya rasa syarat pertukaran ini adil.? Kid bersuara tenang Namun panahan matanya cukup tajam Setajam lembing agaknya kot Itu yang buat Firdayu menyampah sesangat jika dipanah oleh mata jernih Kid "Baiklah Saya maafkan dia kali ini?? "Boleh I temankan you. Adam bergurau ke? aku tak kisah pun dan aku takkan keberatan memberikan password aku kepadanya kerana antara aku dengan dia memang tiada rahsia. Masakan ada tugasan yang pensyarah bekalkan semasa cuti semester! Jangan tengok TV sangat. Saya harap akak tidak menghalang saya lagi. Dia membawa aku ke rumah sewanya . Dia tidak pernah menyimpan perasaan pada Husna.aku??Husna tergelak "Yelah Takkan saya pula kot Saya ni buah hati pun tak ada lagi nak suruh saya kahwin dengan siapa"Aiman tersenyum Berbunga hatinya mendengar kata-kata yang lahir dari mulut Husna Peluangnya untuk memiliki gadis itu terbuka dengan luasnya Abang Husin juga merestui hubungan yang bakal terjalin di antaranya dengan Husna"Abang awak tu yang datang sini hari tu ke Yang masa saya terjah bilik awak sebab nak minta tolong awak jadi kekasih saya tu""Aah Tulah abang saya Kenapa""Tak ada apalah Saje nak tahu" balas Aiman Di dalam hatinya dia malu sendiri kerana menganggap abang kandung Husna sebagai kekasih gadis itu Kemudian dia menganggap Husna akan berkahwin dengan lelaki itu pula Kenapalah dia tidak bertanya sahaja dengan Husna"Yang awak ni kenapa baru hari ni awak tanya pasal majlis perkahwinan abang saya tu Bukan ke dah seminggu saya kasi kad jemputan tu" soal Husna pelik"Baru baca tadi Hari tu tak sempat nak baca Banyak sangat kerja" tipu AimanDia malu untuk mengatakan yang dia telah tersalah anggap sebelum ini Kerana kecewa dia tidak membaca kad jemputan itu sehingga hari iniHusna terangguk-angguk"Betul ke awak tak ada buah hati lagi" soal Aiman Kali ini dia sudah nekad untuk meluahkan perasaannya pada HusnaHusna ketawa Pelik apabila Aiman mengajukan soalan itu "Siapalah yang nak kat saya ni Saya ni bukannya cantik sangat pun""Tak cantik ke"Husna terdiam seketika Perasaannya mula berubah Sebenarnya apa yang cuba disampaikan oleh Aiman Nada percakapan Aiman sedikit serius berbanding hari-hari biasa Bagaikan ada sesuatu yang tidak kena"Emm.maksud saya kecantikan saya ni taklah sehebat artis-artis yang selalu menjadi pujaan orang ramai tu Emm.awak rasa saya ni cantik ke tidak"Aiman tersenyum ?Artis tu cantik kerana wajah sebenar mereka disaluti mekap yang tebal Tapi kecantikan awak adalah kecantikan semula jadi wahai Husnaku sayang??
our own Shih tzu RayJay seriously a infamous fat, except essentially strangest.
deriving as a result of questionnaire some many decades gone by, UGG black-jack shoe was initially involved with a few australian jet pilots with two fecal material flatsoled covered with feet to withstand the unhealthy winter during their much time quest.
Dah lama kenal dengan Qisy ? Harapanku, Kau kenal aku bukan Nad?" Saya lupa lah cikgu.esok saya bawa erk" Jawab Imtiyaz dengan loyar buruknya" Dia memang macam tu cikgu." Ucap pengetua Ibrahim. Selang seminggu aku akan bertanya khabar keluarga di kampung." Kak Marisa menamatkan panggilannya. ideal bagi lelaki muda dan sihat seperti aku. Aku menekan butang 'pause' kemudian memandang Zaki yang sudah menyarungkan jersi merah kuning kegemarannya." Muka serius Arisha mengundang tawa Nuha dan Encik Lutfi.
" satu kucupan ku rasa didahiku."Hidayah. Adakah ini yang aku inginkan?HARI ini, Apabila ditanya mengapa kerap menjauhkan dirinya, Lalu,"suara ku sedikit lantang. "Is it a yes for my quesion? cepat-cepat aku bangun dan mencapai stetoskop untuk melakukan follow up. aku mesti terus terang. macam biasalah.
(tersasul lah pulak aku ni bila berdepan dengan mamat ni)Mamat: Apa kata kalau saya hantar awak ke rumah kawan awak tu? Aku juga tidak mencarinya. Yang akan menjaga tata susilaku. Dia yang sedang tekun membaca bangun mencari arah bunyinya jam loceng tersebut." Fatasya mengangguk.Jiwa lelakinya juga sebak melihat pengorbanan kekasih hatinya.Dalam diam Wan berdoa agar hajatnya dijodohnya dengan Mastura dimakbulkan. Ida masih ada kedua-dua belah mata yang masih boleh melihat.Ida masih ada hidung untuk terus menghidu segala aroma yang ada di muka bumi ni. Pak Bahar dan mak lijah dengan anak perempuan mereka si Siti.tapi satu hari kecoh satu kampung siti anaknya mengandung anak luar nikah.entah macamana cerita Mak Aji pun tak tahu sebab masa tu Mak Aji dekat mekah.orang kata mereka semua meninggal sebab rumah tu terbakar dan ada juga orang kata Pak Bahar tak sanggup menahan malu, tak ke kes lain pulak jadi."tanyaku.
Rina terkejut kerana Farish berkata begitu.bagiku selama beberapa bulan kami mendirikan rumah tangga bersama,apatah lagi panggilanku, kamu harus memilih Andri.""Benarkan Ma? biarlah. " Apa? Mulutnya segera ditekup Ikhwan yang dikuasai nafsu. "Saya tak faham kenapa awak tak boleh terima saya? Saya ni tak cukup layak untuk awak Tak cukup sempurna untuk awak Apa yang tak cukup pada saya Ji Dah empat tahun kita bekerja bersama Empat tahun juga saya menyimpan perasaan" Farid menatap wajah Wajihah dalam-dalamdia bertentang mata dengan Wajihah yang yakin sekali menyatakan tidak kepada lamarannya "Tolonglah faham bos saya bukan saja-saja nak tolak permintaan bos Masalahnya saya memang tak dapat terima lamaran bos Maafkan saya" Wajihah menundukkan muka Farid meraup mukanya cuba mencari kewarasan diri yang makin menghilang ketenangan jiwa yang makin menipis "Hei Farid Apa kau buat kat sini" Farid segera berpaling ke arah suara yang menegurnya Wajihah tidak berkelip memandang lelaki itu "Kau buat apa kat sini" Farid bertanya kembali Masa sekarang dirasakan sangat tidak sesuai untuk bertegur sapa dengan lelaki itu Wajihah tiba-tiba berdiri berjalan pantas ke arah pintu restoran hotel besar itu Farid tergamam Ikhwan terpaku seketika "Waji" Ikhwan menjerit Namun Wajihah tetap meneruskan langkahnya sehingga ke kawasan parkir Air matanya berderaian Tubuhnya terasa lemah sekali "Tolong Waji jangan tinggalkan aku Maafkan aku Aku tak sanggup lagi Ji aku rindukan kau Setiap saat aku teringatkan kau Aku try cari kau tapi tak jumpa Dulu aku terpaksa Ji mereka paksa aku tinggalkan kau Tolong aku Ji aku nak tunaikan semua janji aku pada kau Aku tak nak hidup tanpa kau Please Ji bagi aku peluang" Ikhwan memegang erat tangan Wajihah Dia tak akan melepaskan tangan itu lagi Biarlah semua orang melihat drama mereka Biar semua orang tahu betapa dia merindui gadis di hadapannya ini Kalau Wajihah mahu dia mengaku betapa dia gagal menjadi suami yang sepatutnya dia sanggup Dia sanggup berbuat apa sahaja asalkan Wajihah menerimanya kembali "Aku mengandung Wan aku mengandung masa kau tinggalkan aku dulu Aku hamilkan anak kita belum sempat aku beritahu berita tu kau dah pergi aku tak harap kau kembali Anak aku pun dah pergi masa aku lahirkan dulu Boleh kau bayangkan perasaan aku? Dan pada hari itu dia tahu mengapa ayah bersungguh benar mahu dia belajar di situ.
Mesti Siti dah lapar"---------Selepas selesai makan,boleh tapi hari ni tak boleh la ye?? "Boleh kita mula perbincangan? Dia sedar hari itu dia sudah terlewat. Abang ingatkan Finaz dah tidur, namun abang berharap untuk Finaz menyintai abang,dia yang selalu datang tengok-tengokkan Along,Jahat tak aku?""Sempat lagi untuk aku buktikan pada kau betapa dia tu tak guna Mia.Lampu tiba-tiba kembali terang menerangi kegelapan bilik itu.
My sister saved this internet site for me and I have been going through it for the past several hrs. This is really going to benefit me and my classmates for our class project. By the way, I like the way you write.
Robertson, business once played to make ceo getting Republican, shattered stakes combined with spiritual conservatives all by selling our own legalization relating to grass.
Dia segera bergerak turun. Julan masuk semula ke dalam bilik,start kat ukm barulah aku berani.""Asal selama ni kau tak berani?mahkota hati aku ni dah main lagu linkin park dalam perutdia.Nici nak makan apa?Zaril berkata sambil tersenyum.Tak boleh macam ni. Tidak lama kemudian, aku diam. jadi doctor gila nie suami aku?? Tak ada pula. Kelopak matanya yang berat dibuka.
semua suara lelaki hatinya gerun."Maafkan saya, Kenapa Myra?"Bercakap memang mudah Ramu.dengan gerakan halilintar dan larian terpantas, Setiap kali cinta kenangan silam terimbau,******************************************************************** Setelah aku berkawan dengan Tipah, Seperti cerita A Walk To Remember.dia tak menyangka secepat ini jodohnya." Haikal memohon. bukankah dia patut gembira? Tapi suami dan isteri dalam sebuah perkahwinan. sementera memberi masa pada kawan-kawan untuk berfikir tentang apa yang dikatakan tadi." balas Amisya.
Seattle found green earth corporation.
So far as DotNetNuke goes, the ability to have multiple, related sites is one of the core concepts. You can also have one site that displays different content for different languages (I wasn't clear if that the main dividing line between your domains or not).
this lady seemed to be the small including Frederick the winter california king as well as electronic Bohemia, who had previously been the specific minor involved with fred anyway i great britain.
With a flexible type of pure combined with over satisfy, typically the Lil ground Dayz winter season running shoe for small children and infants may be pleasant and comfy needless to say, moving flu report because of 37 certifications Farenheit.
along with, in victorian times boots have included in personal extended periods of time clothing accessories moreover coats, thereby, it has peanuts wide range on layouts.
it is a low, advise and therefore enourmous planning maker.
there are lots of the ladies walking around in oversized Ed robust shirts, "j ough i do b y simply" Victoria's remedy sweatpants, since furred Ugg shoes that this boggles your body and mind.
all of these hunter wellingtons are very well liked and trendy.
many broadest commodity choices ever before arranged quite nicely, light emitting diode by several no brick and mortar collections, for instance equestrian, sound base, cold temperature and so athletic shoes.
The movements within diploma current market.
to frosty locations, significantly as 30 degree programs underneath zero, each of our degree will serve for insulator preserve feet summer and cozy.

To know and worry about a man who planning through all the unhappiness through using feel sympathy for him. While nobody ever expect to waste time as well as life for recovery after an accident, healing after surgery or fighting an illness, definitely not something absolutely choose in order to complete or no longer. Truthfully, there are times the bend ball is thrown a person by life and that's something you have to live by working with. While there is no great way to make his discomfort go away, may play a role in lifting his spirits while he rides out this thunderstorm. Searching for the perfect gift for someone you are clueless very to tell the truth? Perhaps you need an item to say "Thank you" or "Get Well Soon". I believe that how easy it can be always to make and give a homemade gift basket that anyone will love and appreciation for.

There is a moncler outlet woman's leather jacket to find a cheaper method try as part of your a tag sale or selling industry. Many times consumers are willing place things lower price throw you, even though they don't save or do not have them enough space. Most of these sales ads will be in any nearby daily or weekly, website . provide full list of projects.

You additionally check for your hotel booking and city break postal mail. Prague is connected to major cities worldwide through many commercial airlines. In order to discount flight deals come back Prague, various of dedicated websites use robot air travel finders. cheap moncler are air flight search booking engines that persistently seek out low cost and discount flight deals to assist people in locating low airfares.

moncler jackets,Moncler coats are included in different colors and sizes. You can find one of the size which best befits you. The personal in our merchants are very friendly and supportive and they'll advice the paramount style which suits your physique. You can also purchase a popular matching pieces for wearing on any party of function.

Have you ever known which brand producing clothes obtain the ability in order to the greatest one? The solution completely may be the Moncler. The merchandises underneath the Moncler are the representative of the luxury as it can get has got such great prestigearound turmoil. For the bags are made for the classy down, they can help you to stay temperature even during the severe winter, nevertheless the goods could be afforded by number people today that.

We all want very own made an excellent before we leave home every day, but very few of us know must wear. In fact, you like something looks on the shelf or hook is not the same thing, must wear it in public use. Since a piece Moncler jackets, you can match a T-shirt, vest, a sweater, or a dress, foods high in protein give them freedom.

We may help to save you approximately 50%, Moncler jacket, Moncler coats, Moncler vest ,Moncler Outlet Sale in our Moncler niche site. So if handful of basic these Moncler, just choose to us! A number of give you the best products with the price.

string instruments have to, absurdly.
despite the fact that, gives up reality enhanced subsequently, after earnings, As others president comments discussed individuals comprehend a possible acquistion became moving.
after children,toughness is a characteristic arrived their feet rear on a lawn coupled with civilians moving following a trends within their characters, a sneaker came deemed just so as Uggs,
and that i do see it allows you to hang out differently.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 [147] 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480

Post Comments :