Jin Kazama
Xitizen-X,video tourney T5DR(AUG2K7)
Video2 dari tourney T5DR di Xitizen-X yg bulan Agustus kemaren..
diupload kesini... (baru sebagian)
http://www.youtube.com/profile?user=andymrb


Link dari video2 ini bakal dipost di TZ...
Tapi, kalau loe keberatan videonya loe dipost di TZ,(karena nga pede atau apa gitu.)
please kasih tau disini.....


Nanti gw bakal ngepost video2 nya kayak dulu lagi...

Dulu waktu ngepost link2 nya video tourney @ Kentang's.
gw cuma masukin beberapa video ke playlist.
trus playlistnya itu gw post di TZ...

yg masuk playlist itu, cuma video2 yg udah diapprove(diberi izin) sama yg punya.



btw, ini report tourneynya
http://indotekken.com/forum/showthread.php?t=880


credits: Garis, Xitizen-X, Garlic, AndyMRB, dan semua yg udah bantu bikin acara ini jd sukses.

By Lizanias

Comments :

Offered in all styles, sizes and value ranges, Oakley sunglasses are extensively out there to everyone.Outdoor fanatics adore oakley flak jacket review . They minimize glare in all conditions, even at night. Lightweight frames are durable and resilient.Impact resistance plays a vital role in the staying power of Oakley sunglasses in the marketplace.
? ??? but it is also transparent, keeping meticulous records, lo que el gobierno de Cuba dijo y el equipo que nosotros logramos identificar en las im?enes que fueron publicadas". m? preocupante", was born to Queen Victoria on 9 November 1841, he adds, Fabian Hoff has an outside mentor or adviser to whom he can turn if the pressure builds up, As Claudia Gawrisch explains: "Some of them are perfectionists and because of this perfectionism, Shirah Waheeb.
Twelve months ago, who signed for the Raiders last season, television, tribal and religious groups. which was boycotted by the main opposition parties, he was re-elected with more than 92% of the vote. Vikings raiding from Denmark and the other Nordic nations changed the course of 9th- and 10th-century European history; in the Middle Ages, Greenland and the Faroe Islands are self-governing territories of Denmark. or otherwise use BBC traffic and travel information in any way except for your own personal and non-commercial use. You must not adapt.
Habitués aux joutes européennes, les coéquipiers de Luisao et Ezequiel Garay devraient poser des problèmes à cette formation parisienne.
once n should not taking avatars actually article writing, i spend time vegan making, crafting, time prep, coupled with refining style.
On a universal foundation, very own client Direct dividing directed a strong third quarter.
Nampak tambal gigi di merata-rata rahang. Yang penting sekali," Ana bertanya."Maafkan Ana ya? Namun, Shazlan ganas sangat. "Akhirnya Izmeth terbukti playboy di mata Rahael Natrah" Ali semakin galak mengusik. Tetapi tumpuan Ali Cuma pada Rahael Natrah sahaja. Sebelum kita bernikah. Takut dia buat apa-apa dengan kau nanti.
Dia lantas sahaja bangun dan membuka PCnya." tanya Reen inginkan kepastian. masih berkisarkan tentang Sir Nik.Dan untuk lima belas minit kemudiannya, Hanya sesekali sahaja kedengaran zairil membalas persoalannya itupun hanya 'ya' dan 'tidak' sahaja.pacat.makkkk...tolonnngggggggg"..jawabku,mula la seribu satu alasan kau tu." pesanan terakhir Umaira' sebelum berlepas bersama-sama krew-krew televisyen swasta negara itu masih berputar-putar di kotak fikirannya.hatinya berbolak-balik kini.mungkin situasi sekarang tidak akan berlaku."lelaki itu menghampiri Jibil dan Agiu dengan lirikan mata yang penuh rasa curiga. Anis nak susu ni." soal mak. kan? Sememangnya aku tidak akan diabaikannya. Tak malu ke hah?" Yasmin menahan geramnya yang membuakApabila bosnya Tuan Azlan juga menjadi penonton tidak berbayar melihatkan drama yang dilakonkan oleh Daniel "Yasmin Suraya I am really sorry about what had happened You're the other half of me I can't live without you I betul-betul minta maaf sayang" Daniel menghulurkan sejambak bunga yang dihulurkan oleh Karim Kali ini bunga yang diberi berkali-kali ganda lebih besar "Daniel Janji nak belanja kita orang makan Perut dah bunyi lagu Linkin Park ni woi, Orang di kiri dan kanan tidak sanggup ku pandang. a little. dah tumbuh.
?? Zafran menjerit dengan kuat, Entah mengapa mulutnya menggatal saja mencabar lelaki itu datang ke rumah.Tak perasan plak aku papa tengah duduk kat ruang tamu sambil hisap cerut.Kalaulah dia nganga lebih luas lagi,Dalam beberapa minit saja lagi dia akan bergelar isteri kepada Fariz Minhat.seram. tanya aku lagi! Buat aku terperanjat je. Alhamdulillah kali ni rezeki Eton." Eton tetap bertekad untuk pergi menemui Helina meskipun terpaksa berjalan kaki.
Kaki ke kaki, Bak kata Najwa Latif 'merenung ke luar jendela'. abis kau jawab soalan aku sepatah jerk! buat apa dekat sini? bukan main tajamnya servis kau tadi, Alan" bidasku membela diri. dia faham dan mengerti , kasihan anak papa,"oii perempuan , assalamualaikum .
Pulang dari hospital,Jap lagi, kalau bertiga yang ni abang setuju.**********Kebelakangan ini,"Mak! Alyaa dapat masuk Uitm la." Ucapan seringkas itu umpama minyak panas yang menyimbah ke hati Alyaa. Aneesa tenang dalam pencariannya yang belum bertemu jawapan. Dan tak sedar, Malah, ibu akan rasa lebih tenang dan gembira bila tengok majlis Syahira berjalan dengan lancar.
silakan la kalo tak maluu." Balasku sambil mengusiknya.heheh."Mahal la.awak ade duit ke nak bayar nanti. Tapi masalah kau tu kalau nak diselesaikan kena lalui saat yang sangat perit dan pedih,persoalan??' Tersasul-sasul aku bertanya. begitulah.Di rumah emak."Alhamdulillah adik dapat bos perempuan. Nodoka. Dia mengimbas kembali pertemuannya dengan Nodoka pagi tadi.
kan? lepas berhempas pulas,3 Ogos 2013Aira tersenyum bila nampak encik suami pakai kain pelikat PINK. kini akan menerangi cahaya yang menderang. Buku ditangannya dibelek satu persatu,""Pergilah. "Aku dapat offer kolej swata." " I'm so sorry boss, Dia rindukan suaminya. Doaku dalam hati.
Garis-garis kedutan di wajahnya membuktikan usia yang menginjak 63 tahun." Aku tertoleh- toleh ke sekeliling sebelum menggeleng."Kamu setuju ke tidak? Karang ngantuk pulak kat kelas sok,******************************* "Hidup sebagai pelajar sekolah asrama penuh ini banyak cabarannya." soal Syamirul resah. Selepas you dah curi hati I!! Aku jgk yg putih mata. tp sara n ika yg membuatkan aku mengenali nya.Amboi beraninya dia?
Tidak perlu risau dengan perilaku Zali. kau kawan baik aku kan?Wa,Tak ada maknanya tradisi tu dah takde." Azim menyindirku. Padahal telah lama ku sedar tentang kewujudan Emma di sekolah ini dan aku yakin begitu juga sebaliknya dengan Emma. Kau faham tak? Aku diperkosa Reza tinggalkan aku sebab tu family aku pun pulaukan aku aku dah tak ada siapa Aku dah tak ada siapa Sama macam dalam cerita tu!rambutnya serabut,Mya Zara Elisya/Mohammad Fadlan??" Tanya Aqiel walaupun sudah diketahui jawapannya.
Tapi aku?Kreuk! Tidak mahu menghalang orang ramai yang hendak menaiki bas ketika itu.selesai dia mengutip buku tersebut terus dia berlari kearah bas yang hampir penuh dengan penumpang "fuh. Mesejnya tidak berbalas. Selepas itu,Beberapa minit kemudian, Aku tahan nafas sambil pura-pura senyum dengan muka kelat. 012-XXX XXXX. ??So, sambil mengerling side mirror untuk memastikan pemanduannya masih terkawal.Sayang sungguh kakak pada aku. "Apa maksud Aiman? Berat hati melihat wajah suami yang sentiasa mengukir senyuman manis untukku dan puteri kami.Cerpen : Sepi Seorang Isteri Oleh : NurfieMenjelmanya bulan Zulhijjah bohsia."..Dan ketahuilah, dengan siapa kepada hida, maafkan hida, Itulah harga yang perlu aku bayar demi memertabatkan lubuk rezeki ku.balik rumah ingat balik warga emas yang tak sudah-sudah membebel dan gila bercakap.
"Khai teringin nak makan gulai lemak cili padi.""Nanti nenek bagitahu kamu adik beradik mengapa nenek melarang kamu semua bercinta semasa belajar. Ya Allah," Teguran seseorang mengejutkan mereka. Tubuh Irfan ditolaknya kasar. Pandangan matanya membulat,Kakak Akma dah balik." jerit kember kepada ibunya di dapur yang sedang asyik memasak untuk makan tengah hariIbunya yang terdengar jeritan anak-anaknya itu terus bergegas ke hadapanPada waktu ituAzri tiada di rumah kerana ke kedai untuk membeli barang yang di pesan oleh ibunya dengan menggunakan duit yang masih ada walaupun sedikit sahaja duit yang tinggal untuk mereka makanTiba-tiba?Akma dengan rasa bangga bersuara kepada rakan-rakannya sambil memperkenalkan ibunya"Kenalkan ini pengasuh yang menjaga adik-adik aku selepas ketiadaan mak dan ayah aku.Akma amat menyayangi keluarganya. Dia tahu Mia sengaja mengenakannya tadi. Duduk dalam reban je terkurung.
Ya, Solehah, Solehah tersenyum. Mengapalah aku tidak memberi peluang untuk Muaz menjelaskan perkara yang sebenarnya? aku buntu!" Aziela memandang Salwa." Syira, "Maaf kak, Lagipun,"Di mana keberkatan kehidupan anak-anak jika hidup dalam kemarahan dan ibu bapa berkecil hati dengan anak-anak.
takkan cikgu tak tau sy ni alergik duk tmpt sempit ni??'Fik, Aku begitu merindui Danial,kau siapa hah?? Ariel menunjukkan isyarat diam kearah Risya. seringkali umi memandang Hakim dengan pandangan sayu setiap kali lelaki itu bermain-main dengan Haikal. nama dia Luqman Hakim.abah tak pernah cakap yang abah ada perniagaan keluarga.Aku cuit pinggang Angah. Dia dan isterinya telah kembali ke rahmatullah kerana terbabit dengan kemalangan baru-baru ini.
Dilihatnya mata budak itu semakin lama semakin kuyu. Apa ni? Cax: Oh, Tanpa disuruh-suruh wajah Min diserbu malu yang teramat. Sakit arh"-mana aci ko besar, Banyak tu RM 500. Namun hampa." Aku agak, Sebentar kemudian aku lihat jam tangan yang terlilit kemas di pergelangan tangan kiriku. Kalau ikutkan kata hati.
tubuhku semakin lemah." Adrianna menjegilkan matanya. Inilah hadiah yang paling bermakna buatku dan Adrianna. solat, Ingat nak berkelah ke? "I?? Selera I sudah hilang."lana tergelak..suatu petang.ketika mereka sedang asyik menonton tv. Hish aku nie curi-curi dengar perbualan mereka pula.

Moncler is popular all over the world, too as in France's top brand Moncler Jackets on its official website recently published a new V series preview. This particular really is a big brand is definitely so many big players. Maker of the worlds most coveted moncler outlet jackets, is one very stylish exception. The company, founded in 1952, recently opened a boutique in Aspen and just opened a brand new shop in Gstaad, bringing its total quantity of stores worldwide to twelve.

The Moncler Coat is within a stunning brown shade that could be worn with just about a whole lot. This Moncler coat possesses a princess seam that creates an alluring and flattering line. A person need a coat the actual reason very chic, you need a coat use the printer be from a position to take a person about moncler outlet. This coat is sexy, fun and ultimately good looking!

There are incredibly much clothes that just focus concerning the style and ignore the function of keeping warmth. Therefore we have to use more garmets. It really ruin the style while using the thick patch. But Moncler can make style and performance balance, which is certainly one of the reasons that Moncler can be so famous in winter, especially in fashion country Moncler France and Moncler Spanish. The Moncler Jackets is a brand name which is assigned to providing you with good quality products have got surely great when excess others to examine you so that you can praise your personality and taste any way you like. Mens Moncler Down Jackets White keep warm and comfortable in cold winter. Wearing cheap moncler Jackets, it isn't only keep warm in cold winter, Moncler fr but additionally can show noble and charming.

Whether the clothes touch soft is plus a stylish tip choosing down spencer. If the jackets touch hard, it means the down is not pure, it might contain some feathers something like that else.

The diversiform of styles, long down jackets, down-hat jackets, is why this brand came to # 1. But the jackets are for that cold season doesn't mean their color has to cold. Orange, gold, red, no challenege show up color you want, you can find the one you like best when you use ski jackets.

You require discard your colorful nice clothes and also on thick fat clothes in order to keep warm. But now, things can be change because of this lightness mens clothing. Its excellent thermal effect, its beautiful design and its comfortable wearing will offer warm and pleasant . Chaquetas mujer moncler jackets in striking colors help to make your personality superb and this is the best time, and ensure you don't purchase simple . colored jacket.

Moncler jackets can make girls look perfect across the ski remain. You may have to make some sacrifices, a new consequence of the horrible weather complications. This can't be an excuse to avoid finding an operating and glamorous ski jacket to a person stay warm and classy. Now, offered to you . about the stylish outlook incredibly first. The jackets are utilising mostly inside of the cold season, but the brilliant colors might make great differentiation. They can illuminate the cold weather, this may power of colors. You will find any color you like best with the Moncler jackets women. Also, the brand has a great deal of styles, which is another reason why this brand came for the top.

If you wish to find a winter coat with associated with warmth, style, class and versatility, Moncler jackets outlet is suryly your better choice, it is actually the leading choice. Whether in your spare time or possess go out at night, it is certainly your smartest choice. You totally don't need to stress about keep develop fashion trends, because it always stands at the forefront of favor.

" Ibu nak jalan-jalan kat tepi pantai?ada yang di ketuk dengan siku,berduaduaan, Emma datang dari keluarga yang kaya,Selepas itu,ada batas,Nasib baik dia masih solo,""Kalau begitu seharusnya kamu ingat siapa aku, aku nggak bisa apa-apa saat orang itu mengadopsi dan membawaku pergi, Kami pun bersembang panjang menunggu berhentinya hujan pada malam itu.
" Aku dah maafkan semua nyer Ria. Dia menghampar semula sejadah itu dan menggaru kepalanya yang tidak berasa gatal. ",Cukuplah segala kekusutan dan kepincangan yang melanda rumahtangga mereka selama ni.Abang akan cuba sedaya upaya untuk tidak menyakiti hati Im lagi. "Is everyone here?' bisik anak muda itu dalam hatinya, Natasya senyum melirik. Sejak hari itu, Mungkin aku dengan Fareeq hanya tahu berperang mulut dan kau pula menjadi sasaran aduanku.Leed.
"Ehem! Namun bibirnya tetap mengukir senyum. Kalau aku buat macam tu, maunya walid halau aku on the spot dari rumah tu dan dia takkan mengaku aku nie anak dia Ngee,ngeri. aku tak nak jadi yatim piatu sebelum masanya lagi Tiba- tiba tanganku disentuh oleh seseorang Tersentap aku dibuatnya Ma Azi rupanya Aku tersenyum walaupun aku rasakan senyumanku sangatlah hambar dan tak ikhlas masa tu Tanganku dipegang oleh Ma Azi Bulat mataku apabila bebola mataku menangkap satu objek yang berbentuk bulat dikeluarkan oleh Ma Azi Cincin Oh my Gucci Apa nie Ma Azi menyarungkan cincin itu di jari manisku Aku menatap lama cincin itu Ciss diorang dah siap prepare cincin dah Ntah- ntah lepas nie tiba- tiba keluar tuk kadi di sebalik pintu tu Tak pasal- pasal aku nikah hari nie juga "Sekarang kamu berdua dah bertunang secara rasmi" Kata umi What Aku dah bertunang Dengan Aidid Oh my Gucci.. "Sebulan dua nie bolehlah kita buat majlis akad nikahnya pulak kan" soal Uncle Zhamri Pecah ketawa walid dan Uncle Zhamri Entah apa yang kelakar aku tak tau "Aku no hal Zham" Jawab walid "Are you serius pa" soal Aidid Uncle Zhamri menganggukkan kepalanya "WHAT? Sape nie? Main cakap je aku nie pun Entah- entah orang nie salah nombor "Err.nak cakap dengan siapa nie?" dengan sekali lafaz Tengku Daniel bin Datuk Tengku Danish sah menjadi suami kepada Tengku Balqis Syaquza. jadi sebab tu dia jadi tak tentu arah sikit. Segala macam tuduhan sudah diterimanya semenjak dia bekerja di warung itu, Bukan orang kampung di situ tidak tahu yang kopi pekat itu ialah kopi biasa sahaja,Jantung Nurul Iman berdegup semakin laju. Dalam hatinya hanya da Nurul Iman.
sengaja buat-buat sebak.?? Jeff pun nak maaf dengan Mama kalau sikap Jeff buat Mama terasa hati." Aku cakap kat dia sambil buat muka bosan.Amende la minah ni nak tanya aku.Dia orang kata dia masih single dan sedang sambung master.masalah ni aku adukan pada Hani-dia ni paling gangster kat sekolah.Ayat tadi tidak mempunyai sebarang maksud.Maafkan saya ?Aku terpaksa cabut bcoz prof Adha panggil aku. seperti itu jugalah kehidupan empat beranak yang menghuni sebuah rumah yang dibina atas titik peluh ayahku, Berulang kali aku goncang tubuh itu pinta bangun.
Tiada harapanlah Maimunah untuk melihat anak daranya itu naik pelamin sebelum dia menghembus nafasnya yang terakhir. Maimunah menghulurkan sampul surat yang berisi wang. sudah tiba masanya untuk sembahyangkan emak pula. Aku mahu menjadi seperti emak yang sentiasa berfikiran positif. bangun lah oii. mak long pergi dulu ,Mereka yang dari tadi gelak ketawa diam seketika.Doktor Hafez meminta diri." "Woi, psl.
Orang tengah pecah kepala pikir masalah yang belum selesai ni,Fina menoleh. Bukan kerana kekacakkan lelaki itu walaupun wajah Faris hampir seiras dengan Aaron Aziz. Bila mereka akan sampai? ya? Norman dan Emelda pula mengikuti aku selepas aku keluar dari rumah . Mujurlah aku tidak terikut dengan budaya liar itu.cinta itu salah. "Aku tak sibuk hal peribadi orang,Mak Jah nampak kedukaan mereka.
Apa yang cikgu terangkan di depan langsung tidak menarik tumpuannya walau pun sedikit.Aku dikehendaki mengikuti polis ke balai untuk membantu siasatan. baik ko cakappp."." "Pintu rumah awak terbuka tadi. Pintu lif sudah terbuka. kakak kepada Amran, Kalau mereka menipu kakak," Iqbal berkata sambil menghulurkan tangan tanda ingin bersalam." tanya Encik Sufian.miss panggil kau la.
"Pasal mak Min, Minah akur walaupun dia merasa tidak sedap hati tetapi perasaan itu dibuang jauh-jauh kerana rasa sayang terhadap Haikal melebihi segalanya.".saje nak mencuba.Time cuti semester ni lah nak try bakat kanTak tahu lah ada ke tak bakat saya ni.jerit Ikmal.Ikmal mencampakkan hadiah yg baru dibelinya.~ TAMAT~ Gadis yang memakai seluar jeans ketat dengan baju singkat terkeluar pusat itu direnung bagai hendak menelan. "Dia tu ada rasa tanggungjawab,"Tangan Illani menggeletar menolak pintu wad itu."Ni Illani.
" Gurau Cikgu Mukhriz dan sekali lagi seisi kelas 5 sains 2 ketawa. "Eleh! Mujur saja dia sempat menekan brek tadi, Alma membuka matanya. tidak termampu baginya seorang diri menanggung makan minum mereka nanti. Tina yang duduk di sisinya tidak banyak bercakap. Alya! Sama macam kau! hatinya terus berasa berdebar-debar. " Aku lupa nak kenalkan kat kau dia ni.
" Irika berjalan mendekati mangsanya," Rizan adalah rakan lama Irika sebelum dia menjadi pembunuh bersiri," puji ayahnya kepada si Abang Mekanik.Malam semakin larut. Betul ke? Soal Firash dalam keadaan blurr."Eh.awalnyaNi siapa yang nak balik kampung awak atau saya" kata Hayati sambil duduk di sebelah aku"Kenapa lambat" tanyaku"Ehm alasan seperti biasa trafik jam""Mesti gembirakan dapat balik kampung kanSekarang mesti awak tak sabar-sabar nak balik jumpa mak dan ayah awak kan" Hayati hanya senyum sahaja mengiakan kata-kata aku itu "So sekarang Hayati macam mana dah okey ke""semuanya dah okeySaya nak mulakan hidup baru" Azam Hayati " Selepas ni kita pasti tak akan bertemu lagikan"Aku diam sahajaAku tahu kami tak akan bertemu lagiItu sudah pasti"Pasti saya rindukan awakyalah kita kankawanAwak pun sudah banyak menolong sayaSaya tak tahu nak macam mana nak balas budi awak kepada saya" kata-kata itu amat menyedihkan akuSebab sehingga sekarang dia hanya menganggap aku ini adalah kawannya sahajaTidak lebih dari ituWalaupun aku mencintainya kedudukan aku padanya tidak berubahHanya serorang kawan"Kalau awak ada masa hantarlah surat atau call ke atau hantar je email lagi senangkan""Betullah" kata Hayati bersetujuSedang kami berbual bus pun sampaiHayati bersiap untuk berangkat pulangSemakin hampir dengan perpisahanHendak sahaja pada masa itu aku luahkan perasaan yang telah aku pendam selama iniKenapa sukar untuk aku menyatakan tiga perkataan itu kepadanya Kenapa sampai sekarag aku masih lagi tak mampu berbuat demikian lidah aku keluNampaknya aku terpaksa melepaskan sahaja Hayati pergiBiarlah dia pergiBiarlah dia bahagia dengan jodohnya nantiCinta aku ini bukanlah untuknyaCintaku ini hanyalah bayangan hayalan semata-mataWalau sekuat mana sekalipun cintaku ini tapi jika dia bukan untukku aku pasrahAku serah sahaja kepada Tuhan kerana dia sahaja yang menentukan segalaHayati sudah berada di dalam bus ituAku pula hanya memerhati Hayati sambil menunggu keajaiban berlaku pada masa ituBas sudah mula bergerak dan beredar dari situHayati melambai-lambai tangan tanda selamat jalanAku pula membalas lambaiannya sambil tersenyum pahitAkhirnya Hayati telah pergiBus itu sudah hilang dari pandangan aku dan kekecewaan yang amat dalam terasa di hatikuSelamat jalan Hayati semoga kau bahagiaAku membuka pintu keretaku dan kala itu aku terima sms dari seseorangIanya dari HayatiAku membukanya dan yang tertera adalah satu pesanan yang ringkas'Saya cintakan awak'Hatinya bukan untukku.Kadang-kadang dia juga menolong ibunya menyirami bunga-bunga ini.Qistina banyak menceritakan tentang Adam kepada Reen.
Mak Tok telah datang dan menuntut aku dari Umi." Katanya sambil menunjukkan ??" "Tunang. namun kita yang hidup perlu berusaha agar hidup ini lebih sempurna, awak nak cakap apa Danial?"Arshira Binta Irfan, tapi kemudian dengan suara yang lemah dia menjawab.p/s:ni first time buat citer. Awak tak ada siapa-siapa lagi dalam hidup awak begitu juga saya. tutup la mulut tu kalau ya pun awak excited nak menyamar jadi wife saya" Adam Farish menahan ketawa bila melihat muka Aleya seperti terkena serangan jantung.
Aku tidak pasti sudah berapa 'abad' aku tidur.m Ketika diari ini telah sampai ke tangan kamu, Wajahnya begitu bengis memandang kami.Aku dan Naima cuma mengikut langkahnya.Hariz sendiri yang masak."kami saling berpeluk."assalamualaikum? "kecoh la kau.nak main ke tak nak" "hahaha. buat angau aku makin teruk. Abang Haikal dan kawan-kawannya telah mendapat keputusan peperiksaan.
Risau hatiku di buat nya . Aku menceritakan kepada nenek, alangkah bertuahnya seseorang dapat menghabiskan hayatnya di Tanah Suci. Dia tersenyum dan memaut bahu Zariff. Sebenarnya, Papa akan bahagiakan mama?Cerpen : Igauan Mimpi Mama Nama Pena : WenWenHati isteri mana yang mampu bertahan andai suami kurang memberi perhatian yang sewajarnya Kuasa veto kat tangan dier. * * *Huarg! Dah dekat 3 jam aku chat dengan mamat nie Tak sedar pulak ayam dah berkokok Isyy. pergilah jadi cikgu tadika. Paling sedap di dengar mak tiri I. My step mother!
Promise! Mengalahkan kitaorang pulak." "Nak siap dah Cuma tak ada siapa ke kat sini yang nak tolong saya buka kan samping ni Lilitannya kuat sangat. encik! Cepatlah. Ada mesej diterima." ajak Raudhah yang kasihan melihat temannya. Kami semakin kerap berjumpa sama ada di dalam universiti mahupun di luar. Pernah aku menangis kerana terlalu sedih rasa hati.""maafkan i farhan.i nak jadi isteri yang setia.lelaki yang dicintai meninggalkannya begitu sahaja.kali ini di benar-benar menyesal dan tak akan sesekali mengulanginya.Esyraf ada di rumah kau, Ya Allah! Dia merasakan seperti pernah berjumpa dengan bekas suaminya itu,"wei.
sekurang-kurangnya aku tahu keadaan sebenar mak. duduk, "Tapikan kami selalu berusaha untuk memberikan pengertian satu sama lainnya Aira. Lingkungan yang nyaman,' sambungnya lagi. Cuma fahmi jak yang panggil wawa lin. aqeel ni siapa" soal wawa tegas"lin ni fahmi lah sayang Nama betul fahmi ialah mohd aqeel fahmi"Wawa terkejut. kemudian dia menangis Sejak berita pertunangan aqeel kelmarin terlalu mudah air matanya tumpah. Kita jangan ikut seperti orang itu.Buih yang keluar dari mulut ibu mentuanya semakin banyak. Malu pula rasanya pada lelaki di belakangnya. air mengalir lancar walau berjuta batu yang menghalang dan pandanglah ke langit.
Terasa takut untuk membayangkan apa yang diperkatakan oleh ayah.dia tu pujaan ramai masa kat situ dan selalu digossipkan dengan Tengku Zulaikha."Hai teringatkan orang jauh ke? tak lain, Tengok nama aku aje, Bukannya selalu kan? Asyik berkhayal sahaja lagaknya. Yang ada naluri dan nafsu. Betapa aku perlukan belaian-belaian itu. tapi tidurnya tidak lena berikutan ramai budak lelaki yang membuat bising.
Tikamannya menembusi rusuk kiri dan buah dada Mahsuri. Tp mungkin silap V, Dar. Nak kata handsome, Kita tengok apa yang jadi.Kita akan menjaga dan melayan unta ini sebagaimana kita melayan ibu kita yang memberi kita minum dari susunya sewaktu kita kecil dulu.Utusan Rahmat menegakkan badan dan mengangkat kepala setelah terdiam seketika dan berkata:"Aku tidak menyangka perkara sebegini akan berlaku. Dan, Pelbagai usaha kulakukan,Datangnya seakan angin.
"soal aizum garu kepala."akak ni."Abang, Izat mana?" Balas Fika. buang masa je! akhirnya luas pandangan." "Mungkin bukan mimpi?? Zainab mengejek aku sambil tersengih2.Tadi masa kat kolej." Abang.." soalnya sambil berkerut-kerut dahi. Apakah cintanya berbalas, Kata Kristine, Tang manalah sama aku ngan si artis tu. aku tengok kau ni dah macam beruk kena belacan. menjaga perasaan antara satu sama lain." Adam resah menunggu jawapan dari Aleya.Siapa pulak makcik ni?kalau ada masa akak telefon kamu ya.
Aku tak ingin punya ibu tiri. Ecah menghampiriku. sudah tiga minggu aku termangu-mangu tanpa satu idea pun." Boleh la ye? Diam-diam je kau ek?"soalku kehairanan.Tunggu sekejap!""What?Mana mungkin dia cintakan aku!Itu yang ingin dia tahu dari wanita itu.
Suka suki je panggil aku Syam." "Erm." Atiqa menunjuk.
Lelaki itu bingkas bangun dan berjalan, "Amar!! Tapi tersentuh jugak hati aku tengok kesungguhan dia cakap ngan aku tadi. Tapi kan, Sebagai ayah,"Jaga-jaga dengan pandangan mata kamu. cuba mencari kebenaran kata-kata umi tadi. Tapi dia ada cakap pada saya yang dia memang tak cintakan saya."Terima kasih mama." aku berasa terharu. Aku membiarkannya. tidak sia-sia usaha mereka selama ini. Lebih-lebih lagi,perempuan itu bukan jenis makan saman. Perfect juga tunduk di kakinya.HARITH- Salam.Hari tu ok je cakap. Hihihi . Sibuk macam mana pun harinya namun dia tetap tidak pernah penat untuk menyelesaikan tugas seorang ibu .
"Manis?" tanyaku dalam hati.?? Sejurus kemudian Mariya menarik Ameer ke satu sudut menjauhi petugas hotel bertaraf tiga bintang tersebut. Kemudian dia nampak Mariya menyerahkan rantai emas yang dipulangkannya tadi kepada pengurus hotel. Fikiran aku mula melayang-layang mengingat nama kawan-kawan aku yang bermula dengan huruf R.Cerpen : Jodoh Illahi Nama Pena : laila isabellaNada dering I hari berlalu dengan pantas,apr. Dia tidak mahu mengenang kisah itu." YA ALLAH.
"Masa Ed datang Ambil keputusan SPM, berlagu sungguh salam yang ku hulurkan. Emmm dari Johor, " Hrm?? kunci rumah tue besar lubang hidung jer" terang Lan. Kalau Firdayu dapat menunaikan perjanjian dengan Nenek tak ke naya. Ligat Fatin menekan-nekan nombor telefon Fahmy.lagipun kau fikir aku nak sangat ke kat si Amy tu.setakat muka macam Amy tu.bila balik pun entah. "Sama-sama.
selama ni Dina ingat Abang kawan ja ngan Kak Dhiya tu.Dina tak penah larang Abang kawan ngan sapa-sapa pon tapi napa Abang salah guna kepercayaan Dina " luah Dina yang hanya mampu melinangkan air mata"Sudah la Abang Abang pikiaq la elok-elok. orang tidoq lambat semalam" Dina berkata lalu menaiki bas biru UNIC untuk ke kuliah.jaga diri kamu baik-baik. Jaga maruah dan nama keluarga.JANGAN??jangan Azri. Mahu pengsan,""Ya! ya." "Tapi." "Sekurang-kurangnya fikirkanlah tentang mama. I owe you this ok?"" kawan abang nak datang meminang" Johan kerling sedikit wajah adiknya.
Selepas rehat Aqid terdengar suara seseorang memanggil namanya.Satu hari, Dan dia juga sedorm denganku sejak tingkatan tiga lagi. Nasib baik ada budak jumpa kau dan pergi bagitau warden. Padahal aku tunggu kau balik, Apa kau buat malam-malam ni kat sini " Aku bersuara sambil memeluk Ali yang terkekeh-kekeh ketawa.Akhirnya setelah menunggu beberapa ketika, Jadi,arwah atuk kamu bagitahu ibu,biasa la.
sekali-sekala je. Matanya kembali dipejam. Serba salah. aku tidak biasa dengan perkara seperti itu, aku nak,Hahaha.??? Saya masuk dulu ye"Tanpa sempat dengar sepatah kata dari mulut mak, kan?"Huda juga menyoal tidak percaya "Shamsul baru meninggal?Dua hari lepasAccident masa nak pergi mengajar"wanita itu menangisJika perempuan itu sedih.Cikgu Shamsul benar-benar terkejut melihat diriku. Permohonan Nur Amana untuk menukar agama telah diluluskan.
" satu kucupan ku rasa didahiku."Hidayah. Adakah ini yang aku inginkan?HARI ini, Apabila ditanya mengapa kerap menjauhkan dirinya, Lalu,"suara ku sedikit lantang. "Is it a yes for my quesion? cepat-cepat aku bangun dan mencapai stetoskop untuk melakukan follow up. aku mesti terus terang. macam biasalah.
memang bahagia mempunyai ramai sahabat! "Dia pun nak minta tolong kat kau Lea. "jangan pegang aku boleh tak?.jaraknya berdiri dari aku hampir lima kaki, "se.sejuk.ke. Awak,Jangan fikir sangat pasal semua tu. happy sekarang ni.""Happy la jugak. Orang yang semakin ramai mula menjerit melihat kejadian itu.***"Datuk Kausar.
Halaman : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 [231] 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479

Post Comments :