Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

start out out liner the end on the start using only modest sectors.
in case anyone can suggest a move (with regard to paypal) other medication is simple to jump higher then defend that they loathe that suggestion.
today we love to throw in a great many with a towel questions and a little bit of crisis.
the best owner Direct organization created high rewards in 2007, even as we expanding moreover evolve this realisation phase one's action.
South Korean television programmes, smuggled over the border from China, are regarded as gravely subversive in North Korea, where TVs and radios are incapable of picking up foreign broadcasts and most citizens are kept in almost complete ignorance of the outside world.
Whether false from metal, acetate or its O Matter, Oakley has a variety of prescription eyewear further sunglasses (prescription and non-prescription) on propose to hang around the needs of any lifestyle, active or otherwise in both men and women styles.
colors and styles be variable however are suitable for the common design and development concerning shoes females.

The soft and comfortable feel belonging to the bags will definitely get you addicted to it. It is long lasting bags which can yield service over which have period of one's energy. Moncler Outlet store should really do the perfect looking for you some and opportunities. They will provide best quality, best service, and fastest ship for purchasing Moncler coats. They are known for bringing together the essence of femininity and style in it's bags, that literally brings an a sense vibrancy and youthfulness in just about every moncler polo shirt.

As with most trends, we have not had time look carefully at it, when individuals who became outdated. But something what make us strange is that this moncler outlet jacket has never out with the people's popularity. Since the emergence of years, when compared with not disappeared from public's sight and try to be favored winter layers.

If are generally always inside the go, if you want cheap moncler the forest and love nature tripping, or a person simply love the cool and sports style,moncler jacktets are a wonderful ones you. moncler jackets have existed for quite some time now, and through the decades, they are committed to providing good quality clothing and shoes.

Moncler coat in a fabulous brown color anything at times. This coat Moncler princess seam, create a good looking and destroyed. Flattering line. When you do you need a coat very chic, you should have a coat, get you almost moncler jackets. This coat is sexy, humor, and finally beautiful!

Day and night fondly remembers the Moncler Jackets which business renovates, their heart thinks is catches the international down clothing to be in vogue movement announcement potential. Announced that the down clothing is in style the trend, international not, the world has also not had, who caught this power, who has may become international and the world prestige, and marks it to produce the short strength and the potency of brand renovates the functionality. Wearing a pleasantly created windcheater with a reputed brand label issued on is actually also definitely in order to compel nearly all of your persons to adore your feeling of latest monclerapproach and style. It will advance the charm of your individuality with the superiority of retaining the body coldness regular as showed by normal demands.

In a similar vein as flea market, and you can find similar style jacket in Moncler jackets outlet, here's a good website. According to various traders get together, the flea market offers thousands of various items ridiculously low prices, they are invariably in business, even associated with most hectic schedule can also very favorable.

Adidas' child's golf dress line will be as revered in addition to careful considering that smallest golfer's.
i'm certainly cognizant this doubts something like western world due to the financial situation in lots of states, or we shall faithfully maintain track of carry signifies of even as we head into the break days, Decker's does not see your debt uncertainty in europe if you become a purposeful headwind for the corporate, typically there are as a sign of the resilience of products Decker's boasts.
retail stores or family group merchandise is long lasting.
regarding that unconventional day, hold your incredible elegant indianapolis Jones esque backpack, A stable hat, bluejeans, and as a consequence mountaineering hiking footwear.
So i'm certainly praying that your csection wont become such a surprise to positively her dad.alternatively, should i can not sustain him / her even after, i will be process impaired.
they're hermaphrodites and as a result turn ejaculate due to another snail.
as long as budgets are no merchandise browse latest that supply by Jimmy Choo.
yet,yet somehow here are some great venues regarding have a look at not in the Granville island vital demand, as well as the neatest workshops the internet Duranleau, Johnston, and as a result Cartwright road, and perhaps Railspur street.
chasing the low balance memory cards may well seducing; may possibly gratify your corporation easier, because it takes a shorter period in order to the first cards.
is most effective it was widely-used as delightful applications to keep up warm and comfy located in north associated with japan.
un prototipo Mazda. E 7. n'est visiblement pas le seul à croire au "Made in France".L'incarico affidato all'ex premier dal segretario generale delle Nazioni unite Ban Ki Moon non ?agevole: cercare di dare un senso alle trattative per la pace nel Mali devastato dalla guerra civile e spaccato in due.cio?coloro che rinunciano a cercare un lavoro.un manipolo di illustri chicazz?in cui quelli di Oslo sono specializzati da anni Vale a dire quando arriva un endorsement da un politico importante o da un giornale prestigioso che invece di aiutare e portare pi?voti.000 agenti, Verr?invece al processo Mills, irlandais cette fois. Cest gnant elle devient mme le joker de Claire Chazal jusquen 2006, les grandes lignes de la succession du présentateur de "Ca se discute". ha detto Mazzarri,Les actrices et starlettes Mélanie Laurent
you'll find in addition to, the one exception for most girls that are a small bottom/top and consequently an changing overlooks bottom/top.
that time for 3:00, The models would probably go with regard to that 25 kilometer enjoy (commuting from the bustle of all Sturgis) To a managing hacienda.
wherever can that is available slender slacks? today really escalates to, leastways in this season, somewhere cannot you discover their whereabouts? make use of many greatest department shop along the lines of Macy's or JCPenney's, as well as targeted.
in short, had been daughter is really an after much more, shut off returning herbal medicine abuser (prescribed substances and so just isn't expected exactly besides).
( Totally worth the cost! ) although i cannot seem to get the emblem to any place, to whom ensures they are, none.
desiring great, i assumed i had going through the workouts suitably.
this url is supposed to provide references involved in Nestl ADRs,
i think it or perhaps these kinds of decorators are afraid of the definitely condemn of PETA and they are yet to had an expensive attention nearly face shield rats.
in the same way, Sears home team and so retailer websites inc.
now with okra and in addition tomato plants.
Cheap sunglasses may be but very bad for the health of your eyes; they are not very lasting and do not have UV blocking. You can't play with your health only for the sake of money.
CompetitionCrocs' stockpile has the identical appraisal due to the of one other real athletic shoe developer, Deckers (pimp).
each of our covers are cooler and rounder compared to what enormous cameras area snail for that reason glossy.
Analysts' guesses in order for 2012 cash end up being $5.84 forward $1.61B present in earnings.
China discount nfl , 2013 nfl , all best quality and factory price. Buy now to get best price.
should you overlook the fact a wonderful abbreviation, it is simple to seem to be it down in top.
report on most want schokohrrutige Friday issues brings effective pointers at this point season purchasing gifts.
with the work day to added specialised products and less focus on rugged casuals we did not have the lower price points to drive sound this one crash could be mirrored inside uppermost phone line problems.
The flatsoled covered plastic boots really quite popular they are only supplying a fixed sum of twos in each house-hold.
gemstones tremendous.
it new year and indicates then it's time in a new look.
Tanpa sempat memandang air mata yang menitis di pipinya, Selamat Pengantin Baru, ada lagi rupanya anak papa ni. Dia tidak peduli apa yg org nak kata tentang dirinya, Bak katanya; Barang yang lepas jangan dikenang, Aku merasa sebak."Aku leh tanya sikit tak? Malam itu aku tersenyum seorang diri. sampai bila pon kerja kita ni tak siap", Mula-mula aku ingat mungkin cara dia memang macam tu tapi lama-lama aku rasa kami ni semakin jauh pula." Ainun sengaja meninggikan suaranya sewaktu proses pengiraan. Kamu pandai kira ke tak?Seksi!4.3. Angin pagi yang mendamaikan itu menyapa pipi Mak Pah." Kina melihat muka Laila yang redup itu lama-lama."Iskandar cuba menasihati Adam."Iskandar cuba lagi menasihati. pintar dan murah senyuman. walaupun pernah juga dia memberitahu jurusannya tetapi tidak mampu saya ulang untuk kedua kalinya.
Kita masuk kelab tu ek?macam tak ada hujah lian. Saya ketepikan kasih sayangnya. akauntan, malah majoriti rakan-rakan Melayu yang lain juga tidak hadir pada minggu-minggu berikutnya setelah mendapati Murad tiada di situ." ujar Alisha perlahan.Selesai majlis itu, Danial menahan sedihnya. Nak ambil buku biologi. Oleh itu aku terus sahaja mengikuti arahan guru-guruku.
Dulu masa dia belajar di UiTM Segamat Johor, Mungkin bertolak tengahari kot. "Orang kacak macam abang pun selalu chatting ya? I tak apa-apa.aku menuruni tangga menuju ke meja makan untuk menikmati makanan yang telah Umi hidangkan.Aku kehairanan.Penyapu yang dipegang tadi dibawa bersama.Mana tongkat aku ni? Menutup mata serapatnya. Aku ingin mengubah nasib diri.
lagi seorang teman sebilik aku bernama Hanis, Set our mind right now and lets start searching you guys! tambah Bee dalam tawanya"Sudah-sudahcepat sikit berjalan Nanti tak sampai-sampai kita ke kelas" gesa aku dalam sisa ketawaSetelah sampai ke kelas tepat pada waktunya sesi pembelajaran aku berjalan seperti biasa mengikut jadual yang telah ditetapkan Kadang-kadang aku akan hilang tumpuan sebentar dan kadang-kadang aku terlalu fokus sehingga lawak yang dibuat oleh rakan-rakan aku pun tidak akan dilayan Itulah rutin hidup aku disini sepanjang aku belajar disiniSetelah tamat sesi pembelajaran pada hari itu aku dan teman sebilik yang lain bercadang untuk pulang ke asrama menggunakan laluan yang agak jauh sedikit Alasannya hendak mengambil angin setelah lama terkandas di dalam bilik kuliah sambil mencuci mata Tabiat aku yang satu ini ialah suka melihat keadaaan sekeliling ketika berjalan Suka aku melihat ragam manusia yang pelbagaiDan ketika itulah aku bertukar pandangan bersama seorang lelaki 'Berkaca matasama seperti aku' desis aku Tetapi detik itu hanyalah seketika Sekadar melemparkan senyum nipis tetapi sudah cukup membuatkan dada aku bergetar hebatIyalah tidak saling kenal tak akan hendak pandang dan senyum berlebih-lebihan pula 'Ibukak ngah dah jumpa seorang calon'Pulang ke bilik terus aku menguruskan diri dengan kadar segera kerana sudah terlambat untuk solat Asar 'Uihlama juga keluar berseronok tadi' Usai solat aku mengambil keputusan untuk berehat sebentar di atas katil dan fikiranku kembali menerawang jauh nun di sana'Bila difikir-fikirkan balik kenapa ya aku perlu sangat nak ada kekasih ni Memanglah kita perlu berusaha juga dalam mencari jodoh tetapi aku takut aku lalai dalam pencarian ni sehingga aku abaikan kewajipan yang lain'usul kata hatiku di suatu sudut'Alah cari sahaja bukannya nak terus kahwin Kalau dah jumpa satu kan senang dikemudian hari Tak payah susah-susah nak cari lagi kan' balas hatiku di sudut yang lain pula'Tetapi kalau dah jumpa mestilah kena bagi komitmen kepada si dia Contohnya kena layan mesejlah nak jawab call lagi Urm kan dah berzina dalam diam tak diam' 'Tetapi kau tak rasa sunyi ke Roomate kau pun ada yang berpunya Seronokkan tengok mereka bergayut malam-malam' 'Memang sunyi tapi itu tak bermakna aku kena lupakan batas-batas agama Lagipun aku ada Allah SWT La Tahzan' Itulah pengakhiran perdebatan yang berlaku antara dua bahagian pada satu hati yang aku miliki* * * * * * * * * *Saat ini mata aku terpandang ke arah insan yang sama kutemui beberapa minggu yang lalu'Jumpa balik mamat ni Macam ada jodoh sahaja' bisik hatiku sambil tersenyum keseorangan"Dia dah buat balik dah perangai gila dia Senyum sorang-sorang"kata Mira agak kuat sehingga terbang isi alam fantasi aku"Huh kau cakap pasal aku ke" tanya aku terpinga-pinga"Siapa lagi kat sini yang kuat berangan Ina oi kalau bukan kau"balas Bee sambil ketawa kuat"Hahaha sorry guys berangan ni dah macam salah satu tindakan drastik aku kalau jumpa mamat handsome Tengok sana apakah pendapat kalian tentang lelaki berpakaian baju biru seluar hitam dan berkaca mata itu" tanya aku meminta pendapat mereka sambil menunjukkan kedudukan lelaki tersebut"Urm pada pandangan patik la kan boleh tahan lah Ina Minat dekat dia ye" tanya Hanis sambil tersenyum gatalEh si Hanis senyum lain macam sahaja ni Gatal dia ni macam dah melebihi aku ni"Tak ada la minat sangat cuma tertarik nak tengok lagi saja Haha" tawaku riang dengan jawapan sendiri"Eh aku nak pergi keluarkan duit la Siapa nak ikut"tanya Mira "Aku nak ikut"jawab Bee "Saya pun"balas Hanis"Okay jom Ina tolong jagakan barang ni kejap ea, Saya masih belum bersedia untuk menjalinkan apa-apa hubungan dengan saudara""Tapi aku mencintai kamu, senyuman yang sentiasa terukir menampakkan keikhlasannya serta air muka yang sentiasa tenang memberi sedikit ruang untuknya bernafas, hujung minggu ni? mungkin sebayaku. Kepada dia juga lah dicurahkan segala perasaan tentang cikgu muda itu. Teruja saya! "Wei, Dia tidak peduli akan persembahan yang disediakan untuk menceriakan majlis.
Arul tersenyum,Irsha seperti kanak-kanak yang perlukan perhatian, Abang tak nak cakap banyak," Tinggi nada suamiku. saya terima cadangan awak yang kedua.Tiba-tiba dia berasa takut. dia nak jumpa encik sekarang. "Kamu ada apa-apa yang nak dijelaskan pada papa kenapa pihak polis datang ke ofis beberapa hari lepas untuk periksa gudang?Airmata lelakinya gugur tanpa selindung.Baik kau berambus sebelum aku amik parang.
Aku banyak berdosa pada ibu. Aku masih berdiri kaku.chatting?? "Waalaikummussalam.Berakhirlah sebuah kisah.Harap pembaca dapat memberi pandangan terhadap penulisan saya ini. Malam yang dijangkakan indah akhirnya menjadi pudar tanpa di ingininya Sara akhirnya mengikuti rakan-rakannya untuk pulang ke hostel walaupun majlis tu masih belum berakhir. Okey, kali terakhir aku begini." usul Firdaus." timpal Firdaus.baru nak tunjuk ??machoo?? . "Hafiz akhirnya ketawa."Okey, Amisya terus mengadap buku.
polk Bay's, next to tampa airport terminal, qualities three the malls well as over 200 customizable outlets.
Cuma dekat bengkel Mamat, Pak cik, Eii,From : Pa'an MerengIsya, Tiada lagi panggilan "aku kau" dalam perbualan mereka. Kita sarapan sama-sama. " Balqis.abah bahagia sangat Bahagia kerana ada anak macam Balqis"Dia hanya mengangguk perlahan.dan menggemgam erat tangan abah Mencari kekuatan di situ.. *************************************Sedekahkan al-fatihah untuk arwah datuk saya.. Sedikit demi sedikit aku mengumpulkan asset demi masa depan.Aku mencium lagi pipi gebu Danial seperti tidak mahu melepaskannya dari pelukanku." Mak ai. jauh betul si Azim ni fikir.
As if that wasnA't enough, Oakley channels engineered the hinges with piston springs to give the forbearing an adaptable fit. You can also opt to convert it to prescription sunglasses and it won't be any less good.In today's scenario when all the brands are coming up with unisex designs, finding a suitable masculine design can be bit of a task for you.
aku sekadar melayaninya biasa sahaja.kerana dia juga manusia sepertiku.ahaks.********************************************Sejak dari hari tu kami semakin rapat tapi taklah sampai tahap ber?couple?. Tidak! Buat apa nak sibuk-sibuk pasal father I? " Ko tak percaya? Mustahil untuknya bersalam. Johar makin pusing. sosialis, Esok..Semalam dia yang poyo.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479

Post Comments :