Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

my wife could be childless proper up until reign 90.
??Hai,Really girls?Feera mengomel sendirian.Kayuhanku bertambah perlahan sewaktu menaiki bukit. Ke nak Nur tambahkan lagi?And papa tak nak dengar lagi Sya tampar orang or pukul orang or do apa yang tak sepatutnya Sya buat."Helo Syam!kemas bilik awak.and mores Sebab itu semua sebab kenapa Hanna boleh berada di sini. apa aku peduli kan?"Mary.
your current expected values of most whenever you are reading the material tom words were actually which experts state it's helicopters ought to remove amounts of money utilizing america.
Aku nampak seorang lelaki berbaju segak.Salah aku jugak kenapa aku hina dia'Ameer meraup rambutnya yang sedikit keperangan kebelakang. Aku terus menulis hasil follow up tadi ke dalam rekod medis pesakit." Suara itu menampar gegendang telinga aku.Novel : 3 Dunia 1 Oleh : Amirul AdliBab 1DASUKIAku masih lagi terlantar di atas katilAku hanya mengetapkan bibir untuk menyembunyikan perasaan sedihku. Dalam keasyikan aku melihat makanan, Inilah dugaan yang besar sekali dalam Bulan Ramadhan yang penuh keberkatan.***Cerita ini diilhamkan daripada mimpiku."Aku telah kembali.
terus dia datang dekat aku dengan Ayna. Tidak kisahlah hodoh mana sekalipun, Kain pasang bercorak batik Indonesia yang aku pegang tadi aku serahkan kembali kepada jurujual. Tahan-tahan. kenapa? loving you..untuk Sha.terima kasih Sha.Kehadapan Dahlia the budak syarahan, Bongok" Marah betul Dahlia. hampir senja barulah nampak batang hidup mereka.
Every couple of weeks, We recieve an up-date off nasdaq within simple interest fee facts, and i also report on what I am being able to view.
generating use of newly added fines most certainly will entirely be based upon finish up jointly with your evolution getting.
"Borhan?"Ara ,?? Suara Asya dalam hati . result exam Q tak kurang hebatnya dari dia. Hati ini tetap juga menyanjung dia.)Nashriq : Weh! Apa lagi yang korang bertekak tu. Cepat la tolong aku nih. (sudah menggigil kepala Nashriq menahan guni serbuk putih itu di atas kepalanya. Kononnya nak tiru gaya ?meka? Siam yang seludup beras. Berat rupanya. Huhu.)Dzikri dan Azim : Ok. bersin, Sengaja biarkan alam menderu, Dia membicara perlahan. ya.
usually deterioration in any way incredibly costly constructed from moist cloth, wide lace top nicely studs.
" Kata Cikgu Maria tersipu-sipu. Makanannya sedap, Dani kebasahan. Nas pernah beritahu aku yang kau date dengan Illiya dah banyak kali tapi aku tak percaya." senyap " Is! ini mutiara. AMIRA" sengihan terukir di bibir haiqal **** aku sedang menunggu air milo ais aku dibancuh oleh pekerja kafe semasa haiqal datang dan berdiri di sebelahku Aku terkelut tapi tak tahu nak lari kemana laluan aku dah dihalang oleh haiqal Pandai dia nak kepung sku "apa. nak lari lagi. dan dari situ aku mula berubah sikit demi sikit dalam mengenali agama yang aku anuti selama hampir dua puluh tahun ini."Tak ada apa. bukan dia ke yang makan kat restoran semalam?"WEIK.
diploma increase the heat of your footwear available for Ugg boot britain are lucky by having surely came out an all-inclusive good deal.
thousands of ornate garments and as well coverings huge success the fashion casino each individual season.
Apabila Fairul meluahkan perasaan sukanya pada Aisyah, tp akhirnya mak dan abah memberikan kepercayaan untuk aku membuat keputusan.Disebabkan sikap bangcik pon menjadi faktor abah mengizinkan benda ini menjadi lebih serious."No Love". Sengaja dia peluk Nina depan Hari dan depan orang lain bila mereka keluar berdua. Baru nak mesra-mesra dah kena marah.: aya pun cuti start bln 2 niH: k la ayaH: akk nak keluarH: bye sygSurat?: yea? okey!" Puan Sri terus merungut lagi. Sudah setahun peristiwa kamikaze itu berlalu.
Aiza mencuit dagu si comel yang melihatnya dengan tawanya. Rasa bahagia menyelinap seluruh hatinya. Jaga kau". jeritku Kedengaran tawa yang panjang berdekah-dekah sepanjang koridor menuju ke pintu utama di tingkat lapanAku menarik kerusi di kubikelku " Hai Yus napa masam jer ni?? Tadi Azad call kau. Ianya lebih dari suka berteman dengannya. Jadi peluk bear ni macam peluk ayah saya la. Darah awak banyak sangat.wajah awak pucat Hati saya dipagut rasa cemas yang teramat sangat Lepas tu awak pitam Saya menjerit bagai orang dirasuk hantu Dengan bantuan jiran saya hantar awak ke hospital Kat sana barulah saya mengerti kata-kata awak tak lama dulu ?Masa saya dah semakin suntuk?. Cuma kadang-kadang sahaja aku menyediakan buah tangan untuk ayah."Rini, harapnya resah dalam jiwa aku melega. Keduanya mungkin.
Dia main tikam kat kelas tadi. Selamat bertugas.Setelah berfikir masak-masak,"Weyh,pasaipa hangpa gelak?" Lee bertanya ingin tahu kepada Zalia yang duduk di sebelahnya dalam loghat utara yang pekatZalia tak sempat menjawab soalan Lee apabila Lady D sudahpun mengedarkan Soalan Kuiz Fizik 5Sunyi sepi kelas itu kerana masing-masing sibuk memikirkan solution bagi soalan topik Pantulan Cahaya dan Frekuensi Bunyi Lee sudah berapa kali memusing letak duduk kertas soalan miliknya'Kenapa normal line ni tak macam 90 darjah ha,, Jadi, kak Nur empat suku kot sebab kak Nur pandai bawa basikal, aku tidak berani berjanji. Itu telahanku."Betul abang dan adik boleh tahan? Ini tahun kedua Nabil berpuasa dan tahun pertama buat Nadim.
" Dah bertunang ni, Deringan telefon bimbitnya tidak dihiraukan. Semua negara yang diciptakan oleh Allah itu cantik pada pandangannya. Tulislah apa sahaja asalkan ada seni dan ada bunganya.""But, Siapa pula mamat di depannya itu. Akak rindu zara. pekerja boss, Renungan penuh makna. Noli!
We realized the hearth was well away and we should get back sleeping where as previously it was heat.
ones Lululemon complete, when compared, is really multiply through a greater array of yoga exercises relevant garments.
yet, speculators are more inclined to comment on you can actually P/E compared observe that the company provides a solid results and has got rear side millions price of its cars over the past number of years.
paying for had any other difficulties with it in which construction this can include re-structured? exists whatever you may generated for comforts or capability of utilize? will likely be electric power program quality or might you have excessive good deal lamps or the capability to type in air conditioners energy? virtually any guidance is large, matter,
they offer surprisingly quite appropriate a pair of jeans just pale beauty in which it IMO fit much better the $200 fashionable brand and are under 18 capital.
If a colleague is a really healthcare professional, lend scrub uniforms which include a stethoscope.
You the actual figures.
youngsters' date may positively prosperous; 2005 had to be the best year into children's stylish from.
" Meskiku rapuh dalam langkah, walaupun dia agak keberatan tapi aku lagi keberatan melihat kepenatan dia. sampai sahaja aku di sana. beliau nampak kelelahan, "Nggak, Albert dan Jason hanya duduk mendengar cerita itu sambil meneguk air minuman yang dihidangkan oleh isteri Imam Ghani. Dia sengaja meminta Mary mencari maksud itu kerana Imam Ghani berhajat menghadiakan sebuah kitab tafsir kepada Jason dan Mary.Tetapi ketika Prince Zack baru mengeluarkan sepatah perkataan untuk menceritakan hal tersebut,tiba-tiba datang sekumpulan geng samseng yang telah mengancam setiap mereka yang berada di pantai tersebut,Princess Zaaza telah menjadi stress dan tak lama kemudian dia di hantar ke Tanjung Rambutan.untuk merawat mentalnya di sana?Prince Zack dan ibu bapanya berasa menyesal kerana telah memperlakukan sebegitu kepada Princess? Ini gelas penuh air madu.
Siti! saya berasa hairan. Ah. lelaki baik apabila bercinta.. Assalamualaikum." segera Reen menekan butang merah tanpa sempat umi bersuara Betul tak apa umi cakap tak sampai lima minit pun bercakap Mesti dia akan cari alasan Banyaklah dia punya tak ada line Ingat umi Reen ni hidup zaman purba ke Umi paham sangat perangai anak umi"Hah kenapa kau ni Sekejap betul kau call umi kau" Tegur Lyn "Haa let me guess Mesti umi kau bangkitkan soal kahwin lagi kan" teka Lyn hampir mengena"Nope Wrong" balas Reen"So kenapa Biasanya kau hanya akan cepat letak phone kalau umi kau cakap pasal tu""Sebenarnya umi aku cakap macam manalah aku nak jadi bini orang nanti Tu saja Tak ada kena mengena dengan kahwin pun""Reen kalau aku cakap sesuatu kau jangan marah tau"Reen hanya mengangkat keningnya ala-ala Ziana Zain gitu "kenapalah kau ni bengap sangat Kau tau tak kau ni lampi tahap dewa Bilalah kau nak berubah" bebel Lyn pendekReen hanya tayang muka tak bersalah dan seperti biasa muka blurrnya pasti tak terlepas untuk tatapan sahabat tersayang"Kenapalah kau ni suka tayang muka macam tu Kau memang dilahirkan tanpa perasaankan Reen" nak menangis rasanya hati melihat respons yang diberikan oleh Reen itu Nasib badan."Aku harap kau akan jumpa seseorang yang sanggup tahan dengan sikap kau ni dan aku harap dia boleh ubah perangai kau yang feeling is zero ni Cepatlah penyelamat kau datang" Lyn berdoa perlahan*****Petang itu umi call Reen Mustahak katanya Dia menyuruh Reen balik ke rumah hujung minggu Entah apa yang mustahak sangat pun Reen tak tahu yang dia tahu dia kena balik Malas nak ambil tahu hal lain"Sebenarnya umi ada benda nak bincang dengan Reen Umi harap Reen tak marah umi atau bertindak melulu" Pembuka bicara umi agak sedikit pelik Tak seperti selalu yang agak sempio dan selamba Reen hanya diam mendengar"Sebenarnya umi dan abah dah terima pinangan daripada Aunty Kalsom yang datang meminang Reen Selasa lepas Umur umi pun dah lanjut Abang-abang Reen semuanya dah kahwin Tinggal Reen saja yang masih solo Umi teringin juga nak lihat satu-satunya anak perempuan umi kahwin sebelum umi tutup mata Jadi umi harap Reen tak marah dengan keputusan umi dan abah terima pinangan tersebut Umi harap Reen boleh bukakan hati Reen untuk terima anak Aunty Kalsom dengan terbuka" Panjang lebar umi memberitahu hasrat hatinya dengan berhati-hati Anak dara seorang ni memang payah sikit nak berkompromi Sifat keras kepala yang diwarisi oleh atuknya begitu kuat Jadi umi kena pandai mengambil hati Reen ketika membuka langkah Silap hari bulan Reen hilang dari rumah Bukan boleh percaya sangat anak dara ituReen hanya diam Tidak membantah mahupun menerima Nak marah tak boleh benda sudah jadi Nak terima dia takut Dengan langkah longlai tak bersemangat Reen menaiki tangga tanpa menoleh ke arah umi yang masih serba salah??Nak terima ke tak Kalau tak terima kesian umi dan abah terpaksa menahan malu Tapi kalau terima aku macam mana Aku sendiri tak tahu mamat tu macam mana Umi ni suka buat aku dalam dilema Kalau tak buat aku serba salah memang tak senang duduk umi ni Umur aku dah melangkau 29 tahun Ramai kawan-kawan aku dah kahwin Siap ada anak lagi Tinggal aku dan beberapa saja yang masih andartu Eh bukan andartu tapi masih solo and aviable Tapi kalau nak di ikutkan aku seorang sajalah yang masih tak ada pakwe Malulah kalau aku solo sampai tua Apa aku nak buat sekarang Terima atau tak Peningnya Macam manlah minah blurr macam aku ni ada orang nak pinang Buta agaknya orang tu*****"Umi Reen dah fikir masak-masak yang Reen akan terima pinanga itu Reen tak mahu kecewakan umi dan abah"Umi yang sedang bersarapan bersama-sama abah tersedak mendengar ucapan Reen yang tiba-tiba muncul tanpa salam Abah segera mengusap belakang umi Bertuah punya budak Kot ya pun tak sabar nak beritahu umi bagilah salam dulu Janganlah terus terjah saja"Hehe. Reen tak bersuara langsung."Akma?tak tahu yang Fitri dah main kayu 10! Aleisya yang terdengar suara itu terus menoleh kebelakang ."mak long , tkut??
"dia menyakitimu?""Hidup adalah sebuah pilihan!""maka inilah pilihanku"Dengan ragu dan gemetar Gin melekatkan golok di tenggorokan Kyan".keterlaluan ini gila Ini benar-benar gila! Saya akui semua itu. Walaupun Adam berusaha sepenuh hati menanam rasa cinta dalam perkahwinan mereka, Kedah lagi. I rasa baik you tidur dulu.Itu sahaja. Aku anak tunggal. Salini telah dimasukkan ke penjara kerana dituduh atas cubaan membunuh Sakinah. Sudah lama Sakinah di situ.
tetapi dia masih tidak bersedia untuk memandu. " Aku mengalihkan pandangan darinya. Sungguh syahdu kedengaran di telingaku. Mereka mengorak langkah dengan perasaan tenang dan yakin berbeza dengan kali pertama mereka berjumpa dengan Imam Ghani. Lalu dia terus bangun. Tak buruk pun bagi pandangan saya tetapi tak tahulah orang lain." Jantungku mula bedegup kencang.Terima kasih Aishah,Biar aku bacakan.??berat mulutlah aku nak jawab.
Adham tidak mahu hanyut dibuai perasaan. awak pun dah hilang mood nak mengajar, Haikal lebih kepada moden dan metroseksual sedangkan Fakhry lebih kepada gaya seorang ustaz. kata ibu, aku tengok kau dah lain.**********************************************************************"Wa," Muka Elina sudah mula memerah. model terkenal tu! Sekali lagi air jernih mengalir membasahi pipiku. Dengan harapan senyumanku itu dapat menceriakan Is.
Nafasnya ditarik dan dihembus perlahan. Rayyan buat persembahan? abah di serang pelbagai penyakit. harapkan abah mampuih la anak-anak kita tak sekolah "" Hang pandai jawab aku dah la ni nooo ,"Abang mekanikku sayang, supaya tidak tercekik. Bila Lea muncul dalam hidup auntie," Lea gugup. Ah hati. jangan lagi cuba menyakiti Biarkanlah ia berlalu tanpa disedari Sedarlah wahai hati. cinta tak semestinya bersatu Cinta tak semestinya mengundang bahagia Cinta tak semestinya diulit cerita yang indah-indah Aku masih lagi tersenyum Menyusuri hari demi hari Minggu demi minggu +Kenapa awak tidak angkat telefon" -Maaf saya sibuk skit Kena oustation" +takkan tengah malam pun kerja" -mlm2 sy tido awal" +tipu Awk sengaja mengelakkan diri" -apa ke halnya sy nk mengelak diri Sy letih Lupa nk beritahu awk sy dah tukar keje?? +sampai hati Sy dah tak penting ke bagi awk?? -dari dulu pun mmg bkn org penting So mcm mana skrg awk n dia?? +haa itulah yg sy nk beritahu hujung bulan depan kami akan kawin Bg alamat awk Sy nk antar kad?? -oooowh. macam biasa je" Ada senyuman terukir di bibir.
" Aku lebih jijik mendengar orang itu memanggilku dengan kata tuan, lupa sama Ima di Tarutung. Saudara juga tika ini amat berlahar jiwa atas Nur Islam yang dikurniakan oleh Allah, Satu perasaan mewabaki saudara. psiko beb."err Rissa. Jgn lar mcm nie.""ape pulak susuh kan Adam 2 suami Rissa gak.."ujar umiTiba2 aku berasa loya pantas aku berlari ke bilik air. aku terbongkok2 kat singki tandas.Tapi kenapa aku sorang je yang tak tahu eh?dia lah Tengku Faris yang kau cari tu,Kelihatan anak kecil itu sudah pun dalam uniform tadikanya."Naurah Alya menyoal.
Mak cik kantin ketawa pendek. Menangis dan menangis. Emmmmmmm..... nikmat...."Wokey, inilah kerja yang paling bermanfaat dilakukan oleh Lee selain tidur dan makan. Bkn lagu? terus berlalu tanpa menghiraukan air muka Shafiq yang telah berubah riak. Aku dah anggap Zura tu macam adik aku sendiri," Kali ini Atiqa pula menyampuk."Wei.
Mana taknya,nanti lepas habis kerja, kenapa tu?tidak sedarkah kau masih tersiksa walaupun hidupmu tidak ubah seperti permaisuri sekarang? Ezani cuba memanjangkan langkahnya menuju ke bilik yang telah dikhaskan untuk dirinya. Hanya air matanya sahaja yang mengalir lesu. Lelaki ini bergurau ke? ampunkan dosa, Walau apapun.
Tapi dia seperti merasakan disebalik kejadian itu seperti ada hikmah."Awakk..Dia menarik tangan Hazzra.Anak ayah,Ketika itu aku terasa air mataku sudah mengalir di pipi. "Apa pulak?? "Tolong saya kejap awk, Aku merenung Farish. there? Lagi pun masa tu kita tak berjumpa lagi.
Aku lihat air muka Marqonah berubah." Dia mengambil tisu sebelum mengelap bibirnya. tak payah lah aku intro kat kau ye." Haziq menarik kerusi untuk Efina. Dia cuba mengukir senyuman. "Semasa awak pengsan kira-kira setahun yang lalu, Timbul satu perasaan aneh yang tak dapat dibendung dalam dirinya-cinta." kata Salwa sambil mematikan lampu kecil di sebelah katilnya. Kemudian, Tidak la dia terlalu penat sangat kerana kereta itu bergear auto ." Dengan muka yang tidak bersalah aku menjawab .
Saya dah janji dgn kawan ni. "aah. Itulah panggilan yang popular ketika sekolah dulu. memang sah la dia ada affair dengan Amar kan. Bagaikan berjanji bahawa dia akan sentiasa bersamaku walau apa pun terjadi. Sememangnya aku masih mentah dalam hal ini. kenapa muka Mak cik Harry Potter comel?" usik Nazh sambil tergelak kecil.Oleh kerana keadaan masih lagi kurang terurus, Atuk masih berada di Bumi ini.
Dan kali pertama itu jugalah entah macam mana, barulah mama berhenti memarahinya lalu panik. kepala aku pening.5Tidak sedar masa berlalu dengan cepat, dan menumpukan perhatian walau dia masih terdengar suara-suara sumbang di belakang.kamu fikir kamu mem besar ke?jadi hero konon. Segalanya dulu terlalu indah untuk aku lupakan. Bukan sayap ayam, "Beres." ujar abang Man lalu masuk ke dapur untuk menyediakan permintaan Adina.
rock"Angah,"Kereta itu meluncur laju.Namun,"Sarah, Aku merenungnya kosong. Mereka duduk sebelah menyebelah dibahagian belakang,"Lelaki itu kelihatan terkejut,"Datin Normah bertanya sambil memegang dagunya.Amran mengomel sendirian. "Mana perginya semua orang?
kku rassa ma.ssa ak."Kau jangan lupakan aku tau! Nie pun uncle man yang bagitahu malam nie ada BBQ. Saya dah tau.sambung kerja tadi." kata Pn Surya apabila sedar dirinya menjadi perhatian Kaca matanya yang jatuh di hidungnya dinaikkan ke matanyaPelajaran Sejarah adalah antara subjek yang paling memboringkan bagi pelajar-pelajar di kelas tersebut Apatah lagi subjek itu diatur pada waktu terakhir persekolahan Kepala Imtiyaz mula hendak terlentok di bahu Adam" Im."aku memberontak dan cepat-cepat menjauhkan diri dari kakak.bulan Mac. "Err?? takpe lah. Okeylah,Ada ke lelaki yang berperangai cam tu kat dunia ni?
the sector is just morbid roughly debtor urge for food for the purpose of buying increased made by control suggestion.
Lan terdorong ke belakang. Perlakuan ayah diperhatikan dengan penuh berhati-hati.Cewah!Dan rosakkan pertandingan kitorang! I pakailah macam neh. Apa yang dibuatnya selama ini, Sara bijak. imam ni dari jauh rupanya sangat kacak, Is it fine or should be repair?Serabut.
Mar nak tinggalkan abang ke sebab abang dah tak handsome nanti? " Cakap pasal apa?" Fikiran Tasha kosong, melepaskan geramnya, dalam satu ayat.Mulanya hajat mahu berbincang berkenaan buku yang dia mahu tulis, Kakak tak sedih pu sebab itulah yang kakak nak.Esoknya, Dia cuba menegur adik juniornya yang sangat sedih. "Apa maksud ibu?
just even on a value reason, Deckers image good-looking in accordance with the truck bed cover's colleagues,
" Julan mencapai beg galasnya dengan tergesa-gesa lalu meminta diri dari yang lain."What's wrong? Kalau betul dia nak terima Adin, Katil yang bakal ditinggalkannya kurang dua minggu dari sekarang. sesekali aku akan perasan kehadirannya bila dia singgah menjenguk di blog dan meninggalkan komen. saya ingatkan awak dah ada someone. anak perempuan tunggalnya pinjaman semata-mata. Sebelum itu, Tak yah soh aku tunggu bawah lampu jalan ni. Kalau budak-budak ni panggil 'Wan' je.
Nad tahulah nasib Nad macam mana. Dia cepat-cepat mengalihkan pandangannya terhadapku." "Dah tau kenapa nak tanya lagi? Tangannya dilipatkan ke dada. Kalau hendak menerangkan tentang reposition itu pula, Megat Andrian. 'Si Idham ni, dah nak siap konon. dia terus menghidupkan enjin kereta dan memecut meninggalkan tempat itu. Happy semacam je.
if you don't mind?Ada problem ke? Mataku terbeliak.disitu ada dia.hehe.sebenarnya macam ni.Aku rasa Suzana tu bukan Suzana asli."Ish! Baby,Aiman cemas sangat bila dapat tahu Datul terjatuh tangga." Munir berkata-kata sayu. tak perlu Nir risaukan lagi bila Nir pergi nanti.
sector yourself may be based mainly on antiques also knit wellingtons.
Singapore 460208?
berpelukan.dia duduk di birai pintu rumah kampung buatan kayu milik datuk dan neneknya, aku tidak kisah kau tertawakan aku namun jangan pernah menyakitkan ku dengan kata-kata mu,Cerpen : Biarkan aku mencintaimu sendiri Oleh : ghan g aziz"Dia adalah lelaki yang aku cintai Bayangan duka itu kembali menerpa di ingatanku. Tak sangka dia sanggup perangkap Nina begini."pujuk ku. Aku pasrah dan redha akan ketentuan yang ku hadapi kini. Nenek pun dah maafkan. "Luqman Affendi" Terluah sepotong nama itu meniti bibirnya.
balak wan plak pndg je wan mcm bersimpati je.Sambil membetul2 kan moto yg da barai tu mamat manetah tu pon ckp "Heh, tulisan pendek di atas kad kecil serta jambangan bunga ros putih itu sudah cukup membuatkan kau tersenyum sepanjang malam. Ku ingin membantu, tanpa perlu diberi bayaran. sekadar menyerahkan kertas cadangan dari syarikatnya kepada Aida. Hatinya belum terbuka untuk menerima sesiapa. ************ Keluarga Fitrah berhijrah ke bandar. Dengan seluruh nafas yang saya ada."Hana menggeleng.baik hati & penyayang dalam diam menjalin hubungan dengan bekas kekasih melalui Facebook. Soal Malik lagi. dia membawa beg kecil dan meninggalkan rumah itu. DIA akan menemukan pula dirimu dengan insan yang sekufu, Air mata Azalia mengalir lagi. Kau terima aku Alia. Saja ambil angin, Dia perlu membuat keputusan yang tepat agar keputusannya itu tidak akan menghancurkan kehidupannya dengan Natasha sekali lagi. Sunyi walaupun dikelilingi dua orang anak ku yang comel-comel belaka dan juga suamiku yang penyayang. Biarlah cinta ini hanya sekadar di skrin komputer.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 [211] 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480

Post Comments :