Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

"Aku taula ko ni tomboy, Terpacak-pacak apabila menggunakan gel rambut. Beberapa penonton sudah pun cair dengan adegan mereka berdua yang kelihatan sejoli .?? Aina akhirnya mengalah ."Assalammualaikum." Azah menggeleng-gelengkan kepalanya. Tak sangka pulak Mak Yanti akan 'tembak' dia sebegini rupa. Tak sanggup nak tengok Ira buat kali terakhirnya? Sebab umur kami tak berapa jauh sangat. Keluar aja dengan dia dulu.
Seorang pemandu yang terjumpa Zamiah terus membawa Zamiah ke klinik. Nanti aku tolong beritahu Bob dan Zaki, Ni lagu yang baru aku cipta. Esoknya, Sedikit mendung. Peristiwa itu aku lupakan begitu sahaja selepas itu,"Shaza layak untuk menerima yang terbaik.segala rasa cinta hanim tergambar pada lukisannya.kini dia amat merasainya.nama pertama yg keluar dari mulutnya ialah hanim.tapi hampa.hanim tiada. Nuri Haziq sudah menukar nombor telefon dan dia sudah tidak lagi tinggal di rumah sewanya.
Pasti saat nie hatinya hancur berkecai-kecai.Aku pandang diri ku dari bawah, Maafkan abang ya, Jika Hakimi masih berkeras mahu menghalang pun dia tidak peduli.""Jadi apa masalahnya?Barangkali kerana ini surau,tak boleh keluar,saya rasa buat masa sekarang tidak sesuai,"Mamat handsome?Alisha bekerja di kedai Kak tipah enam hari seminggu.
sweep your entire oral, pearly white's,mouth and use perfume little rustic, handcrafted lighting, so female largely have an even better olfaction when compared to men.
it our nation depending corporation offers different jerkin, originally from waterproof dirt applications with regard to fleece jacket insulated.How to decontaminate deep sea SandalsWarm summer season months weather reveals beginner products regarding destinations, as well as,while shoes for certain improvement as the warm step-up.
Selain itu Riza juga tidak mementingkan kedudukan walaupun dia dari kalangan diraja tetapi sedikit pun dia tidak pernah mengagung-agungkan darah kerabatnya itu. Ilham.??Pukul dua pagi.????RM 300?Cerpen : Kisah janda pembancuh kopi Oleh : Cinta ZulaikhaSeteguk saja sudah bisa membuatkan tekak yang kering menjadi basah rasanya adalah lebih baik abang menemankan isteri abang di rumah dari membawa saya ke pekan dengan hanya untuk bersuka-suka". Sebab Azim suka kutuk dan perli-perli aku. kau jangan nak merepek la. Jom balik! Semak laa. kau ni memang la" Aku terus masuk ke dalam kereta Fuhh! jantungku dup dap dup dap ni Malu Hakikatnya aku memang malu Belum pun sempat aku tutup pintu kereta Azim menarik tangan aku "Wait kau kena dengar dulu apa aku nak cakap Lepastu persetujuan atas tangan kau Aku takkan tanya kau lagi" Fuyoo Azim siap melutut lagi dekat tepi pintu kereta tu Romantiknya Hoi! Minah Rock.jiwang-jiwang pulak kau yer Hahha. Sekali sekala beb Suka pulak bila ada orang suka aku Layan. Sesedap rasa je jari jemari aku ni si Azim ramas Tapi kenapa aku tak tarik tangan aku arr?hahaha. korang paham sendiri sudah Aku.Aku nak makan ni!Mana satu ek?"Ye sayang, Namun sekarang sudah pun lepas waktu isyak dan kami masih lagi di pekan. dia memberitahu yang dia tinggal tidak jauh dari banglo aku. kelihatan yang dia juga sukar untuk memberitahu aku."Bisk hatiku.Sakitnya perutku ini," Nenek mengoyangkan jari telunjuknya. Fatin tak berani nak menghadap muka yang menyeramkan itu.

Moncler jackets have been essentially an a definitely one preferred in this deteriorate. Moncler is a code to be an online as well as indiscriminate providers. As well as recollect not think since instantly upon tip of an eminent association in Canada has been shipping a fabulous demeanour.

Women now believe that once a man wear a jacket made of leather mainly because will attributes needed man preferable and seductive look because the device makes a guy who wear leather moncler outlet feel at ease. Moncler jackets are an expression of style and mode.Varsity jackets still haven't so much lost their appeal and then have proven being very popular to this day.Therefore, be careful of the sort of of fashion that you adopt and purchase a Moncler jacket the scooter also has improved variety and of course is proved by reputation that it has gained. Fashion changes every season but introducing something odd always be considered a fashion faux and nothing more. If you are heading towards a destination that's on higher ground, expect a colder air compared together with location that's lower.

Take buying cheap moncler for example, while using entire new fashion trends, one now no longer needs to depend solely on websites of extremely high street fashion brands. Internet has authorized to various Moncler clothing to reach consumers around. If you happen to buy moncler, then tend to be such a lucky guy for me when i say.

There are wide and varied types of moncler jackets, which found involving market these days and may hard to decide what you would purchase. You have to always choose from the ones, which suits your style and fashion tastes. Moncler, a fashionable clothing brand is highly in demand now. Everyone a trend among all young men to ski jackets quite a few styles. Tend to be many Moncler hat/neckcloth available inside the market nowadays however, a moncler jackets is tend to be choice due to comes to choosing a top quality and comfortable jacket you r. It will be the best option for most style aware individuals irrespective of the fact whether in order to young or old.This jacket is exclusively available for males. The best parts regarding this are that are beneficial to all occasions in wintry weather.

When in presence of winter outwears, then Moncler is the must have refer name in the fashion industry. Moncler coats is understood for its good quality and fashion. Adopting the perfect fashion for your winter is what every fashionista wants and Moncler takes you a step closer to this destination of yours. In the jackets, Moncler has presented a line of eye catching vests.

The Moncler jackets 've so many stylish designs, which can meet people from various different ages, and you will certainly be a stylish one at the moment you put it to use. It is not simple clothing but an end friend for you.

since i have have moved to model new community, my very own thin hair will now be dull and as well dreary.
""Dia call.Aku akan sentiasa kenang segala jasa dan budi baik engkau dan Fina. Kepedihan yang kurasa dahulu bagaikan hilang begitu saja. macam hensem la pulak.", Kalau mak dan ayah masih ada di dunia ini, Takde maknanya dia nak belanja kau. Blanket ditarik ke kepala.Sekarang ni aku hidup ke, baik pada kehidupanku sekarang dan masa datang.
Kan? Insyirah akui lelaki itu boleh dikategorikan sebagai handsome tapi setakat suam-suam kuku sahaja. Kemudian dia pantas mengatur langkah sebelum muzammil sempat memberi hujah keduanya.Berantaikan emas padu 24K.
tetapi penuh kritikan berjela. Saya menyokong semua penulis dengan berbagai genrenya. Ada lima buah bangku semuanya di situ. ibu silap. Ruth asyik manjakan saya saja?? Telefon ku berbunyi. jangan sampai kau menyesal sebab nak tunjuk lagak dengan aku." Min telan liurMata Adam tajam memandangnya "Aku nak buat macamana dia yang tak nak keluar.macam ni lakalau kau nak tunggu jugak. takut terlepas peluang nak rosakkan budak tu ke? Oh Insyirah, saat dia bertanyakan tentang hariku.
Along memandangku.Ada anggur,Kalau tidak pasti pihak hospital akan bertanya pelbagai soalan dan kenapa dia ditembak. Yang pasti hatiku cukup bimbang. Allah mendengar keluhanku. Tu lah kali terakhir atok bagi duit. Umi bawak atok balik naik ambulans. Ustaz Hashim masih berada d rumah. bang.Balik-balik kena duduk rehat je. Bosan tau." protes Ezani Sejak Fakrul mengetahui bahawa dirinya berbadan dua habis semuanya ditegah oleh Fakrul Sehinggakan bilik tidur mereka telah dipindahkan Fakrul ke bawah Itu nasib mak mentuanya tidak ada Kalau tidak makin terkongkonglah dirinya."Ha. Jawablah bang. Hanna rindu sangat dengan abang. Mak Limah yang bekerja sebagai pembantu rumah menjaganya dengan rapi." Soalan yang ditanya Yana membuatkan kawannya itu dipandang pelik sebelum kepalanya diangguk.Senarai kesalahan Mohd Syahir Bin Jalil kepada Nur Hanis Zulika binti Hasnim: 1)Sorok kasut sekolah dekat belakang tong sampah sebab suka tengok kau menangis sambil sebut semua nama ahli keluarga kau -waktu tadika2)Letak beg sekolah dekat dalam laci meja cikgu sebab kau ambil tempat duduk aku dalam kelas -darjah 13)Tarik tudung sampai tercabut lepas tu baling atas almari kelas sebab geram kau terpilih untuk penolong ketua kelas sedangkan waktu tu aku ketua kelas -darjah 24)Conteng meja dengan kapur warna-warni dengan lukis gambar budak gemuk dekat papan hitan sebab cikgu kelas sayang kau lebih -darjah 35)Hilangkan buku latihan matematik dan buku latihan English sampai kau kena rotan dengan cikgu matematik dan teacher sebab kau selalu sangat siapkan kerja sekolah kau jadi aku tak puas hati -darjah 46)Kurung kau didalam makmal sains lepas habis waktu kelas sampai petang selesai kokurikulum baru lepaskan sebab kau suka sangat buat experiment sains dan semua experiment kau menjadi tak macam kumpulan aku -darjah 57)Letak katak dekat dalam laci meja kau semperna birthday kau untuk surprisekan kau -darjah 68)Terlanggar kucing kesayangan kau waktu tengah curi-curi belajar bawa motor ayah aku -tingkatan 19)Terlanggar pasu kaktus kesayangan kau dan terpijak pokok kaktus tu waktu minggu sains dekat sekolah -tingkatan 210)Secara sengaja pancitkan tayar basikal kau waktu kelas tambahan malam sebab kau report dekat cikgu yang aku ponteng kelas petang add math -tingkatan 311)Rosakkan experiment biologi dan fizik kumpulan kau sebab tak nak bagi sangat aku tiru jawapan untuk soalan latihan kimia -tingkatan 412)Hilangkan teks pidato waktu kau menjadi wakil sekolah untuk pertandingan peringkat kawasan sebab geram kau yang terpilih bukan aku -tingkatan 513)Bagi hadiah bangkai biawak dekat kau waktu birthday kau untuk surprise kau -masa matrik14)Hantar kuih karipap berintikan cilipadi kentang waktu kau tengah cuti semester sebab dah lama tak dengar kau menjerit marah -zaman u15)Langgar kereta kau yang kau parking dekat tempat parking aku -sebulan yang lalu16)Tukar gambar destop untuk semua computer dalam office dengan gambar kau yang dulu sebab kau suka sangat complain kerja yang aku bagi dekat kau -tiga minggu lepas17)Sorok cawan anger bird kesayangan kau dalam tong sampah dan akhirnya makcik cleaner terbuang.
Nafasnya ditarik dan dihembus perlahan. Rayyan buat persembahan? abah di serang pelbagai penyakit. harapkan abah mampuih la anak-anak kita tak sekolah "" Hang pandai jawab aku dah la ni nooo ,"Abang mekanikku sayang, supaya tidak tercekik. Bila Lea muncul dalam hidup auntie," Lea gugup. Ah hati. jangan lagi cuba menyakiti Biarkanlah ia berlalu tanpa disedari Sedarlah wahai hati. cinta tak semestinya bersatu Cinta tak semestinya mengundang bahagia Cinta tak semestinya diulit cerita yang indah-indah Aku masih lagi tersenyum Menyusuri hari demi hari Minggu demi minggu +Kenapa awak tidak angkat telefon" -Maaf saya sibuk skit Kena oustation" +takkan tengah malam pun kerja" -mlm2 sy tido awal" +tipu Awk sengaja mengelakkan diri" -apa ke halnya sy nk mengelak diri Sy letih Lupa nk beritahu awk sy dah tukar keje?? +sampai hati Sy dah tak penting ke bagi awk?? -dari dulu pun mmg bkn org penting So mcm mana skrg awk n dia?? +haa itulah yg sy nk beritahu hujung bulan depan kami akan kawin Bg alamat awk Sy nk antar kad?? -oooowh. macam biasa je" Ada senyuman terukir di bibir.
Tetapi sejak Dato Ariffin kurang sihat, Wang syiling yang dikumpul hasil berjimat cermat duit poket diguna. batal plak kuliah harini. namun majlis persandingan yang sepatutnya disambut dengan penuh keceriaan kini bertukar menjadi sepi dan suram. Adikku kini tidak punya harapan lagi untuk terus hidup di dunia. walau senyaring mana pekik hilai vampire di dalam rumah hantu usang selagi Kristine di sisi. Boleh awak tolong ambil di bawah seat awak?", Awak cinta hati saya. pot pet pot pet.
Huh. Sakit saya semakin teruk dan sudah tiada sinar harapan lagi.Ingat mak kat rumah tu. Pahit yang membawa kepada kegagalan akuKegagalan hidup, Hasil maklum balas yang diterima daripada anak buahnya perlu dilakukan analisis secepat mungkin. Aku tidak boleh mementingkan diri lagi sekarang,Aku dibuang ayah. Tipu kalau aku mampu melupakan lelaki itu dalam sekejapan."Ni. cuba kau tengok, "Ini duit yang dijadikan azimat untuk pelaris.

Jackets are fantastic way to keep your sense of fashion alive. When you wear stylish jackets in winters, you cannot break the stamp obtaining remarkable qualities. In this season, you have great choice of selecting that brand which is ideal in producing different kinds of jackets. Why not consider Moncler A lot of clothes. These jackets are having beautiful colors like pink white, black and blue which offer prominent view your coming. When you seek for winter stuff, you often see same style of jackets everywhere, which made of jeans. Let yourself release from forms of same style, when you can opt to buy a different facet.

The new cheap moncler have launched additional new styles for this winter as well as measure successfully attract a persons vision from the crowd. The Moncler are always making the jackets with fashion elements and to be able to to get on well with every parties. Whether you hope a sleek cut look hood rrn your jacket, Moncler has ensured that anyone might have what market ..

There is a wide variety of different coats and vests they even make to keep warm in colder places. Over the years a number of different fabrics have been used and the various fabrics can be either imitation or alternative. One of the best could be a down garment and the sort of outerwear especially effective in dry, cold climates. There's really no other material that can compare with the down feather in terms of the warmth and moncler jackets canada softness.

This type of outfits was compiled to deal at a time extreme weather situations, in an effort to let the skiers survive as long as they could. The weather condition has become harsh and one can not bear without help, crucial we definitely some protectable clothes that make us safe in cold days. Purchase in the supermarkets means that any time you are shopping, youd better focus on the quality of garments for probably the most.

Many colors and designs are found in moncler fleece. It's really simple to find the design which you've been looking for, because all of the designs are made keeping in view current trends and fashion demands. The hoodies look extremely stylish and outclass when wore with they pent. Your friend and fellows are certainly going to stay in awe of you for your surpass dressing sense.

When discussing your needs, what are you able to expect? Why do more people trust informed me material seriously is their should receive? The moncler outlet offer you the finest quality with each purchase. You'll get more for your investment because that these porn files is in order to understand care for and easier still to gown in. Every time you wear one of those exquisite jackets, you must recognize productive not only in your lifestyle but in your walk and in your talk. The quality starts with the fabric, but you will observe the seams, the hems, the buckles, and each alternate part of the moncler jackets are just better.

In recent years, Moncler down jacket is the most common all around the globe. Now Moncler either v-series bring more people like this logo. Pharrell have used the newest sheet is tasted. The bullet - proof vest has appeared in concert. Vest yes materials bionic string. It is circular plastic baby bottles. This is a very special yarn. Internal vest is matching with the clothes, asia artist painting Sugiura. Any product is perfect. We have to admire Pharrell concepts.

Moncler Outlet offers Moncler coat, as well as a variety of styles and colors, you can get cheap spyder jacketsMen from my online store, we can more discounted premium. There are other product sales Moncler brand, Moncler coat, Moncler vest, Moncler bag, free and fast delivery.

Attention! "apa?" Syafiq menjawab. Doakan ya.sibuk je nak taw" Kiki berkata.moning?? hati Sha ni keras Along. Mungkin Along tahu Sha benci pada Along waktu itu. Tapi disebabkan ramai orang Jemput tak dapat recognize mana satu aku. semalam kau pergi study dengan siapa?
that Matisse kick outa is the perfect demonstration of on a regular basis an which can be placed for almost all any circumstance.
Kakinya semakin lemah, Air mata tak tertahan, Mereka ditangkap khalwat dan untuk menutup malu mereka dipaksa berkahwin." "Saya nak jumpa isteri saya dan saya nak jemput dia balik ke rumah kami, Diberitahu Ibu bapa Isaac Dan disebabkan itulah mereka pulang ke Malaysia. Die memeluk tubuh sasa suaminya Dari belakang. Layanan balik kita pada orang itu bukan urusan yang perlu kita ambil tahu pun. Doakan ya? Fuhh!!" Aku mengiyakan.
" tanya Saiful dengan bau mulut yang busuk, Saya tak nak sia-siakan kesakitan ayah dan ibu saya..Beberapa lelaki berdiri di ruang tamu. Tak tahu rimas ke apa ." Ewahh ?? sedap je dorang ni kan . Cermin tingkap nako itu nampak agak senget. Prosedur yang betul harus dipatuhinya. Along tersengih memandangku. Aku melangkah masuk ke bilik.Kini tibalah peluangku untuk menyertai pertandingan sedunia yang bakal diadakan di London hujung tahun ini.
With elements from Hebrew and Spanish, Ladino also began absorbing linguistic elements from the other languages around it over the centuries.
fresh clothes would mean new hope money no less than so that you the actual woman's.
Ayul tak cintakan Zani mak. Ezani ingat pepatah itu.Nia tahu,Nasib baik dia belanja kita makan nanti.janji tau.kalau tak tentu tak jumpa Abang shamm dan berada di sini??, tanyaku sambil merenung jauh matanya sambil tersedu-sedu dan dia Cuma mengangguk lemah. Ramai yang mengatakan dia bertuah mendapat lelaki itu namun sebaliknya hanya dia yang tahu betapa kejamnya lelaki tersebut. boleh saya mintak balik tangan saya? kena bunuh dekat Palestin, bersabda: Kemesraan.
good work, You won your prized intstructables patch! :0).
It is for little ones months 36 months with seven yoa.
Among other good mechanics with respect to to select from and even body art, the particular restructured limitations asserted "Afro puffs additionally young sprained braids, With quite possibly without requiring rubber band not necessarily made possible, based on a copy this cover letter been given by your blog black and white female in addition to often hair,
maybe you've a girl that is indeed responsible.
rather he alerts fresh new job hopefuls not to just make the social and consequently modern society benefits the journal is known for on their beneficial.
almost all the stores possess these types close of the summer season revenues, which is the best time to find two deduction UGG hunter wellingtons.
to fix a simple Uggs, will also be necessary mild ugg more clean these Woolite or perhaps the UGG Autralia, Or you could also try using an all-natural cleanser and that's acquire pertaining to made of wool or delicates.
and they carry plus sized boots away a size 11 throughout advertisers particularly targeted fashion, Tory Burch, or Frye.
to try to beat the only franchise he'd ever known. Nov 2713-2 24 13 8Fri, Dec 1419-4 22 12 7Mon, 1995Magic vs. Bulls -- Johnson's PER 9. I thought you had to be 70 to have a legacy. to a record-shattering offensive performance in 2013 and to this Super Bowl matchup with a team, he cost the Islanders and two draft picks (a first- and second-rounder). The focus has been on among Rangers trade candidates, 15)Arron Afflalo (No.
45:00 +1:11
Stars square off
'State-sanctioned violence'
Boarding a vessel on the Nile is to peel back millennia and slow down to river speed as ancient temples, oxcarts and palm trees pass by,Michael Kors Handbags, unaltered since Pharaohs ruled the roost. The Nile is more than the lifeblood of Egypt. It is Egypt. Without its generous overspill, this parched nation could not exist,Michael Kors Bags, and though accounting for just 4% of Egypts surface area, the Nile Valley is home to 95% of its population.
He was using his h
",Michael Kors Outlet;The girls were teenagers. The defendant was in his 40s and he had no one to blame but himself.
ustos 2011'de kuruld

Moncler is a company that famous for outdoor sports down overcoats. At first, they made great success in producing professional ski equipment. Several decades ago, this company decided to enter the fashion industry. This decision let the logo got world wide reputation, and brought new fashion trends to this field too.

Women now believe that after a man wear a jacket made from leather mainly because it will conditions man more beautiful and seductive look considering that it makes a male who wear leather moncler outlet feel at ease. Moncler jackets are an emblem of style and styles.Varsity jackets still have not lost their appeal and have proven to get very popular to at the present time.Therefore, be careful of the sort of of fashion that you adopt and acquire a Moncler jacket simply because it has improved variety that is proved by recognition that as well as gained. Fashion changes every season but introducing something odd are considered a fashion faux there exists nothing that more. In case you are heading towards a destination that's on higher ground, expect a colder air compared for you to some location that's lower.

Save money and time at liquids time and on-line shopping. All around health looking lots of more conservative, in current fashions vein, you should have to visit online retail stores. In our own site cheap moncler, from time tested is the whole customers, you're able get your item five to eight days once you make a purchase. An essential factor of the Moncler coat is can will wear casual wear, and this can develop into a little little more form accessories but still comfort is required condition.

Moncler clothing is the react for most of the questions coming with a female thought in relation to its outerwear. Moncler clothing is one area which adapts to your busy approach to life. Moncler merchandise is evolving with huge pace, so women nowadays have a multitude of outfit jackets and options from which to choose. moncler jackets like tracksuits look awesome and put in your persona in the winter months.

There is a wide associated with down jackets available, something from those made with goose down and feathers to those made from synthetic down alternatives. Involving the down jackets, goose down jackets are the most luxurious. Goose down grows thicker and in bigger clusters than others of down, resulting in the higher-quality down jackets. Unlike duck down, goose down does don't have an unpleasant odor. In fact, include virtually no smell in any way. That is why Moncler jackets made from goose down, which may be this particular wise course of action.

We could save you about 49%, Moncler outlet, Moncler coats, Moncler vest ,Moncler Outlet Sale within our store. Divulge your Moncler jackets, Moncler Jassen, Moncler clothing, Moncler coat to shield against this cold winter!

The private Al-Yawm al-Sabi news foundation has announced plans to launch an English news website because of what it calls "misleading Western media campaigns targeting Egypt to destabilise the country, affect its security, disseminate rumours and spread disunity among its people."
Corner, Ajax. Conceded by Anthony Stokes.
Chair of governors Di Evans said he "made such a difference to people's lives - not just in Burntwood, not just in Birmingham, or England but worldwide".
One section is set up for those who enjoy sunning on teak chaises, while others might sip well-made cocktails at one of three bars on the wooden terrace constructed of Siberian larch.
"No service charge is compulsory, it can only ever be suggested," he says. "It actually works out better. If it was included in the price of the meal, the customer would have to pay VAT on it, and the restaurant would have to pay national insurance.
once there, one particular rnch owners barbecue grill off the floor dinner and furthermore help ice cubes very cold refreshments.
2011 October-November - Presidential elections. President Johnson Sirleaf wins re-election,Michael Kors Outlet. Her main rival boycotts the second round,Michael Kors Outlet.
Dealers were also digesting a string of manufacturing figures from Asia to the United States that pointed to a global economic slowdown.
Bishop,Michael Kors Outlet, 28, returned to action after four months out following a back operation and is set to face Connacht.
We in are convinced our list price category would have yet to completely advantage from command of all gaga abilities, director of a homeowner Direct, And all the structures and infrastructure ventures we make during the past year.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 [192] 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480

Post Comments :