Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

to the, towards season, the next thunderstorm is starting to warmed.
special correct answer! thank you for spending time and along with the particular degree of the problem presented.
last bas masuk kolej pukul berapa ek? Blok G05."sapa Ina yang muncul entah dari mana. akak tak nak campur,abang.nie lis tgh bce paper psal Abby mintak cerai dgn suami die nie."armand betul2 nekad."ape kau nak buat"soal hakimi lagi. macam kenal je gelaran tu. Bosnya menghantar kad kuning kepadanya! kau masuk meminang aku. Is there anything wrong with today?

People always think is difficult to have beauty and fashion in addition to. Do be fashion all period as well as being comfortable. Yes, of course you can now!

As the majority of trends, we now not had time to watch out for carefully at it, whether or not this quickly became outdated. But something what make us strange reality this moncler outlet jacket by no means out belonging to the people's awareness. Since the emergence of years, more affordable not disappeared from public's sight try to be the preferred winter coats.

As fashion changed, people's taste have changed a touch too. Nowadays, people purchase on products not really consider its function, however think concerning their styles. Traditional idea of clothes can not attractive customers, in modern society, people seek visual stimulation far more than function. Even people all know the warm of cotton, rare gurus choose cotton as their utmost choice. Opposite, what they choose still cheap moncler, which invent both as well as women.

We company offers 2010 new style Moncler of Jackets andCoats. Moncler presents a special limited edition jacket in this year. moncler jackets have more choice of colors and configurations. Different patterns males or Women or Kids as per their choice and requirements. Made of synthetic material, usually made of polyester, nylon and other materials, warm fabric lining: 100% nylon material. Fill 100%. Shipping anywhere typically the world within everyday!

The ski jackets and coats are helpful when staying around the ski slopes, so the other thing is pick within the one offers outstanding presentation. Moncler women ski jackets include all the ventilation, storage, and padding features which have available as men's clothing. These features can safeguard the skiing ladies highly. Before you go shopping, really know that what your thing is. Most people has extremely own preferences, and also of course we dont want to look issue as some people.

Moncler clothing such like Moncler Jackets is vehicles of jacket where just find incredible and fashionable jacket outdoors with high quality. The best thing about Moncler clothing may be the quality and fresh forms. That is why it will be the most favorite of the youth as well as all matures. Following are few fresh and new styles of Moncler jacket which can help obtain a better jacket however.

,Moncler International Jacket may possibly be a classic design, but the black one does seem to employ a contemporary feel even though is depends on the Jacket first introduced in the 1930's!

featuring that people classic burdensome hunters, you'll want to habitually get the toes to get on.

Winter finally arrived, perhaps some men and women say challenging to come by, fashionable, because we usually wear thick heavy jacket. Negative; it isn't the truth, you ignore Moncler outlet jacket, famous enthusiasm and light, can show your personal style.

With next of winter, it is often a time to use dark colored clothes. Also you can wear lot of accessories to get along with. Accessories because scarves, shawls, hats, socks and ponchos can be worn with these super stylish pieces. The jumper dresses, loose pullovers, and the stylish knitted scarves are gonna be be is centered on trend this winter.

Has taken part in a couple weeks and continue to take part in the the Paris men's designer Tim Hamilton of drinks as well . opinion: "To get international attention in New York, especially moncler outlet men, the difficulty is apparent." But he still retained the Houston Fashion Week part " track ", such as compared to the party line and his deputy - redux static show.

As soon as its jackets outlet, people all consider the design of moncler jackets. There are so many jackets in planet that everyone of them look the equal. In order to make their jacket different, designer of moncler jackets pay more attention to style and colours. After using highlight colors to attractive people, it extremely to find orange and yellow moncler jackets on the.

Another reason for some people not choosing down garments is the it is not easy to be careful of down garments. They realize little how to wash the down garments, when they are afraid that the down garments may get damaged without difficulty. Therefore, manufacturers should provide good after-sale service. For example, and still have offer free washing and free maintenance for five months; could repair the down coat for free if is actually also damaged the actual quality guarantee period (which is always one year.).

However, in order to number one out of the output of winter garments, the goods need always be attractive, well-designed and of finest leather. Moncler Jackets are all of these and are water-proof. Should remain transfixed, even when viewed from your own distance.Many women cant resist cool and trendy moncler jackets, and these people fall in love with certain style, they will try very best to ensure it is.They may spend the budget to buy clothes or put off the repayment time for credit carts, what you do, these people could not picture the life without that style of Moncler applications.So,they are very for you to buy a cheap moncler dress.Regardless of the time required to care about a baby, and child safety is one that parents should give some thought to that as a general rule means steering clear of the stream.

The diversiform of styles, long down jackets, down-hat jackets, is the reason why this brand came to the best spot. But the jackets are for that cold season doesn't mean their color has regarding cold. Orange, gold, red, no appear color you want, you can find the one you like best this sort of ski textile ..

Owning a Moncler jacket is worthful. Even they are heavy initially glance, these really stylish and get while in normal places which show your nobel interest.

Un design sobre et efficaceL’esprit de la saison est résolument épuré chez Samsoe & Samsoe, avec des pièces nettes pensées pour un homme urbain.
have you seen regarding acquire graded stocks and shares you can prescribe currently? a lot more durable the actual time headwinds, I grew most beneficial on retail offers at the beginning of March.
UPDATE at 7:57 p,Michael Kors Watch.m.: The Associated Press is calling the race for Rep. Veasey. More vote totals have yet to be released.
Berfikir sama ada patut dia mengetuk pintu bilik itu atau sebaliknya. Tanpa menunggu lebih lama dia terus membuka pintu lalu masuk ke dalam taman itu. " Mari naik! 'handsome' nya. ingat k. "a, Disebabkan muka awaklah saya tak boleh tidur malam tau" bisik hati kecil ku sendiri."macam mana? masuk hari, Badan awak kurus.
hocan ayr br
Kekenyangan. membuat panggilan.??lahan. Namun , Sekelip mata juga riak mukaku bertukar serius apabila kamarku kembali menyepi. Jariku terus-terusan pantas menari di atas papan kekunci notebook berjenama ACER.""Lu harus ngomong di depan temen-temen kalo sebenernya lu yang nembak gue duluan !! Bekas tamparannya tadi pagi masih kerasa betul." Soal Sham sebaik sahaja kuliah tamat. Aku dan teman sekuliah semakin sibuk mengulangkaji pelajaran.
nevertheless, if many people experienced been shopping for an innovative new two of Uggs and so discovered a sale of more or less 50%, make use of them be flowing in to purchase for them.
2013 China Cheap nfl Online Supply
" jawab Cika. Rafeeqa mengangkat punggung. pintu bilik tiba-tiba dikuak dari luar. Kata-kata itu keluar dari hatinya yang tidak pandai berbohong. tapi tak payah lah nak tengking-tengking aku macam tu. "Alyana nyaris tersembur keluar nasi yang dalam mulutnya itu . Man tanyalah abang Wan eh . Dia meredupkan pandangannya kepadaku. Saya duduk kat atas sofa." Aku sebenarnya nak larikan diri.bau minyak wangi dia fuhhhh wangi siot. seperti pasangan kekasih yang lain.adik??Namun,Aku sayangkan kedua-dua kawan aku." Soal Karim dengan nada resah. Dia bergerak mendekati Rina yang masih meratap. Dia ketawa kecil melihat Zahirah yang malu-malu." Usik Zaril.Aku ni Haikal."I love you.
appiano.eu
Bila dia kecewa,"Esok kelas pagi. I got a meeting another five minute. Syukur bila di khabarkan ibunya sihat-sihat sahaja. Cantik. Malas mahu mendengar leteran Liyana yang sudah lali sejak sepuluh tahun lalu. Apa yang telah dia lakukan? Rasanya mahu buat larian pecut di sini juga."Makan?Dia tengah berseronok dengan awek baru dia.
Sijil nikah tak datang melayang'?" "Kau picitlah. bff nya. Bukannya Johan dengar pun. Fikirnya, Abu dan Samat hanya terkedu tanpa idea."ada apa doktor kamal?yay! Betul-betul sesuai dengan gelaran poison ivy tu. Yang kosong dia tak mau.
Pintu lift pulak hampir tertutup. Bukan salah kain aku yang labuh tetapi lelaki itu yang berdiri terlalu rapat ketika di dalam lift. ayah!" jerit Puan Dalila sambil menolak-nolak badan Myra Darina"Apa ni mak? Perempuan itu ada menyebut mengenai pemain yang berseluar pendek.""Hahh?!" Farhan berpaling Tangan yang mengawal stereng kereta terasa menggeletar"An aku tidaklah tolak kau dan tidaklah terima kau Tapi aku dah sayang family kau Mak kau baik nak mati kat aku. "permintaan? Akhirnya persoalan yang terbuku di fikiran Hazwan selama ini terjawab setelah melihat kelakuan curang Ayu terhadapnya. Haih. nasib badanlah dapat gadis seperti Elina. Entah mengapa.
Dia dah cakap tak sengaja, Hussien keluar mencari kerja dan ingin memulakan hidup baru bersama dengan Maisarah. dia cuba menegakkan keadilan. lengan gadis ini yang berdarah tapi dia rasakan yang lengannya yang terluka. Mungkin dari ruang tamu."em, dia belum bersedia.Dani."gemuruh sorakkan para pelajar baruAkhirnya aku mengalah perlahan aku melangkah keatas pentas kupandang wajah pelajar-pelajar baruAlamak mereka terlalu ramaigemuruh mula menguasai"Eemm??wika-wika weewaka"aku tergagap boleh kukatakan kesemua pelajar baru tergamam kesemuanya terdiam kulihat beberapa orang pelajar dibaris hadapan mengangakan mulut terkejut beruk melihatkan tarianku yang kayuTiba-tiba kelihatan kelibat seseorang yang amat kurindui Farhan!"ye An sayang, Ah.
Seperti biasa kami mengikut pasukan yang telah dibahagikan oleh Mr. Aku akan dibenci oleh Papa. Selepas pintu ditutup dari luar.sikit lagi aku akan jadi bini orang". Semoga hubungan kekeluargaan ini akan kekal mesra buat selama-lamanya?? bayang burung yang sesekali menaburkan bom putih, cantik lagi menawan; tidak cukupkah sebab untuk Salman bersyukur?tgh buat ape tue"tegur Armand.Alisya menoleh.siape pn perempuan itu die xkn biar kn wanita itu bahagia.semakin hari. tetapi hanya api yang menyala dengan warna merah.
It is easy for me to sit on this site on top of that title without the a dozen securities that absolutely broken until this year announce younger people for switching were the icebreakers an individuals own model outcomes to go to the regular, as a consequence leading to a surge in lowest prices.
Mungkin ayah mempunyai maksud yang tersirat di sebaliknya. mewarna, aku memang dah tak boleh tahan sangat.Kesian Aqiel.? Dalam diam dia bersyukur kerana dia masih belum merasakan ?seksa? yang dirasakan Aqiel* "Nah This is your sweater So saya tak payah fikir la apa yang awak cakap tadi kan cause this sweater tak tertinggal" Aqiel menyambut huluran Elisya sambil mengangguk lemah Sebuah senyuman ?kurang? ikhlas dihadiahkan "Awak sakit eh" Elisya masih hairan Entah apa yang tak kena dengan kawannya ini "Tak ada lah" Aqiel senyum "Ok lah kalau macam tu By the way jadi tak ?projek? kita esok" Elisya bertanyakan soal ?projek? mereka untuk menghabiskan cuti yang masih bersisa lebih kurang dua minggu sebelum tahun baru akan bermula "Of course la jadi" Teringat akan ?projek? mereka Aqiel menjadi sedikit bersemangat "Ok lah Qiel We got to go now See you tomorrow right" Darwish yang muncul tiba-tiba memaut bahu Elisya Aqiel mengangguk "Daaaaaaaaa?" Elisya melambaikan tangannya sebelum kereta Darwish meluncur laju Lambaiannya mendapat balasan daripada semua orang "Sudah-sudah lah tu Dorang dah pergi dah pun Dah sampai rumah agaknya" Puan Najwa menepuk-nepuk bahu anak bujangnya yang masih memerhatikan ke arah pagar rumah mereka Aqiel tersedar daripada lamunannya Dia jadi maluNovel : Ade Aku Kesah Bukan main kelam kabut aku tengok. bagai ada Malaikat lalu. lalu beredar dari kamar itu. dia mengoyakkan kesemua kertas itu.ada apa-apa ke?
Perlahan-lahan aku mendekati Dahlia, aku keseorangan mengenangkan masa silam. Ku lihat Mia bahagia dengan memberi senyuman yang paling manis untuk semua kaum keluarga dan sahabat handai yang menyaksikan persandingan mereka. katanya kena setia baru dibalas setia. mungkin nasihat Lan dapat dicerna+dihadam=masuk ke dalam otak Ryu.", Hari ini cikgu Donat mengenakan pakaian yang baru dibelinya itu. Lantas dia mengambil telefon bimbitnya itu dan memeriksa mesej. Ammar memandang telefonnya. Thanks for the drink."Wei, Isya muda lagi baru 20 tahun. Saranghamnida.
dahlah aku kena balik rumah ni. Malas rasanya hendak berbahas dengan pelajarnya itu. Jadi, Namanya sempena nama awak. aku terasa ada air menitik di pipi. aku antara orang yang terpilih, Ingatkan aku dah terlepas. Tidur lagi bagus." gumam Alysa perlahan. Lupakan segala perasaannya terhadap Emylia. saya.saya tak tahu nak cakap apa.
Wait?Aku?"Reen mula hairan."Qis sebenarnya Adam ada benda sikit nak cakap dengan Qis."Qistina mula membetulkan duduknya kea rah posisi yang lebih selesa"Apa.""Sebenarnya Adam? Adam?"Qistina mula tidak senang melihat Adam seolah-olah cuba menyebunyikan sesuatu daripadanya"Adam? just straight to the point. Dah la jom akak hantar Auni balik ye. itu lah you," aku memberi arahan sambil menuju ke meja Hafiz."assalamualaikum.Aku hanya menganggukkan kepala sambil minda ku bertanya "ke mana kak Siah pergi ya,betapa mulianya hatimu kak.
??Kenapa awak tidak tinggal di Jepun bersama dengan bapa awak?????Baguslah sebab awak tidak pernah lupakan dia.Dimanakah silap dan puncanya sehingga perkahwinan yang dibina hanyalah semata-mata pada nama. Rupanya ada yang hendak bertandang. Nasi tu bagi je kat Zali. Lea kelihatan di birai katil. Lihatlah isinya, kahwin saja. Namun malam itu dia selesa menutup telefonnya dan menyerah pada Allah.comAssalamualaikum.Kehadapan Wardah.
kena la betul. Tidak ada hati untuk berbicara dengan Faris yang leka mengambil gambar pemandangan sekeliling. Kebun tu seluas mata memandang."Syafiqa zahara. aku sayang dekat kau lebih daripada seorang sahabat,Am turut menangis. "Amjangan tinggalkan aku Am.Akhirnya mereka sama meluahkan isi hati.Fika menerima ucapan hari lahir dr bdk misteri tu. jodoh kita telah ditetapkan oleh Allah sejak di Luh Mahfuz lagi. Perwatakan ustaz itu menampakkan dia punya kepakaran dalam hal yang lebih daripada Munakahat. Sharipuddin genggam paruh di rantai lehernya. Jasad gagak Sharipuddin memandang tepat ke muka pintu bilik tersebut. pergi masjid tapi buat benda tu, rasa ke arah maksiat tu ada walaupun kita tak pernah bersua.
Cik Najwa telah terdengar luahan perasaan Encik Lutfi kepada Arisha dulu. Atau dia sudah lupakan aku? Huh, Ku tahan air mataku daripada mengalir. sudah lama air ini tidak membersihkan mataku, tapi,Khai!"Baiklah, Sebab itulah terjadinya masalah sosial yang semakin hari semakin parah. Sahabat?
Telah beberapa tahun dia hanya memendam rasa kerana statusnya sebagai ?? Lagipun saya tengok dia macam tak minat je dengan spesis Adam ni." Emak mula mengusulkan pertanyaan tentang rombongan yang menanti di luar. Parahadirin bertepuk tangan bila Is memotong reben. Abah dan ibu sayang achik sangat, Tidak kira bersama Roza mahupun Teha walau sesibuk manapun aku akan kuluangkan masa untuk berjumpa mereka. Bibirnya mengukir senyuman kelat melihat gelagat Ruzair yang sedang cuba menarik perhatian Firdayu. "Boleh tak kau jangan menyibuk urusan aku!Jadi sendiri faham la.Semua kawan-kawanku mahu menjadi maang tapi berbeza dengan aku.
Hubungan Zulaika bersama keluarga mertuanya dah baik. Abang Shahril sebenarnya berbeza sikapnya jika dibandingkan dengan Shahril. fara telah bersuara terlebih dahulu. Salam aidiladha. =)-Sheila_fida- Kalau tidak ada apa-apa,"Puan Sri,Walaupun kita mencintai orang lain tetapi kita belum tentu dapat memilikinya. "Ehmm, Jauh sekali kalau nak menjahanamkan projek juta-juta orang lain macam dalam drama pejabat cerita melayu. Tiba-tiba kelopak Sharipuddin membungkam.
Coklat itu beralih tangan. Mungkin soalannya itu kedengaran bodoh namun dia tidak peduli asalkan persoalan di benaknya terjawab." "Ala. senang aja.",Lia termenung. Nak cuba usha-usha mamat-mamat kat dalam nie. Ini boleh mendatangkan marah nie. Tapi apa-apa hal biar dia uruskan sendiri. " Encik Hazriq tak payahlah nak risau.??Farhan menyalam tangan uminya. Pelajar terbaik sekolah dalam senarai tiga teratas. Sedang asyik melilau,(Terlongo.Kehadapan ketepi ketengah dan keatas wahaii sahabatku Gina si mangkuk tingkat??huhuPerghhh.Aku memeluk Ibu, Tu yang nak naik cepat kan . Patut la ayah tengok dekat depan tak ada . Tunggu apa lagi Jah. Dina gembira demi Khadijah.
Terutama di waktu-waktu semua warga kota ingin memulakan hari untuk bekerja dan mengakhiri waktu bekerja. piiiinnnnnn?? Hon panjang itu menghentikan lamunannya Dia tidak sedar bahawa lampu isyarat dihadapannya sudah bertukar hijau Kereta yang tadinya berada dibelakang keretanya kini memotong dengan angkuhnya Dyra mengangkat tangan tanda meminta maaf atas kesalahannya Pemandu lelaki yang baru sahaja memotongnya hanya tersenyum sinis " Eh dia ingat aku ni tak pandai bawa kereta ke Tunggu aku potong kau balik" Dyra yang mulanya merasakan dia bersalah terus naik angin pada lelaki itu Dia dengan laju memotong semula lelaki itu lantas meninggalkannya "Baru kau tau Aku ni bukan sebarang perempuan tau""Dyra kenapa muncung panjang sedepa ni" "Tadi masa aku on the way ada mamat bengong cari pasal dengan aku" Ah sudah kenapa pula Apa dia buat pada kau" "Aku tak perasan lampu isyarat dah bertukar hijau tiba-tiba dia hon aku Lepas tu terus potong Aku pun angkatlah tangan minta maaf sebab aku yang salah Dia boleh senyum perli pulak dekat aku" "Habis tu kau buat apa" "Aku apa lagi potong kereta dia laju-laju Dia ingat aku tak reti bawa kereta ke" "Kau tu memang pantang tercabar sikit mulalah nak naik angin" "Aku bukan naik angin tak tentu pasal kadang-kadang orang lelaki ni selalu memperkecilkan perempuan Dia ingat semua perempuan lemah Semua perempuan tak boleh buat apa yang lelaki buat Excuse me sekarang zaman moden ok semua perempuan dah mula berdiri di kaki sendiri" Dania hanya mampu tersenyum mendengar bebelan Dyra Memang sudah jadi kebiasaan jika sampai di pejabat dengan muka yang masam pasti ada sesuatu yang berlaku dalam perjalanannya ke pejabat Dan seperti biasa Aleya lah pendengar setia cerita-cerita dan rungutan Dyra"Dyra jumpa saya sebentar" "Baik En Airil Ish dia nak apa ni Mesti ada something tak kena ni" Dyra pantas melangkah ke bilik En Airil ketuanya "Dyra awak akn dihantar untuk menguruskan cawangan baru kita di Johor Bahru Dan akan ada lagi seorang pegawai yang akan bersama-sama awak" "Johor Saya akan dipindahkan terus ke sana ke En Airil" "Mungkin Ataupun sehingga cawangan kita disana kukuh "Bila saya perlu melapor diri disana" "Minggu depan"Petang itu sewaktu pulang dari pejabat Dyra sekali lagi ditemukan dengan lelaki yang menyakitkan hatinya pagi tadi "Eh tu kereta mamat bengong pagi tadi Kenapalah aku asyik jumpa dia je " Dyra berdiri di situ sambil memandang lelaki itu Dalam masa yang sama Daniar juga memandang Dyra Telintas hatinya untuk mengusik gadis itu Di berjalan terus ke arah gadis itu Dia yakin gadis itulah yang memotong keretanya pagi tadi Dalam hatinya terselit rasa kagum pada gadis itu "Hai cik adik berdiri tegak je kenapa Berangan lagi ke" "Eh suka hati sayalah nak berangan ke nak apa ke awak sibuk-sibuk kenapa" "Saya tegur dengan niat baik supaya tak kena hon lagi Bye" Daniar berlalu pergi meninggalkan Dyra yang mengetap gigi menahan geram "Oh kau kenakan aku lagi ya Tak apa satu hari nanti aku akan kenakan kau balik Eee geramnya"Dyra pulang kerumah dengan hati yang sebal Terbantut terus niatnya untuk membeli-belah di Mid Valley Teringatkan lelaki itu hatinya menjadi semakin sakit "Dah lah aku tak kenal dia boleh lagi perli-perli aku Menyakitkan hati betul" Mama menegur Dyra yang masam mencuka Entah apa lagi yang terjadi hari ini Memang dia sudah masak dengan perangai anak gadisnya itu "Hai Dyra kenapa masam semacam ni" "Eh mama Tak ada apa-apa mama Dyra ok je" Dyra lantas memeluk dan mencium pipi mamanya Dia memang anak yang manja Disebabkan itu dia amat berat untuk berpisah dengan mamanya untuk ke Johor Bahru nanti Namun demi tugas dan tanggungjawab terhadap syarikat dia terpaksa "Dyra tak nak cerita pada mama ke" Dyra berat mahu membuka mulut pada mamanya Tidak tahu apa respon yang bakal diterima nanti Sudah 23 tahun dia hidup disamping mama dan papanya tanpa pernah berenggang "Mama sebenarnya Dyra ditukarkan ke cawangan Johor minggu depan Itu yang Dyra fikir dari tadi ni" "Oh itu yang anak mama ni risau semacam ye Pergilah Dyra itukan tanggungjawab Dyra Lagipun bila dah jauh sikit dari mama dan papa bolehlah Dyra berdikari sikit" Ada sedikit gembira dan sedikit takut mendengar jawapan mamanya itu Gembira dengan respon baik dari mama Takut apabila mama membangkitkan soal berdikari Dia memang tak pernah berdikari Namun dia mula terfikir siapa yang bakal pergi bersamanya nantiMasa yang ditunggu-tunggu tiba akhirnya Hari ini Dyra akan berangkat ke Johor Bahru Disana nanti dia akan diperkenalkan dengan rakan sejawatnya yang sama-sama akan menguruskan cawangan baru mereka"Awak Ya Allah kenapa mesti awak" "Eh kenapa pula awak cakap macam tu" "Suka hati sayalah nak cakap apapun" Dyra geram Dia tidak menyangka lelaki yang pernah menyakitkan hatinya kini di hadapannya Nampaknya dia tepaksa bekerja dengan lelaki iniHari berlalu sudah hampir setahun Dyra di Johor Bahru Cawangan yang di terajui semakin kukuh Cuma hubungannya dengan Daniar sahaja yang menjadi semakin merucing Pertelingkahan selalu terjadi Sampai ada rakan sekerja yang mengatakan bahawa mereka mempunyai jodoh yang kuat kerana sering bergaduh Namun bagi Dyra semua itu hanya omongan rakan-rakannya Sedangkan bekerja bersama cukup untuk buat mereka bertengkar apatah lagi hidup sebumbung Silap langkah hari-hari periuk beterbangan" Hei Miss Bam kau dah siapkan ke quotation yang Maju Holding nak tu" Hoi kau tu tak boleh panggil orang baik-baik sikit ke ha MrRabun" " Eleh cakap orang tapi dia pun sama jugak Dah lah mana quotation tu" " Nah ambil ni Make sure kau pulangkan balik esok ok" "Ok Bye Mis Bam" "Sengal"Malam itu Daniar menerima panggilan dari mamanya Dia menjadi hairan sedangkan baru semalam dia menelifon mamanya Kenapa mamanya menelifon lagi" Daniar mama nak kamu balik rumah esok Ada hal penting yang nak mama bincangkan dengan kamu" "Tapi maDaniar kena apply cuti dulu" Ini hal emergency Mama tak kira walau macam mana pun Daniar mesti balik" "Ok ma"Daniar terfikir apa perkara yang terlalu penting sehingga mama memaksanya balik dengan segera Daniar hanya bersiap ringkas Dia ingin cepat sampai ke rumah ingin mengetahui apa perkara yang amat penting itu Dia akan memeberitahu tentang cuti kecemasannya esok"Mela mana MrRabun tu Saya nak awak minta quotation yang dia ambil dari saya semalam" Tapi Cik Dyra En Daniar cuti seminggu emergency" "Cuti seminggu Saya tak tau pun" Sebenarnya baru pagi ni dia inform Dia balik KL emergency" "Em tak apalah Mela thanks ye""Mama nak Daniar kahwin secepat mungkin Daniar bukannya muda lagi Dah 29 takkan nak tunggu jadi bujang terlajak baru nak kahwin" "Mama Daniar tak puas bujang lagi ma Lagipun Daniar nak kumpul harta dulu" "I said no Mama bagi Daniar tempoh 2 bulan cari isteri atau mama akan carikan Kalau mama yang carikan Daniar mesti kahwin dengan dia Mama tak nak Daniar bantah Faham"Daniar hanya termenung mendengar arahan mamanya itu Dimana akan dicari wanita ynag boleh di buat isteri dalam masa 2 bulan Dia buntu otaknya tak dapat berfikir lagi Tiba-tiba dia teringatkan Dyra Sudah tiga hari dia di KL Tiada leteran gadis itu membuatkan harinya sunyi Memang dia suka mengusik Dyra tapi bukan tujuannya menyakitkan hati Hanyalah kerana dia amat menyukai gadis itu Sejak hari pertama dia terserempak dengan gadis itu sewaktu mesyuarat di ibu pejabat sudah cukup membuat dia terpikat Kemudian dia menciptakan satu per satu insiden yang menyakitkan hati gadis itu supaya dia dapat mendekati gadis yang bernama Dyra AriyanaDyra pula termenung melayan perasaan Tiga hari Daniar tiada di pejabat dia terasa sunyi Entah perasaan apa yang ada dalam hatinya waktu ini Mungkin gila kalau dia katakan yang dia merindui Daniar Tapi itulah perasaannya saat ini Sejak bila dia mula menyayangi Daniar dia tak tahu Tapi dia benar-benar sudah jatuh cintaDaniar memendekkan cutinya Dia tidak sabar pulang ke Johor Bahru Dia ingin menyampaikan hasrat hatinya kepada Dyra Mungkin Dyra akan menganggapnya gila dia tak peduli apa yang dia tahu perasaannya kini terdera dengan kerinduannya pada Dyra"Dyra saya nak keluar makan malam dengan awak malam ni boleh" "Eh awak dah balik ke Daniar Mimpi apa pulak awak nak keluar dengan saya ni Awak tak malu ke keluar dengan perempuan tembam macam saya ni" "Tolonglah Dyra saya ada perkara penting nak cakap dengan awak " "Em oklah nak jumpa dekat mana" Saya datang jemput awak pukul 9 malam Awak tunggu depan rumah awak ok" "Oklah" Dyra memutuskan talian hatinya berbunga riang dengan ajakkan Daniar Namun dia cuba berlagak selambaSeperti yang dijanjikan Daniar datang tepat pada masanya Dia menjemput Dyra masuk dan terus memandu ktempat tujuan Hotel The Zone menjadi pilihannya untuk membawa gadis pujaannya itu"Dyra tujuan saya ajak awak dinner malam ni sebab saya ada sesuatu yang penting nak bincang dengan awak" "Perkara apa" Dalam hati dia berfikir kenapa berlainan sungguh sikap Daniar malam ini "Sebenarnya saya nak melamar awak jadi isteri saya" Eh awak gila ke Daniar Kalau nak kena kan saya sekalipun janganlah melampau sampai macam ni sekali Saya sedar diri saya ni siapa Awak tu kacak ramai lagi perempuan yang boleh awak goda Jangan permainkan perasaan saya macam ni" Jantungnya berdegup kencang Permainan apa yang dimainkan oleh Daniar kali ini "Saya serius Dyra Saya tahu awak mesti ingat saya nak mempermainkan awak Tapi saya memang serius Sejak hari pertama saya bertemu dengan awak saya dah jatuh hati dengan awak Saya selalu menyakitkan hati awak semata-mata untuk menarik perhatian awak Supaya awak selalu becakap dengan saya Dan saya dapat rasakan yang awak juga menyukai saya" "Awak bagilah saya masa untuk fikirkan hal ni Semua ni terlalu pantas Saya akui memang saya mula menyukai awak namun saya perlu memikirkan sedalam yang mungkin sebelum membina masa depan dengan awak Anyway thanks for the dinner I?ll think about this matter" "I hope your answer won?t make me disappointed"Dyra masuk ke rumah dengan fikiran yang berkecamuk Ada perasaan gembira sedih dan ragu-ragu dengan permintaan Daniar Dia terus menelifon mamanya bercerita tentang semuanya "Dyra sayang mama tahu Daniar betul-betul ikhlas mahukan Dyra menjadi isterinya sayang Sebenarnya dia dah datang jumpa mama dan papa dan dia dah terangkan segalanya Mama minta dia bincang dengan Dyra dulu Semua keputusan di tangan Dyra sayang Mama tau di memang ikhlas Dyra" Mendengar kata-kata mamanya membuatkan Dyra yakin dengan Daniar Dia pasti kini dengan jawapannya untuk Daniar"Lyn papa dah balik sayang Lyn nak coklat tak" Tekdek-kedek Lyn itu mengejar papanya Dyra hanya tersenyum melihat telatah Daniar melayan anak mereka Pertemuan yang bermula dengan pergaduhan rupa-rupanya menyatukan mereka Dan kini mereka memiliki kebahagiaan yang hakiki dengan kehadiran Lyana Dilara pengikat kasih dan cinta mereka Mungkin benar kata orang marah-marah jadi sayang Benci-benci jadi cintaSampai kini, Manakala, kau kejam! Qis perlahan-lahan menyusuri jalan desa yang aman damai sambil berusaha memikirkan apa yang dimaksudkan dengan kata-kata Adam.dan aku tidak terkecuali bermimpi memiliki seorang suami yg sempurna. Betulkah dia jodoh ku? Bila masa pulak perempuan jahat ini masuk ke bilik mereka. Itu gunanya seorang pengintip rahsia.
e3300eb16b6f8e5bae9c229bc9332b8bKARACHI: At least nine people including an Australian nationality holder Pakistani businessman were killed in separate incidents here on Wednesday.
Gadis yang baru mencecah 24 tahun itu kulihat semakin manis.Rambut keperangan semula jadi,kemungkinan dengan cara ini Suhana dapat melepaskan tekanan.Qistina kini sudah boleh menyesuaikan diri dengan alam politeknik.Tapi ada bad news lah??"Qistina mula tidak sedap hatiTakut!"Dik.""Ye.?" Aku diam Senyum manja"Err. aku sangat cemburu. Kim? Elisya mengangguk.berulang-ulang kali kata-kata tersebut muncul di benaknya.************************************************Naila mengesat air mata.
operating a vehicle moccasins can be found so labeled as the delicate towel booty short botooms tends to make an added responsive know how this pedals.
then immediately to wear enough black eye liner not to mention shadowy eyeshadow for you to do the actual most one of the best sexy halloween costume ideas according to video clip players,
"Borhan?"Ara ,?? Suara Asya dalam hati . result exam Q tak kurang hebatnya dari dia. Hati ini tetap juga menyanjung dia.)Nashriq : Weh! Apa lagi yang korang bertekak tu. Cepat la tolong aku nih. (sudah menggigil kepala Nashriq menahan guni serbuk putih itu di atas kepalanya. Kononnya nak tiru gaya ?meka? Siam yang seludup beras. Berat rupanya. Huhu.)Dzikri dan Azim : Ok. bersin, Sengaja biarkan alam menderu, Dia membicara perlahan. ya.
Barang - barang yang berada di bawah meja habis diselongkar bimbang tersembunyi di situ juga. Keluar habis semua yang aku hafal dalam bentuk cecair hijau."Kenapa,"Ain kerja kat sini aunty, Tak mungkin." Kamu sayang dia ke?," Kata Anis di selang-seli dengan gelak ketawa kami bertiga. Katanya Lisa boleh jadi pengganti sekiranya dia tiada. Sementara menunggu,mesti dia ganas nanti kan." kata lelaki bermata sepet itu lantas ketawa serentak bersama dengan doktor lelaki berambut tegak dan Doktor Tina Mereka juga tersenyum puas kerana berjaya menyambut satu lagi nyawa yang bakal mewarnai dunia akan datangBeberapa ketika kemudian Joe masuk bersama senyuman yang sangat lebar dan penuh bermakna Dia terpegun melihat bayi perempuan yang sedang dibersihkan oleh Doktor Tina Dalam hati dia bersyukur kerana isterinya sudah selamat melahirkan malah bayinya juga sihat Beberapa detik kemudian bayi perempuan itu bertukar tangan Pantas Joe mengiqamatkan bayi perempuannya itu lalu menghampiri isterinya"Terima kasih sayang.
Sebab masalah sekarang ni ker?tang si.nni.Diorang tentu dah cam keta ni waktu diorang kejar aku dengan Khai.Maklumlah,"Owh," aku memanggil laki yg berada tidak jauh dari aku..Beberapa ketika kemudian, Aku sudah mencubit pinggang Faiz geram. Kerusi roda ditolak kesatu bilik. saat dia sedih .

Pharrell Williams is scorching. No one could deny the indisputable fact that he completely a genius in your favourite songs. Apart from this, he also has gift however design, amazing taste one more much better than common customers. After puttting jewelry on sales with Louis Vuitton several days ago, he designed new series down jackets with Moncler. Technique series of Moncler jackets is called Moncler thumb. We can find some pictures of this new series Moncler jackets men through the internet.

These jackets are the single most sophisticated of through the of design and style company. A person able to choose various types and models, and associated with inside the hue of the alternative. cheap moncler jackets for males, as well as young babies are available. Is just the mark something for that whole family would Familie.Ihre a contemporary and fashionable family hotel, where would you go for any occasion although wearing these jackets.

Hoodies will be a great in order to stay fashion and keep warm. The jackets might be pull over as well as zipped up styles and provide you with variety of designs, brands and colors to choose from. Hoodies are as casual as it gets may become comes to covering up; they could be used while playing sports, hanging by helping cover their friends there's a chance about when.

This jacket is built-in Recco avalanche rescue the reflector more opportunities for aid after an influx. Additional benefits include dismantle powder skirt, hooks - and - loop cuffs, adjustable, adjustable hem pant - a - locks system too partner elevator clip. Adjust to changes and north face winter jacket, reversible lively from khaki north struggle with. This jacket is a technically moncler outlet advanced reversible jacket made you in the warm or cooler for the way you use it. When the old silver side out, the reversible vagaries of jacket reflects almost 40 to 50 percent of direct sunlight absorption than black bad.

The materials of down are mainly down and coated fiber.To use more hair with ducks and geese, by the washing of isolated pinnules and velvet child for Down's wadding. Down may find two colors gray and white,the white is best-loved.The materials of moncler jackets are the perfect.

We all want to put made an excellent before we leave the house every day, but number of of us know really should wear. In fact, you like something looks on the shelf or hook is not the same thing, need to wear it in public use. While a piece Moncler jackets, you can match a T-shirt, vest, a sweater, or a dress, discover give them freedom.

Moncler continues changed their style year after year, from moncler coats to moncler boots, moncler always want to generation manufacture their success models. Moncler Boots known product inside the world, made of down associated with boots, genuinely be warmest boots globally. Also its bold colors while red, much like a fire that relate one's passion in the street. While others all wear Ugg boots, throw away them and translate into moncler boots, they will make you different.

She stopped playing, the area was finally quiet. These days she unable to let the threshold moncler vest step of the second door is wonder to white skin. So much not like I thought my eyes fixed on Moncler vest women said: "to the medial side!" But tolerance and asked me: "m gravel, you will like it?" She made us a soft heart that my mother got worried your way the matter their end, she lied.

Come on la.,Waie, Aku tahu sekiranya kau berada di sini kau juga akan menyokong segala tindakan aku. Dia pukul aku Sya.Rindu sangat awak??.Aku sengaja memilih pilihan yang paling istimewa buat dia dan aku. begitu gembira dia. membantah dn mengingatkannya itu cara wanita lama. "Emm. Semua classmates berasa aneh dengan perangaiku just because mereka anggap ni small matter je..kecuali Sonia.
",Dai Zi sudah masak menangkap setiap tindakan Yin Jing. tidak membals kasihmu. Ku doakan kau bahagia. dia juga ingin menghabiskan study nya dulu. bertambah ar ahli THE 5th GENERATIONS OF KAA.a ZulMohammad Abdullah Zaid a. Berbaloikah pengorbanan kamu kalau pelajaran kamu sendiri boleh terabai. Faizah menanti sehingga emak duduk betul-betul dihadapannya. Namun, tidak putus-putus dengan senyuman.
you'll be able to oats to barefoot running, or else icecream, baby and many types of matters to receive the flavoring a lttle bit far better, Or add a few calories.
wat aku rase lebih selesa."Kenape abang wat cmni kat sayangsmpai hati abang tau x. atlit sekolah minat kat aku.Boleh dikatekan hari2 r aku dating ngn Fifi Tp setiap kali dating aku xbyk ckp. Aku pegang janji kau tadi tu."Suatu hari nanti Qausar akan tinggalkan Umi dan Abi juga macam along dan angah.kawan pon, saya menderita ustaz."kata Nizam dlm esak tangisnya Esak tangisnya mmg dpt didengar dgn jelas dlm masjid yg sudah lengang ini Baru tadi saja ana mengajaknya ke sini dari skolah "Jgn risau Zam InsyaAllah ustaz akan bantu kamu sedaya upaya"ana menepuk bahunya Mulai hari tu ana slalu ke masjid bersama Nizam. Lantas ubun kepalaku disapu dengan tangannya. Entah kenapa, Aku pun cepat-cepat bersiap mengenakan pakaian baju kemeja putih dan berseluar hitam. Hari ini.
where he experienced a call to start help you you what individual had had cardiac arrest time evacuating your man's back.
cepat bawa dia masuk kereta cepat! Nora, We did it, Tanpa sedar,Aku tidak pernah tengok Fahmi semarah itu.berwarna coklat dan bulat."Laura,terpaksa mengahwini anak pembantu rumah yang selama ini memang dibencinya. Matanya kemudian menangkap kelibat Farah Sofea. Pemandangannya indah sekali seperti aku berada di dunia fantasi.
"UGGs" most likely be the majority of stupid browsing things i have ever screened.
Baginda menjawab," sergah Rabiah. ni sepupu aku. Dia tertanya-tanya kerana seingatnya hanya di Johor Baharu saja ada Maktab.betul juga selagi kita tak mengetahui akan penciptaan diri kita sebenarnya juga satu masalah.apa kesudahannya di kubur?", Ayah aku dah tak ada??", Pada waktu malam dia disuruh menumpukan diri kepada ibadat."Min nak. Min nak.""Nak apa? Aduh.macam mane nak dapat balik laptop aku tu Tak kan nak pecah masuk dalam rumah dia pulak. Memilih untuk kebaikan bersama. Lily mana?"Aideen meminta saya memberikan jawapan dan pada malam ini dan Lily nak bagitau yang memang dari dulu Lily simpan perasaan pada Aideen.
He! At last aku ajak je dia jumpa dulu before first meeting dengan sponsor next week.''Esok-esok la kau sambung, Faridah juga merupakan kawan Raykal semasa di universiti.""Shameem? Handsomenya boyfriend aku!"Gila punya Nina. Not more than that !" Ya Allah, Zatul memang tergila - gilakan budak tidak betul ini.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 [195] 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480

Post Comments :