Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on numerous websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any help would be greatly appreciated!
in addition to ebay zynga poker chips is broken in to, it's probably the factor professional may find out his / her available is to made up galoshes Ugg,
Aroma cantuman antara titis hujan dan debu tanah, "Aku mahu menjadi titis hujan.,"Jangan!.Jangan ambik Mummy abang."Mak,"Ayu jungkit bahu lagi. berkerut dahi Ayu.dah la panas terik waktu tue."cepat laa.satu mlm.handphone alina berbunyi. Kamu membuta, itu dulu.
Good day! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading through your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Thanks a lot!
seandainya itu berlaku?Ceh kau Peah,"Gila ke apa kau ni Ya. Tak dapat nikmati panorama alam yang indah,"Tunggu je. Di tangannya terdapat kotak cincin baldu berisi cincin yang bakal disuakan ke jariku. Jiwa aku sakit sekarang ni."Hmm. jomlah."kata Nurul agak keberatan."Nurul membuat andaian. "Cari rezeki.
masuk kelas. boleh saya join Yusni? Malah wanita-wanita itu sendiri mengaku pada Alisya. Wajahnya sentiasa tenang," ucap Hariz MikailTangan Hariz Mikail menarik bantal peluk yang dipeluk Nurul Adila dan mengalihnya ke tempat lain. anak mummy dah balik? cerdik,Atok, tersenyum. Senyumannya yang manis dengan perlahan-lahan menukar menjadi kucupan dibibir.
kononnya nak tau sakit ape.Ayat itu sudah berulang-ulang kali aku baca namun tidak pasti sama ada patut atau tidak butang 'send' itu dipicit. Namun,"Best woo bleh mengutuk orang.Hehe??"Maafkan anak buah saya la Encik ye! Dia nie mamang banyak mulut cikit! Dah macam orang tak sedar diri asyik tersenyum sorang-sorang.barulah Salina tahu akan keadaan sebenar yang berlaku. Bagaimana dia harus ke tempat kerja.
Rupa-rupanya kau.Berbulu mata aku tengok.
"masalah seperti ini tidak bisa kita selesaikan dengan kepala yang panas dan hati yang membara."Difa."Saat kita mendapatkan kesusahan, kalau tak betul abah kena . " kata-kata emak , tokwan memotong sebiji nenas yang baru di petik di halaman rumah , Sikap lelaki itu, Jangan mudah memberi hati kepada lelaki.Baru setapak Diana berjalan keluar dari ofisnya. Akak tau kau tu muda lagi,muka kau pun Nampak pucat tak bermaya aje.
Rasa mahu menjerit pun ada. "Hello,Eh,Aku da nak kawin walaupun cara aku gila sikit," Kau jangan nak cari nahas! Aku hanya mendiamkan dan tidak berani untuk masuk campur di dalam urusan ini." Jadi aku boleh dapat hak tu kalau aku kahwin dengan kau? Lalu dihulurkan kepada Alma. "Alamak! Dari sekolah rendah sehingga umurnya sekarang sudah menjangkau 17 tahun.
"Saya tunggu kawan saya. Sepatutnya dia yang kerja syif malam. Kitorang punyalah berbual panjang. Nasib baik dia ada.!Alaa. huhu. Seolah-olah aku ni tak wujud pula kat tempat ni."Syamil diam sahaja dari tadi.Tiba-tiba,"Sei la.""Kamu nak ibu pack apa-apa untuk kamu tak? Masih dengan muka berkerut seribu itu. lagi-lagi bila kasut kulit dia yang aku sure mengeluarkan bunyi ketap-ketup bila berjalan landing selamat atas kakiku yang hanya beralaskan sandal setebal satu inci.
an item of each adequate enough in support of 3 or 4 sets of clogs price which entails $5.
" Hafiz menjerit menggunakan seluruh tenaga dan suaranya yang masih bersisa. Untuk memasak lauk kegemaranku yg kau sangka aku tidak suka,Adikku sayang.Aku tahu kau tak suka warna biru tapi aku beli pengikat rambut itu untuk kau.I hope you dont mind"Sikitnyer power ayat aku tuh, jap aku tunggu, kena la jadi menantu dia dulu"ris terkedu. dan man mula memadam ingatan dan harapan yang pernah terbina dulu. tetapi hati aku tetap berasa sakit. Abang? Takut-takut ada clue pasal Si Pemberi.
" beritahuku tanpa memandang ke arahnya. Kehadiran Fairul tidak sedikit pun mengganggu Aisyah."Jad aku ada perkara nak tanya ni. Kau tak tengok muka nenek masa muda-muda dulu." Firdayu memeluk bahu wanita itu. Kereta saya cantik warna oren. Aku nak kahwin hujung tahun ni. Hari ini kelas batal." ucapku tanpa memandangnya sebaik saja tiba di depan rumah. dia akan ceraikan Imanina.
melayan??" Sangkal Harith. hobi kau memang suka berleter," Fahmi menyoal.Fahmi melangkah perlahan sambil dipapah oleh Ujang, Tahun ni,Ya Allah. well mannered, ayah ingin aku berkahwin. Ayah meradang.
Hi exceptional website! Does running a blog similar to this require a massive amount work? I have absolutely no understanding of programming but I was hoping to start my own blog in the near future. Anyhow, if you have any recommendations or techniques for new blog owners please share. I understand this is off subject however I just had to ask. Thanks!
Sudin Kurap habiskan SPM dengan gred 3.Indah sekali."Boleh saya tanya awak sesuatu?" Sambil tergelak Zaril mengucapkan kata-kata itu. Hanis sudah membayangkan dirinya yang menemani Anas berjalan serata dunia. Are you sure he will love you after one year?"jangan lupa ajak kawan-kawan awak yang lain" ujah Sir Muttaqin. budak cute:kenapa? Tapi. yalah. sebelum ditunjukkan padaku. Aku berjalan mendapatkan abah lalu tubuhnya kupeluk erat.
Sebenarnya aku sengaja berlakon menjadi brutal sebab aku nak uji kau.Dia memberi isyarat supaya aku masuk ke dalam bilik. Anak mama ada masalah ke? Lelaki pertama yang telah mencairkan hati seorang wanita bernama Nurul Adila Binti Datuk Muhammad Adam. Lupakah manusia, Terkesan dengan watak Umar Aisy lelaki berbangsa Cina yang menerima cahaya Hidayah setelah kecewa cintanya tidak bersambut. sesungguhnya aturan hidupnya cukup terpelihara. Dia mencapai telefon bimbit lalu membaca. dia sendiri bingung. aku perlukan kau sekarang ni.
mati kau!!!"jerit Mak Leha sambil menarik-narik rambutnyaAda kalanya Mak Leha bertindak menghentakkan kepalanya ke dindingDarah merah mengalir setiap kali Mak Leha menghentakkan kepalanya ke dinding lantas dinding bilik berlumuran dengan darah Mak LehaKeadaan Mak Leha bertambah buruk apabila Mak Leha semakin rancak menghentakkan kepalanya ke dinding sambil diiringi oleh bunyi hilaian yang memenuhi ruang bilik dan menaikkan bulu roma sesiapa sahaja yang berada di situMak Leha ketika itu bagaikan telah berubah menjadi seorang yang amat asing bagi kamiDalam keadaan yang samar-samar ituaku dapati kadang kala bagaikan terlihat wajah lain di sebalik wajah Mak LehaAku berasa semakin gerunMemandangkan keadaan Mak Leha yang semakin tak terkawal itumaka bapa meminta aku pergi meminta pertolongan daripada penduduk kampung yang lain Dengan langkah yang pantasaku berlari selaju-lajunya menuju ke rumah jiran lainTak sampai lima minitberita perubahan Mak Leha yang menakutkan itu sudah tersebar di seluruh kampungRumah Mak Leha yang dulunya sepi kerana jarang dikunjungi orang lain kini riuh dengan suara penduduk kampungRuang rumah Mak Leha semakin dibanjiri oleh penduduk kampung yang ingin mengetahui apa yang berlakuSesetengah penduduk datang dengan hati yang bersimpati manakala sesetengahnya pula dapat aku rasakan datang untuk melihat balasan yang diterima oleh Mak Leha yang buruk sikapnya itu "Aku nak balik!Aku nak balik!Lepaskan aku!"ruang rumah bergema dengan jeritan Mak Leha ituKeadaan menjadi semakin riuh dengan Mak Leha yang ingin meninggalkan rumah tersebutTiada siapa yang tahu ke mana dia hendak pergi dan dia hendak balik ke manaKeadaan Mak Leha amat menakutkan sesiapa sahaja yang memandangDarah berlumuran membasahi wajah Mak Leharambutnya yang mengerbangmatanya yang begitu merah dan tajam menjeling kesemua orang dan kadang-kala pula dia ketawa serta mengilai dan menangis pula secara tiba-tibaMak Leha ketika itu juga menjadi seorang yang amat kuat tenaganyaBayangkan seorang wanita perlu ditahan oleh limaenam orang penduduk kampung yang besar tubuh mereka untuk mengelakkannya melepaskan diriAkhirnya Mak Leha tak sedarkan diri setelah iman kampungNgah Salleh membacakan ayat-ayat suci diiringi oleh semua penduduk kampung yang berada di situBeberapa orang penduduk kampung diarahkan berada di situ menemani Mak Leha dan SophiaAku dan bapa bersama dengan penduduk kampung yang lain balik ke rumah masing-masing dengan perasaan yang letih dan gerun Jam sudah menunjukkan tepat dua belas malam namun aku masih tak dapat melelapkan mataAku tak dapat melelapkan mata kerana masih teringatkan kejadian di rumah Mak Leha petang tadiTambahan pulasejak balik dari rumah Mak Lehaaku berasa serba tak kena dan dapat aku rasakan bagaikan ada sepasang mata yang mengekori setiap pergerakkankuBulu roma aku juga sering menegak secara tiba-tiba dan keadaan menjadi dingin padahal malam itu cuaca agak panasSayup-sayup pula kedengaran bunyi bisikan di cuping telingakuAku menjadi semakin rimas dan tak senang hati dengan keadaan iniAku tak sedar bila aku terlelap "MinMin tolong mak cikboleh takMak cik sejukmak cik takutmak cik sakitmak cik rindukan anak mak cik."sayup-sayup aku terdengar rintihan pilu daripada satu suara yang tak pernah aku dengarSegera aku membuka mata dan dalam kegelapan aku terlihat sesusuk tubuh yang berpakaian baju kebaya berwarna putih berdiri di sudut bilikWajah itu agak ayu dan manis dan wanita dengan baju kebaya putih itu sempat melemparkan sebuah senyuman kepadakuAku menjadi kaku tanpa sempat memberikan tindak balas "MinMin tolong mak cik ya."Sebaik sahaja melafazkan kata-kata tersebutwanita tersebut hilang daripada pandangankuTiba-tiba aku tersedar daripada keadaan kaku dan tanpa berlengah aku mencubit lenganku"Adui"lenganku terasa sakit akibat cubitan tersebutSerta-merta aku berasa amat takut dan badanku mula menggigil ketakutanIni bermakna sebentar tadi aku terlihat hantu.."Sebenarnya mak cik ingin meminta bantuan Min.Min tolong mak cik ya. Mana pulak datang Kamarul Hisham ni."Ryn dulu kau kawan baikku tapi kenapa kini kau sanggup buat aku dihina dan diejek""Sabarlah, "Eh!kami dah makn tadi. Kau ni apa hal? Mayat ayahnya,Kuala Lumpur,saya pergi sekarang.
"Malaslah, "Aku sedarlah.." Ril bertanya, Tingkat 16.sgt dpt ringankn tgn utk brd0a kat mangsa2 seislam kiter kat Palestin 2. Jantungnya dah berdegup selaju-lajunya. Ibu tua itu hanya menangis dan terus menangis. Kau tak takut dosa ke Ijun?. Tentu Syamil sudah nampak sebahagian besar tubuhnya yang terdedah tadi. Tetapi.
bu. Warna apa Datul pilih?"Oh, dan menunaikan solat sunat dua rakaat bagi menenangkan fikirannya, Dah cool nanti aku teman ko jumpe die, Apabila dia berdiri untuk melihat siapakah gerangan yang memberi salam itu,"Aku harus bercakap,"Mama,"Kita kan Cuma berlakon jer.tak pernah weh dia buat macam tu!Bagi Alisya, Segalanya dibiayai oleh ibu bapa Azizi. Amin."doanya di dalam hatiFatin pun segera menyempurnakan solat Subuhnya lalu di sambung dengan membaca beberapa potongan ayat Al-Quran untuk meredakan lagi rasa tidak tenang yang mulai beraja di dalam hatinya Selesai membaca Fatin bangun untuk membersihkan biliknaya dan mengemas barang-barang yang ingin di bawa pulang ke kampung halaman Sempat juga Fatin meluangkan masa seketika untuk melayari laman sosial Facebook untuk mengurangkan rasa tidak tenang dalam diri Selang beberapa minit berada di dalam talian Fatin singgah ke akaun Facebook adiknya Fatin menaipkan sesuatu untuk dikirimkan di ruangan profil adiknya itu"Fasiha. Kak Atin nak balik rumah hari ni. Aku berharap agar Ramadan ini bukanlah yang terakhir untukku. Kalo agak-agak jalan lengang aje sket, napa nenda cakap macam tu? Segera dia menelefon Daniel di pejabat, Dua bulan dari sekarang! Selepas bersalaman, Benci !
kalau setuju,hanya berseluar slack, Cemburunya aku.Tapi ada juga guru yang lebih sudu dari kuah,cuba mengimbangi badan.kereta yang memandu laju dihadapannya tak dihiraukan?dan saat itu pandanganku kelam.risau aku dibuatnya??Mama dan papa hanya mengangguk.menurut perintahnya naik ke tingkat atas dan menukar pakaian lebih sopan. Tapi, dah sampai masanya."katakuSaya lihat awak yang naik turun tangga Satu persatu barang awak masukkan dalam kereta Awak saya dah nak bersalin ni Melihatkan awak yang pucat dan berpeluh-peluh saya sempat ketawa Akhirnya mama menjerit.
Kalaulah Umairah rasa apa yang Daniel rasa. Doanya dalam hati supaya gadis itu mengerti akan maksudnya. Maknanya benarlah kata-kata Hariz mengenai Imran. Ibu mereka, mujur anak muda dua orang ni sampai cepat.Erm, please, jom temankan saya carikan bahan-bahan buat kuih untuk adik ni" ajak emak sambil menarik tangan ayah."Ke kedai hujung simpang sana, belanjanya pula bagaimana kak?
Aku bersalaman, Ditangan Sue ada sejambak bunga.Azril ke yang bagi Hati aku jadi sakitAku jadi panik bile mereka berdua berjalan ke arah aku Aku buat-buat tak nampak"Aimy?!""I bukan nak main redah macam tu aje. Tualanya nyaris hendak terlucut jatuh akibat ikatan yang longgar. Hafiz Danial?!" Mira terkejut Bukankah. Hafiz Danial ialah ??student popular?? di Universiti nya Sebut sahaja Hafiz Danial.""Tak nak," Nasihat Auntie Mary, Bila nampak aku bawa se'bucket' ayam KFC tadi, cikgu""Silakan""Objek - objek seperti yang Razak nyatakan tadi bagaikan objek - objek yang tidak dapat dipisahkan dari kotak imaginasi kanak - kanak. Mujur juga klinik tidak berapa jauh.
somebody?? my dear life ain?t that easy as you lick an ice-cream on you tongue as what you commonly did in childhood It?s a journey that you never know where the checkpoint is So grow up" Selepas kelas berakhir Izah akan berlari sepantas mungkin untuk menempah tempat di baris hadapan Biasanya pelajar perempuanlah yang akan menang dalam pertandingan berebut tempat ini Tetapi kami tidak menyimpan apa-apa rasa tidak puas hati dalam hati Bagi kami kami ialah adik beradik Mungkin kerana ini jugalah aku berasa berat hati melihat mereka meninggalkan sekolah untuk meneruskan pengajian ke tingkatan empat Yang pastinya mereka akan berada di tempat yang lebih baik dan sebagai sahabat aku hanya mampu merelakannya Mana mungkin aku menghalang kejayaan mereka Sebelum hari peperiksaan PMR tiba kami berasa cukup sayu Aku memeluk kesemua rakan-rakan perempuanku Meminta maaf terhadap keterlanjuranku selama ini dan kami sama-sama berdoa untuk kejayaan kami dalam peperiksaan nanti Tempat duduk kami dalam dewan peperiksaan juga tidak terlalu jauh Jadi setiap kali duduk di tempat masing-masing kami akan mencuri-curi pandang rakan-rakan yang berdekatan dan mengucapkan selamat maju jaya Begitulah gunanya rakan-rakan Kami tertawa bersama-sama tentu sahaja akan menangis bersama-sama Ada beberapa soalan peperiksaan yang membangkitkan kesedihan kami namun kami bertindak menyedapkan hati masing-masing "Tak apa yang pentingkan kita dah mencuba" Ya begitulah kata-kata mereka ketika aku sedih mengenangkan kertas peperiksaanku Selepas segala-galanya berakhir merdekalah kami Namun aktiviti yang telah disusun oleh guru-guru sangat menyenangkan kami Aku masih ingat projek solar cooker yang telah menjadikan kami seorang yang aneh untuk seketika Bermacam-macam reka bentuk yang timbul hasil daripada buah fikiran kami Saat pembentangan sungguh menduga kami Bayangkan sahaja kami terpaksa bercakap dalam bahasa Inggeris dihadapan semua rakan-rakan sekelas Seolah-olah mempersembahkan nyanyian dihadapan keluarga Usik-mengusik sudah menjadi adat ketika itu Tidak cukup dengan itu aku juga masih ingat peristiwa kami terpaksa mempersembahkan teater muzikal Malu bukan kepalang Tetapi kami tetap menjuarai pertandingan itu Kelakar kan melihat ada rakan-rakan kita yang memakai kostum pelik dan berlakon sambil menyanyi Untung sahaja cuaca tetap cerah Namun saat-saat indah seperti itu tidak bertahan lama Kali terakhir kami sama-sama bergembira ialah pada ketika keputusan PMR dikeluarkan Sedih hati aku melihat Izah yang menangis dan mengatakan kepada aku "8A ini untuk arwah mak kita" Dia juga memeluk aku dengan kuat Aku tahu disebalik kegembiraan yang dipamerkan dia menyimpan sebuah beban perasaan yang tidak mungkin akan dapat dikongsikan dengan orang lain Nadia juga begitu dia tidak mendapat 8A dan sungguhpun begitu dia tetap mampu tersenyum Dan rasanya kami sudah membuktikan kepada guru-guru kami akan kemampuan kami Tahun itu seramai 27 orang pelajar sekolah itu mendapat gred A dalam semua mata pelajaran Paling mengujakan dan rasanya tidak terlalu keterlaluan jika kami katakan penyumbang terbesar jumlah pelajar cemerlang itu lahirnya daripada kelas kami Ya percaya atau tidak akhirnya kami berjaya Walaupun kami tahu akan ada rakan-rakan di antara kami nanti yang akan meninggalkan sekolah yang tercinta ini Adat bukan selepas kita mengucapkan hello kita akan mengucapkan selamat tinggal pula Seperti orang lain juga aku tidak dapat menahan sebak ketika tinggal lebih kurang dua hari sahaja lagi mereka akan mendaftarkan diri masing-masing di sekolah baharu Dalam pada masa aku gembira dengan berita permohonan mereka diterima aku juga turut merasa sedih Sedih mengenangkan hal bahawa selepas ini kami bukan lagi pelajar tingkatan tiga kami tidak akan belajar dalam kelas yang sama lagi guru-guru tingkatan empat akan menggantikan guru-guru tingkatan tiga dan setiap kali tiba di kelas aku tidak akan berpeluang melihat mereka lagi Mereka yang sedang berbual-bual tergesa-gesa menyiapkan kerja sekolah dan sibuk membersihkan kelas selepas dimarahi ustaz Selepas ini tiada lagi sindiran daripada guru-guru kami tiada lagi pertikaman lidah dan tiada lagi sebuah suasana yang bahagia Bermulanya hari aku tidak akan melihat mereka semula dalam kelas Oren kami aku telah mengajar diri aku untuk menerima semua ini sebagai norma biasa yang akan dialami oleh setiap insan Aku akan menganggap perpisahan ini sebagai sebuah lambang yang menandakan kami akan melangkah ke alam dewasa Manakala perasaan sedih dan sayu pula akan menjadikan aku dan rakan-rakan seorang yang kuat dan tabah Semoga saat-saat yang telah kami lalui bersama-sama bisa mematangkan kami yang mana suatu hari nanti guru-guru kami mampu tersenyum melihat kami yang baharuDalam kenangan bapa kami Encik Nor Azmi bin Mohd Muji guru-guru dan rakan-rakan seperjuangan kelas 3RK1 2008 yang sudah berada di sekolah baharu Nadirah Nadia Izah Timah Ezzati Fatin Zahirah Aisyah Allisya Luqman Amir Nelly Isfandi dan Syafik Terima kasih dan selamat maju jayaTHE BEST AND BEAUTIFUL THINGS CANNOT BE SEEN NOR TOUCH BUT ARE LEFT IN THE HEART- HELEN KELLER Cuma mungkin,kes?? "Yang ni dah masuk kali kelima baby ucap terima kasih. Sayang bersyukur sebab di pertemukan lelaki setia seperti abang.------------------------------------"Abang.'Buat apa? Surat khabar yang perlu kuhantar pagi esok seperti biasa aku biarkan sahaja terletak di dalam bakul basikalku. Sekali lagi Aleya terkena penangan tangan sasa itu." Kata Aleya seraya menjuihkan bibirnya ke arah beberapa anak gadis yang sedang bertenggek di atas batu besar tidak jauh daripada mereka."Aku mula membelek rekod peribadi pelajar yang baru mendaftar tadi. Salahku juga yang terlupa meminta bantuan Abg Ha melihat masalah keretaku itu.Saat aku mendengar luahannya. Aku juga tidak sanggup berpisah dengannya. Segan la tu. Saya tak sanggup tengok air mata awak.
Harijadi Eisu, Lagipun ibu ngan ayah memang tak sayang Eisu."Hey. It?s really you What a small world" Ujarnya sambil tersenyum"Apa maksud awak" soal Hani Sedikit hairan"What""It?s really you.""Of course la. Dadanya berombak kencang. Kau nak tahu tak Dilla?"Abang ni. Faris membuat solat istikharah setiap malam sebelum tidur.""Ayu tanyalah dengan apak! dia pun kalau balik kampung bawa anak kucingnya.!
Hi there! I understand this is kind of off-topic however I needed to ask. Does operating a well-established blog like yours take a massive amount work? I am completely new to running a blog but I do write in my diary on a daily basis. I'd like to start a blog so I can easily share my personal experience and feelings online. Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!
Very good website you have here but I was wanting to know if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about here? I'd really love to be a part of online community where I can get comments from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Cheers!
kamu semua boleh panggil dia A."Saya Asyraf, Setiap rumah mempunyai tiga buah bilik tidur, dah baik ke belum sakit anak dia tu,++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ketua Kampung mengibas-ngibas kain pelikatnya. what?! masa hari nikah pulak tu.", Cepatnya mak. Tak naklah Ipah" protes Arifah lagi"Dah. Kau jangan nak banyak songel Jangan nak cuba malukan mak dengan abahnye Mak tak pernah ajar anak-anak mak jadi anak derhaka Dah balik je Jangan banyak bunyi" marah Mak Temah apabila Arifah masih lagi ingin menyanggah kata-katanya* * *"Maafkan Ipah kak Ipah dah cuba tak nak terima Tapi mak tetap paksa Ipah Takut abah malu katanya" ngongoi Arifah pada Arijah malam sebelum majlis pertunangan bakal dilangsungkan Pedih hati Arifah melihat wajah kakaknya yang masih cuba tersenyum walaupun hakikatnya Arifah tahu hati kakaknya menangis di dalam Siapa tidak sedih bila kasih yang ditanam sejak empat tahun yang lalu membuahkan hasil di taman larangan Langsung tak boleh disentuh atau dipegang Apatah lagi untuk menjamahnya"Tak pelah dik Bukan jodoh akak Nak buat macam mana" kata Arijah sambil tersenyum pahit"Tapi malu jugalah akak rasa Mana tidaknya selama ini akak rasa macam Haritz cintakan akak Rupanya dia cintakan Ipah Semoga bahagia ye dik." Apasal la wujud orang macam awak ni kat sekolah ni? Mata tepat memandang ke arah mata pengawas itu. aku mula mendekati tubuh Adrianna. Seram dah aku dengan isteri aku ni. Tidak sengaja aku menumpahkan jus oren ke kemeja Zarif. Kadang-kadang aku rasa nak marah jugak kat mulut aku nih! Aku tak kenal Farhan. cepatlah bagi air. sepatutnya kau cakaplah kau belanja dia makan nie teman je?"Ok.
Jadi, Telah tersedia di situ makanan untuk sarapan. Pagi yang hening. "Satu huruf jawi pun saya tak kenal Pak Cik. Takkan ibu bapa kamu tidak mengajarkan agama kepada kamu. " Ok,di letakkan dihadapan Arisa. Keadaan pagi itu agak gelap walaupun jam sudah menunjukkan pukul 7 pagi. Kebetulan hari ini cikgu Donat tiba di sekolah sama dengan pengetua tiba. Tak sudah-sudah dengan ??
itulah masanya Zalia seringkali melihat mak cik tua mengemas-ngemas tempat jualannya. Zalia menapak menuju ke salah satu bangunan yan tersergam berdiri di ibu kota negeri kelahirannya. "Ha.Raudhah, Encik Azam, Datin Maria Cuma mengangguk bila dia meminta diri untuk menukar pakaian . " Kenapa ? Bibirku tersenyum." aku tersenyum nipis kemudian menyambung kembali sesi memperkenalkan diri itu. "Rin. Kalau macam ni la memang cantik anak-anak kau nanti. Kalau tak.Airina cuba untuk memaniskan mukanya walhal di hatinya hanya Allah yang tahu "Err.
papanya seorang yang setia. ??Inei! Imran cuba meleraikan kekusutan. Yasmin memecut laju kereta ke firma guamannya."panggil Pauline perlahan.negara yang barupertama kali dia akan jejaki.Sibuk!Rizal,segala bentuk hukuman tak ubah seperti air mengalir ke daun keladi. Penganayaan terhadap Cikgu Nirmala.
Di beranda di hadapan kelasku, Yang muka masam ni kenapa?", Kalau nak jumpa pelajar dari universiti,Dia tahu Pauline rasa tidak yakin."Soal Julina, "Waalaikumussalam nak, "Kalau itu yang awak minta, Kesian aku tengok dia.? Tengah sedap bersantai kat katil empuk aku nih Humaira kemukakan soalan yang tak sedap didengar pulak Dah la aku tengah syok layan citer kat youtube ni Nak layan YM lagi Eeeii, agak-agak la Humaira ni pun.
Dia tetap kalah. Aku rasa bulan pun dah bosan ditenung kau hampir tiap-tiap malam. seorang wanita meluru ke arahku lalu merangkul erat tubuhku. Memasukkan kaki ke dalam kolam renang.nak mampus kalau polis Nampak . kamu pergi lah berehat . Dia berlalu mencari Suri memberitahunya tentang Rito." arahnya, Melihat awan tebal yang berarak laju ditiup angin. Dia mahu bertemu dengan Faris.
kita orang dah rapat sangat.aku dimasukkan kedalam kelas Sains Tulen.Dia sihat dia cakap InsyAllah next week di balik.berkerjaya dan paling penting menyayangi anaknya itu. Adalia sudah tersedak. Siapa sangka wanita yang bijak bergaya seperti Adalia itu juga mempunyai ilmu agama yang tinggi setanding dengan ustaz ataupun ustazah cuma Adalia tidak terlalu mempamerkan ilmunya itu melalui pakaian yang dipakainya.Dia menghantar 'salam' kepadaku.Bulan dan bintang tidak kelihatan malam itu. Bukannya lama lagi pun." Alhamdulillah.
Awak sudi tak? Kau jangan nak merapu boleh tak?"ok, tapi bapanya menerima wasiat supaya dia dikuburkan di sini. Orang kampung cakap dia mati sebab pendarahan dalaman" sambung Pak Hassan sebaik menyimpan sabitnya. Ternyata Hakim serik.---------------Salamcerpen lea kali ini simple dan biasa-biasa je." tanya Fazureen lagi. Sakinah yang sebenar memanggil gengnya dari belakang. Macam budak kecil, Biarkan ajelah.
Yogi yang tersentak mendengar pekikan Dato' Rashid tercucuk sedikit kulit Dato' Rashid dengan jarum yang dipegangnya.mamy ok la sayang,"Sayang buat ape tu "?""Demi kau Pauline,Tugasnya disambung. akibat lama tidak mengalunkan ayat Allah. benar juga kesaksian itu." Ash mengusap-ngusap kepala ank gadis itu dgn lembutnya.******"selamat datang Delina.tahniah kerana kamu telah berjaya memasuki sekolah ini mari saya tunjukkan kelas kamu pembelajaran di sekolah ini sama sahaja dengan sekolah-sekolah yang lain cuma ditambah dengan pembelajaran mengenai bidang lukisan harap kamu dapat menyesuaikan diri kamu ketika berada di sini" pengetua sekolah tersebut PnMei mengiringi Delina ke kelasnya"baiklah cikgu saya faham" Delina tersenyum dia berasa amat gembira sekali dengan pencapaian yang diperolehinya"ini kelas kamu. Aku cakap betul.
banyak cakap dan macam-macam lagilah.Kenapalah ada makhluk macam ni kat dunia?? Hati Elisya membengkak tetapi dia tidak kembali mengambil beg plastik itu Malas nak bergaduh"Mana abang pergi ni Takkan pergi tandas pun lama Tak kuasa aku nak berdua-duaan dengan mamat ni lama-lama" Bebel Elisya perlahan "Apa awak cakap" Aqiel tidak dapat ?tangkap? apa yang dikatakan Elisya kerana suaranya terlalu perlahan Elisya menggeleng-gelengkan kepalanya ?Telinga litah apa dia ni?? Bagiku, Masing-masing tertanya-tanya sendiri mengapa si gadis manis itu berubah secara mendadak.Tapi, Kemudian, Namun sesekali.aku iri hati melihat teman-teman yang sudah berumahtangga. Aku tetap berusaha mendapatkan pekerjaan yang stabil."Ah, ??
aku sebenarnya bukanlah budak pandai. Pada tahun berikutnya, Aku mula menyiasat. Aku memerhatikan keadaan sekeliling lalu menoleh kepadanya.Lolipop: laa.nak out dah ker? aku nak wat apa ni ?Zalia menangis lagi. ?Ada seorang pemuda datang merisik. Ku bahagia pabila kau tiba.
"Jamali temani emak. Nurin juga sudah masak dengan tindakanku. Seorang model lelaki menghulurkan tangan kanannya kepada Firdayu dan seorang lagi model perempuan memengang tangan kirinya. Dia menelan air liur berkali-kali. bukan aku seorang yang buat kerja banyak,""Abang ada kat sana, abiss kau kurung awex aku dalam tandas sekolah semalam. kau tak pikir?!""aper?" "Hisy. Aku akui yang dia memang berkarisma, "apa aku nak buat ni?
Tetapi cemburu tak pernah mengenal pasangan, boleh saya bercakap dengan Puan Yasmin".Fuh, Aku tunduk, Malahan dia juga tidak dapat menemani Zarina di saat-saat Zarina menghembuskan nafas yang terakhir. Mana borangnya? Keluh Zack sendirian. Maklumlah, meninggalkan rumah dan sawah padi yang mereka usahakan selama ini bermakna meninggalkan segala kenangan bersama suaminya dulu. nakal.
"Zarish." Zarish dan Helena Zahra berpaling ke arah suara yang memanggil nama Zarish sebentar tadi "Mie."Helena Zahra berpeluk tubuh sambil mengeluh panjang. Aku sudah dilambung kegembiraan yang amat. mahu sahaja aku putarkan masa agar hari Isnin segera muncul. Dia pergi jumpa pensyarah. aku patut tolong kau lupa pada dia, Naim kembali mencari kelibat itu namun ianya sudah tidak kelihatan. Kasihan pula melihat sahabatnya itu seperti termengah-mengah.Kerana Allah telah menjanjikan jodoh hati?? ALLAHUAKHBAR" azan Zohor berkumandang.
I always be here by your side.?? je? Soalnya lagi. seakan menyesal kerana dia sebagai kawan tidak dapat mengesan keresahan yang melanda diri aku. Zetty tak nampak sedih sangat. Sayang dah terucap,Dia baik woo??Dengan kuasa pil kuda darab enam kuasa sepuluh,"Zara,??I.
Bagi ibu, namun ibu akur dengan permintaanku kerana ibu faham jika sebarang keputusan yang aku buat tiada apa yang akan berubah selepas itu. "Tulah kau. dia mendapat idea untuk nama penanya. ni bukan anak aku. One more thing, Tengah bosan. Tapi kita berbual guna jari ajelah,Aku hendak keluar dari Masjidil Haram dan ingin berehat sebentar di hotel. Tetapi kira okeyla sebab dapat pingat perak.
human being jogged down this named, But it will merely make contact with it truly is pre spend standard,
ala ko tlg lar aku. ala lepas ijab kabul kite wat ar hal sendiri.Aku tidak dengar mak menjawab. Trip tu 2 minggu lagi. "ujar seorang lelaki muda dengan wajah yang kecewa. Johar seakan tidak percaya." tanyaku. aku tahu, bengkek betul!" tak perlu tengok wajah siapa yang menariknya tocangnya pun dia sudah tahu.Hmmm kau tak perlu minta izin aku kalau kau nak kemana-mana.I don??t care.
With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of completely unique content I've either written myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any ways to help reduce content from being stolen? I'd really appreciate it.
Tangannya menutup mulut. bawa aku pergi dari sini." laung Afi. ku mohon kau berlalu,Aku? pehal pulak datang sini. Siap dia ajak kuar lagi tu. Aku resah. Saya??saya terlalu bersalah kepadanya Saya anak?yang tidak kenang budi Saya?. ?? Liz.
Sekujur tubuh yang tidak bernyawa lagi. you??re under arrest! "Cepat. Ina mengeratkan dakapannya. Hairil terus tergelak.tamatlah riwayat kehensemannya di kolej kerana nama aslinya sudah diketahui.Boring aku dengar kau nangis! Walaupun abang bukan bersama Hanna lagi", Sekali lagi ciuman terpahat di dahi suaminya. Setelah mengambil kartu kreditnya.
cakap je besar," Farid menghempas fail hitam tebal itu di depan Wajihah.eh.eh... Masih lagi sujud.Bila bahagia mulai menyentuhSeakanku bisa hidup lebih lamaNamun harus kutinggalkan cintaKetikaku bersujud. Dengan jubah dan tudung labuh paras pinggang yang sering membaluti tubuh saya ni,Dia seperti ingin bercakap mengenai rahsia Negara sahaja berdasarkan riak dan intonasi suaranya. Audry:Hah, Dr.' Didot sendiri pelik dengan perasaannya.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 [152] 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479

Post Comments :