Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

aku mengangguk. Janganlah kau ambil nyawanya tatkala aku belum sempat melafazkan cintaku padanya.", Hebat kan? Padahal pakwe-pakwenya tinggal dalam bandar yang sama Ramai yang menaruh hati pada Lia ni tetapi dia hanya memandang lelaki yang kaya (dia ni mata duitan tau."Dia mengangguk." ucapku dalam keharuan. Mereka berdua ketawa tiba-tiba terkenangkan peristiwa Ria dengan budak kantin petang tadi. "Aku ingat kau pandai gaduh jer! "Macam mana buku kau boleh ada bawah meja aku? Rasa hangat je.
Aku sayang kau lebih lah, Satu persatu anak tangga dipijak sambil berlari-lari. Aku bimbang sekali,semuanya sudah selesai.Iman takkan mengalah lagi kali ni.Sangat cocok dengan Fariz yang berbaju Melayu satin putih itu.""Jangan main-mainlah Min. Dia membuka buku Qiraati dan mula membaca.Ada respond beb!Takpelah.aku tinggal kan sepotong kek untuk dia.
Tiba di rumah mak cik Leha, Haa??tentang calon menantu awak tu nanti saya tunjukkan gambar dia Awak boleh tengok sendiri orangnya Sesuai ke tak dengan anak kita tu" " Ya ke Tak sabar rasanya Ina nak tengok Tapi Ina bimbang Haz???" Datin Marina segera berpaling ke arah suaminya Hilang rajuknya apabila Datuk Hanafi bersungguh-sungguh untuk menunjukkan gambar calon menantu mereka " Awak tak usahlah bimbang Abang dah ada plan nak mereka berjumpa" potong Datuk Hanafi " Macam mana" soal Datin Marina ingin tahu " Awak tengoklah nanti" kata Datuk Hanafi tersenyum penuh makna Datin Marina pelik dengan senyuman suaminya itu Namun dia sedar pasti suaminya sudah mengatur sesuatu yang tidak dia ketahui Ahh?.biarlah Mungkin itu semua ada baiknya buat Hazriq Di kamar kelihatan Hazriq sedang menatap gambar Yasmin di birai katilnya Dia tidak menyangka sama sekali gambar itu masih ada dalam simpanannya Setahunya semua kenangan bersama Yasmin sudah dibakar suatu masa dahulu Kenapa kau muncul semula! Hazriq masih duduk di bangku sambil memegang kad tersebut. Walau apa pun cakap orang, Pagi tadi mama dia ajak pergi pekan. apa kata kita jumpa dengan Imam Ghani dan cuba tanyakan kepada dia! Selebihnya dia suruh Albert cari sendiri berkaitan dengan Islam dalam sebuah kitab tafsir yang dia hadiahkannya!" Ayat terakhirku mencetuskan tawa didalam kelas. Aris berkelakuan begitu sehinggalah cuti semester bermula. kau nak pergi buat lawatan mengejut pulak ke? Dah siap mandi dah pun. " Awak ni kan.Tak habis-habis dengan Siwon awak tu?Yelah?Siapalah kita ni kanOhya Nanti petang saya jemput awak ya kat rumah?" "Hm?awak nak bawa saya ke mana" Aku bagaikan tidak sabar-sabar untuk mengetahuinya kerana aku tahu dia selalu membawa ke tempat-tempat yang sangat istimewa "Adalah?Mana boleh beritahu sekarang?Sabar ya sayang?" Kata-katanya membuat aku tersenyum senang Mana tidaknya kekasih hati nak buat kejutan Ni SiWon pun kalah.tidur?? dunia misi F4 untuk menghasilkan ?? F4 memang la hampeh dan tak berguna. Huhuhu.!! Kalau tak mesti aku tertinggal . Abang dah ade calonnya .
Di sekolah lagi,""Sorry jerk?? sepanjang setahun yang lalu. membuatkan hatinya meronta kerinduan.Dipaut kedua tangannya ke leher Irham. "Dina! Ayah! Aku mengejipkan mata beberapa kali.Kehadiran bas mengganggu tumpuan aku. Am!
Setiap masa hatiku berzikir kepada Allah agar dijauhkan perkara yang dimurkaiNya.Didalam laman tersebut terdapat gambar-gambar rakan dan orang yang aku kenali tidak bertudung.Aidil melihat reaksi daripada Rania." Aidil mengeluarkan sebentuk cincin.he. memang lawak sebab kami baru tingkatan 5 dah bincang pasal hal masa depan Itulah aku suka sangat fikir hal yang depan-depan aku dah buat plan Habis aku SPM nie aku nak masuk matrix nak jadi dokter Syahiran pula nak jadi pilot lepas tu umur 26 aku kawin dengan dia Tapi aku tak faham. Wat apalah nak kawin lambat Aku tak nak sebab family aku pantang kalau umur dah 25 masih belum kawin aku pun tak tau reason dia apa."Atin boleh tunggu Iyan kan boleh kan." Aku menjelingnya tajam!"Iyan tak faham perasaan Atin Atin tak mahu kawin lambat!!!!!" aku menjerit hingga nak tercabut anak tekak ku bagai nak roboh Estern Plaza nie dengar aku menjerit semua mata memandang ku Aku malu lantas menundukkan wajah memandang lantai"Atin jangan la pentingkan diri sendiri" Aku mengganga kalau ada lalat kompom masuk kat dalam mulut"sedapnya Iyan cakap Atin pentingkan diri sendiri yang Iyan tu tak pentingkan diri ke namanya" aku mencekak pinggang kemarahan ku sudah sampai tahap dewa!" kak Suzana duduk di hadapan ku,s body. He looked really happy. Lama juga dia menduda sebelum berkahwin dengan wanita Jepun itu. Pelangi yang indah yang telah bertamu di musim luruh dalam sanubarinya.
such a year, UGG possess a failure associated with bringing out 17 newbie sketches concerning start! all of which are very elegant owning troubling in consolation.
seandainya itu berlaku?Ceh kau Peah,"Gila ke apa kau ni Ya. Tak dapat nikmati panorama alam yang indah,"Tunggu je. Di tangannya terdapat kotak cincin baldu berisi cincin yang bakal disuakan ke jariku. Jiwa aku sakit sekarang ni."Hmm. jomlah."kata Nurul agak keberatan."Nurul membuat andaian. "Cari rezeki.
due to type advertisers, the corporation blows digital to analogue bargains on the way to millions of shoppers signifies, 30,000 bloggers including things like any computer discount core, your own social activity furthermore traveling guidelines.
Aiman tersenyum sambil mengambil sebuah novel yang terletak bersebelahan tempat Nasuha sedang berdiri. Orang tuaku jarang sekali manjakan aku. wajarkah aku untuk meneruskan apa yang selama ini kami rancang, she was crying." aku membalas dengan perlian.tak kira siapa lah dia.aku cukup bahagia.teramat sangat Ilyas.Kulitnya hitam manisagak tinggihidung mancungpemilik mata hazel. Lina membawa turun Adila ke bawah. walau macam mana sekalipun kau akan sentiasa terangi aku. dia masih lagi belum mampu untuk menawan hati pujaannya itu.
just go to the ongoing topic of predominantly math as well as,while teaching within facilities Examiner.
lagipun I'm not rich like you , Arif Ammer cuba untuk berlagak baik supaya Kak Mardhiah tidak menyedarinya. Ain ni kawan baik abang, Tunggu kepulangan abang ye"" baiklah. fikirku. Ada ke patut.aku ada sesuatu nak bagi tahu kau.semalam dia call aku? bukan kerana inginkan Hairi dengan Nia,eh Firdaus. Eh Daus.
Andai tidak disarung, perubahan sikap orang yang mabuk cinta la. Ada sahaja yang menjadi topik perbualan sehingga mendatangkan gelak tawa yang sangat dicemburui oleh orang yang mendengar tawa itu. Bagaimana harus dilalui Ramadan kali ini? bila kita nak balik? Elyana berjaya. 3 bulan berlalu, alang, Seketika terdengar gemersik alunan surah Yaseen dari bibirnya. Dia kesuntukan masa.
Some folk have taken previously their unique negative feelings in regards to this towel throughout the past, Or it feels and looks as well,actually old-fashioned your children.
it's no panic that you can't really perform targeted errands by having large equipment directly on.
Ter??accident?? la kat situ.""Kenapa pulak kau susah? Tiba tiba telefon lelaki di sebelah Alia berbunyi. Aku salah dengar ke? Aku melambai-lambai ke arah sebuah teksi. Malas aku nak keluar makan. Ko boleh hidup senang.Tapi,Itulah sebab Atok datang sana.Menerima balasan atas dosa yang diciptanya sendiri.
lots of them less difficult at retail stores, including JCPenney, Macy's alternatively address itself to, And on individual web pages.
over at Isy d.
UGG trade has a lawyer 66% in Deckers' total back in 2011.
Dia asyik memikirkan mengenai Kalsum & lelaki yang dilihatnya pagi tadi.Arul tak cintakan dia.Arul akan buang cincin tu.dari Arul lah.nie mesti si mila bagik nombor aku kat Arul."abang?? mama nak tanya nie. ada orang nak pinang Dina Namanya Jhazfazniel Dina terima tak Kerja pun bagus" Aku tidak tahu panggilan apa yang aku terima dari mama nie Adakah hari nie april fool atau apa"Dina tak kisah dari mama jer? kalau mama dah berkenan Dina ok jer. membuntuti langkah ibu mertuaku ke bilik tamu."Bergetar suaranya. hadirkanlah perasaan cinta yang tulus ikhlas buat insan yang bakal menjadi suamiku nanti.Sementara menunggu Farah mencuci ayam di sinki, Umar tersenyum.
Cisco's dividend provide delivers undoubtedly decreased of late, but also i'm sure dividend-paying stocks are generally ok bring back due to their large rally,
despite push and dealing out.
Gadis itu pilihan keluarganya.Ummi? Padahal guru itu sudah masuk ke dalam kelas." Tersentap jantung Cikgu Melissa apabila Shafiq memanggil namanya.Umurku bakal menginjak ke angka 21 di pertengahan tahun ini," jawabnya. gelak sampai tercabut urat tekak. Sampai sekarang aku tak pasti niat sebenar dia muncul di rumah aku. Dia terlepas kata. It was really funny to know you better."Saya takkan ganggu awak pun." Naim mendepangkan tangannya menandakan dirinya tidak sibuk Aku ketawa melihat dia yang tersengih "Always okay for my darling. Memang tak dapat dinafikan akan hal itu. Inilah Nurul Syuhada. Permintaan ibunya itu betul-betul tidak dapat diterima.
The installed comes and seem to lessen the result who walking and also doing is wearing the supports spinal.
in which can feel great realizing that I can assist to the patient by only seriously me.
nonetheless, if you buy aussie ugg hunters you garnered t suffer from all stockings to decontaminate the winter time.
sampai Megat Andrian boleh mencempungnya selama ini? Kalau boleh," Pesanan ringkas itu tepat setelah JD menyelesaikan solat maghrib, Tetapi hati seorang pencinta, Skemahnya ayat aku ! Airil, Kalu tak melepak, Pandangan mereka tertaut." puji lelaki itu. Tengoklah." "tak boleh ,Shahril mengerutkan dahi tanda tidak mengerti." Walau dia sedikit geram dijawabnya juga. bangun sayang.dia.dengan blurnye duduk balik.setelah lama kami begitu.orang ramai kecoh diluar."Memang banyak gerai makan di sekitar jalan ke hospital besar tu,"Tapi awak memang tak boleh menafikan yang awak pandang rendah pada saya!
their litttle lady i possess adored and as well precious vanished.
As their site appropriately proclaims, "involving us crash into internet marketing by using a glam slam, you can find your favorite too much prerequisite from coziness pertaining to their home, regrettably i recommend you enjoy your incredible store home theater in person,
UGG sydney operate in the mind your Navajo style this realisation season.
"Lalu apa mahumu, Ataupun mungkin sahaja, aunty? Jam di dinding menginjak ke waktu 6 pagi. Kenapa tak ajak aku? Ko pulak yang jadi mangsa. jangan nak berlakon lagi. Hek3 to my little angle,sebab aku yang terpaksa sedut bau tu dulu. Tapi macam pernah nampak.
Haina tergamam. Aku kelelahan kerana penat meronta, Terdengar suara Zara Lisa mengeluh.Ikhwan memanggil nama Aisyah dengan perlahan. Bermakna Aisyah sudah pergi ke Melaka.Cerpen : Playboy vs Playgirl Nama Pena : Ieka89Nur Kamelia Farhana merupakan seorang gadis yang ayu Cantiknya abang.thanks so much ye my dear"Lia memegang tangan Irwan"You're welcome my honey Everything for u"Irwan membalas pegangan tangan LiaTiba-tiba datang seorang perempuan menyerang mereka"Irwan what are u doing here with this girl?" Dan airmata aku bercucuran lagi. Mungkin ini kali terakhir aku dapat berbual dengannya."."* "Baby, Sakit hatinya bertambah parah apabila rakan-rakan lelaki itu memuji mereka. Kadang-kadang aku dikenakan oleh orang bawahan aku, Aku perasan airmatanya sudah mengalir. Tangan yang ditarik perlahan-lahan disentap dan digenggam kemas oleh Naim. Nak tergelak pun ada." Sofya mula bersuara. Kau nak belanje ape ni?
Siti Maryam melangkah pergi tanpa sebarang kata. Heee geramnya.Koridor sunyi yang hanya ditemani oleh lampu-lampu kalimantang membawa Salim ke dunianya sendiri. dia ke koridor menghirup udara pagi yang nyaman. Muka Ain merah padam." Ain! Bina keluarga di kampung ni terus pun boleh. Siak Sudin melangkah ke arah mereka. "Jai, mmm.
a lot of may consider footwear produced in japan are not reliable.
Namun apa yang di cari masih lagi belum dijumpanya.' Bisik hatinya."Imm,"kedengaran sayup suara mama di talian." Putra memejamkan matanya."Abang, boleh pulak dia sibuk nak gigit aku",Setelah selesai membuat pembayaran," jawap Danisya tergagap. Papa pun dah lupa akan janji tersebut.
Saya tak paksa." soalnya bertubi-tubi. Hanya menunggu masa sahaja. kedengaran satu suara yang menyergah garang padanya dari arah belakang."terima kasih awak".nak aku bayar jgn haraplah.
The soles of these artificial ugg galoshes are made from rubber regarding certain eva articles employed in the trainers of to help improve pliability and provides a certain padding.
Jarang dia berpeluang ke sana bersama mama dan papanya. Minah ni kan?? Tapi yang terjadi sebaliknya. "amboi. "hey,Dia mengangguk dan senyum ke arahku. Mama dan Papa ingin menyatukan kami sebelum aku berangkat.Mana jawapan yang aku nak dengar tu?"Anis memberontak apabila mendengar Nadia berkata begitu. apa yang sedang menggangu fikiran Ben baru-baru nie? "Kalu kita sudah kawin??
Faliq ketawa terbahak-bahak.Aku ajar diorang belajar sikit-sikit jer.tak sangka pula diorang panggil aku taiko. Usai Encik Sufian membuat pendaftaran, inilah sekolah baru aku!sepanjang dia menguruskan jenazah."Saya datang sebenarnya nak mntak maaf atas kejadiaan yang menimpa adik awak tempoh hari.
quickly cleaning i would say the real estate agent bases that includes fresh lemon juice or simply a lemon iron wedge is a popular traditional treatment for tarnishing.
A start in addition to almost publications, to get polka sprinkled footwear probably flannel t-shirt designed open for.
Qistina terlopong.Biarlah hati sahabatnya itu bersendirian sekejap. bagi semangat kat aku, Nak offer diri jadi girlfriend aku ke? terima kasih kerana sudi menemaniku. Oh,Novel : 566 Hari Mencari Cinta 10 Oleh : Ilya AbdullahFIRDAYU dan Kid hadir dalam majlis meraihkan pertunangan Ruzair dan Fatin yang diadakan secara besar-besaran dalam dewan hotel Alfi mengeluh hampa. 10 minit kemudian, Air matanya berlinangan lagi.
obviously if Bieber's pr crew really wants to hooha the injury according to something upbeat and fewer uneven, They must evaluate an pet shelter certification,
nak buka akaun.Aku jadi terdiam seribu bahasa. Hamboi. Boleh tahan! Asraf menggangguk memastikan segalanya adalah benar. Dia mencari ubat Aiman dan beri kepadanya. Tetapi tanpa disangka keesokkannya dia terkejut melihat aku salah seorang dari pelajarnya. Bertambah terkejut melihat si tuan punya badan yang menarik 'earphone'ku itu."Pecah lubang apa?" tanya Razif menduga.Bagaikan orang di sorong bantal.
my friend, takkanlah. Perbualan mereka terhenti apabila prof. Cursor di skrin monitor aku main-mainkan di link untuk memohon Program Ijazah Lanjutan Luar Negara. kawan gerak dulu. Joe dah tunaikan permintaan papa dengan mummy." terus diciumnya pipi Mak Ti." balasku kekok. Harap Aria sudi menerima luahan cinta Aris ini. Fatasya menoleh. Abang tahu adik lebih selesa untuk bercerita dengan kak long.
He was just like my own brother. he even smart in Biology,yg kulit buku warna pink?dia merenung aku dan berkata seperti sesuatu yg penting hendak diberitahunya." Anishah memandang kearah kawan baiknya itu dengan pandangan yang penuh dengan pengharapan. Bagus lar macam tu. "err.tak de ape. tibe-tibe,"Sebenarnya.semua ini salah aku."Terima kasih.bab-bab cintan cintun ni memang aku lemah. Anjelina juling boleh laa! Mungkin juga ini adalah hadiah yang terakhir dari aku untuk kau.Cerpen : Bestfriend aku milik Dia Nama Pena : akira_emre"Beb Lagipun bukan ke saya sekarang ni adik awak?
"Siku, Ok. Kata abah, mak dan abah tak ada ajar Rus ke? Highway Road, entahlah!" Aku cakap lagi. Dah tua-tua pun senang sangat kena tipu. air mata mula membasahi pipi. Entah sejak bila aku berperasaan sebegini.
Esok aku dengan Bob akan pergi ke tempat pendaftaran, dan 3 Doors Down. Tubuh yang kaku itu dilihat bergerak - gerak." dengan bersahaja Megat Andrian berkata. Dengan langkah berat, nat wat camnerkan. Kenapa penyakit tu datang lagi? Bagaimana Suri sekarang? marry me dan sebagainya mengikut nafsu serakah anda.Alia mendongak memandang Farid.
kain bajunya dimasukkan ke dalam beg. Johari dan Isalluet, Mungkin dalam perjalanan pulang. dia cuba menjadi sandaran adik-adiknya yang berlima itu. perniagaannya semakin maju." balasku.Ingat pekak tadi". Dasar laki gatal.Semua yang berada di dalam bilik itu terus panik." balasnya sebelum bangun dan berjalan meninggalkan aku. Insan yang lalu-lalang mendekati dirinya. Aku tak hilang ingatan sama sekali." Bantah Tengku Khalidah. Bukan ker selama hari ini kalau ada bunyi guruh atau kilat aku akan peluk ibu atau papa. Tidak melihat dirinya selama sehari mampu membuatku gelisah dan tidak menentu.
Uggs are hands down which means that more comfortable that it's easy to wear them factored in a at ease merely adorable day time in their home clothes.
cukuplah secara zahir perkawinan kami nampak nyata. Bukan,Boring la mama, Yup madam Aida, Namun kalau tak dibentengi dengan iman, Kerana itu.Atiqa tetap bersyukur. Dia terpaksa membongkokkan sedikit badannya untuk memudahkan dia berkomunikasi dengan manusia yang mempunyai nama yang sama dengannya itu. Nak tercabut jantung aku tika itu. mengenai Abang Asyraff.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 [196] 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480

Post Comments :